- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.021
Sancılarınız 40 larda 60 larda çıktı arkadaşlar.
Canım ya yazdıklarına çok üzüldüm ama sabret az kaldı.
Keşke yakın olsak elimden gelen yardımda bulunmaya çalışırdım.
Benim de nasipse ilk doğum, 19 haftalık kaybımız sayarsak tabi bir deneyimim var. Rahim ağzı yetmezliğinden dikiş atıldı. Ben dayandım.Doktorum da demişti sezeryan olacaksan uyurken masada alayım diye, ama normal istiyorum diye şimdi al dedim. Hayırlısı inşallah.Ben en iyisi sezeryan olayim dikisten acayipppp korkuyorummmilk dogummu olcak sizin? Neden dikis atildi
bu cmt belli olucak herşey canım hakkımızda hayırlısı olsunsende plesnta yaşlanması mı çıktı canım. ben dün kontrole gittim plesante yaşlanmaya başlamış dedi . bakıcaz bebek kilo almazsa kan akımlarında da sıkıntı olursa bebeği alıcaz dedi. sana ne dedi doktorun. ne zaman ortaya çıktı. kilo alıyormu peki bebeğin?
Boş ver canım takma kafana,biraz da doğum stresi canını sıkıyor değil mi?Çok ayakta kalma varsın işler kalsın,sen ve bebeğin iyi olunda gerisi boş.Benim de eşimin ailesi hep burada aynı binadayız,hafta sonundan beri temizlik yapıyorum kapı çalıp naptın öldün mü diyen olmadı.Eşim sağ olsun dolap avize sildi.şuan hissediyorum biraz hareketleri dinleniyorum zaten ya moralim o kadar bozuk ki kimseyi görmek kimseyle konuşup derdimi anlatmak istemiyorum evet annem yakın ama bana gelim ihtiyacın varsa bi işin varsa yapim sen ağırlaştın demiyo bende bişe demiyorum bu bile canımı sıkıyo benim güya bütün herkes burda ama arayan soran ihtiyacın varmı bişeye diye soran yok asıl üzüldüğüm nokta da bu kaynanam görümcelerim annem hepsi 10 dk uzaklıkta ama kimsenin umrunda değilim
Boş ver canım takma kafana,biraz da doğum stresi canını sıkıyor değil mi?Çok ayakta kalma varsın işler kalsın,sen ve bebeğin iyi olunda gerisi boş.Benim de eşimin ailesi hep burada aynı binadayız,hafta sonundan beri temizlik yapıyorum kapı çalıp naptın öldün mü diyen olmadı.Eşim sağ olsun dolap avize sildi.
Öyle yap canım biraz dinlen,şu kasılmaların bir geçseydi.Ama doktora tekrar bir görün canım ne olu ne olmaz.aynen cnm doğum stresi var bilmiyorum bunaldım ya istesemde yapamıyorum ki tuvalete gittim kalktığım an kasıldı karnım yatıyorum valla ne iş umrumda ne yemek bu zaman kadar herşeyi yaptım hamileyim demeden bu saatten sonrada bişe umrumda değil benim çocuğum herşeyden önemli
yatıyorum cnm dünden beri oğlumun hareketlerini hissedimiyorum bugün 1 2 kere hissettim dün nst de sancım çıktı ayakta durduğum an kasılma ve sancı başlıyo korku bi yandan stres bi yandan hayırlısıyla şu dönemi bi atlatıp oğlumu kucağıma alsaydım
dün bende aynen böyle olmuştum kalktığım an tansiyonum düşüyodu bütün gün o şekilde yattım aç susuz
Hakkinda hayrlisi olsun canım. Bmm de 18 haftalik kayiptan sonra oldu dikis fln. Ins saglicakla kucagina alirsin insalllaahhBenim de nasipse ilk doğum, 19 haftalık kaybımız sayarsak tabi bir deneyimim var. Rahim ağzı yetmezliğinden dikiş atıldı. Ben dayandım.Doktorum da demişti sezeryan olacaksan uyurken masada alayım diye, ama normal istiyorum diye şimdi al dedim. Hayırlısı inşallah.
slm canım bende mersin e gelicem sezertan için mersin doğum hastanesi hakkında bilgin varmıay çok sıcak dayanamıyorum adana 45 derece yanıyooorr
slm canım bende mersin e gelicem sezertan için mersin doğum hastanesi hakkında bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?