2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sancılarınız 40 larda 60 larda çıktı arkadaşlar.

canım benim nst süresince artıp azaldı sancılar ama 4 kez 50li lere çıktı. Sende çıkıyor mu sancı? Başta sancın mı var diye sorduklarında bilmiyorum ki sancım mı var dedim hatta bilmiyorum ki sancı nasıl bşey belim ağrımıyor ve karnım taş gibi olmuyor. Doktorum da nst bebek hareketlerini de sancı gibi algılar dedi. Bi yeri ittiriyor ya benim ki o anda 50lilere çıkıyor. Bakalım bu hafta çıkacak mı?

Ben en iyisi sezeryan olayim dikisten acayipppp korkuyorummm ilk dogummu olcak sizin? Neden dikis atildi
Benim de nasipse ilk doğum, 19 haftalık kaybımız sayarsak tabi bir deneyimim var. Rahim ağzı yetmezliğinden dikiş atıldı. Ben dayandım.Doktorum da demişti sezeryan olacaksan uyurken masada alayım diye, ama normal istiyorum diye şimdi al dedim. Hayırlısı inşallah.

bu cmt belli olucak herşey canım hakkımızda hayırlısı olsun

Boş ver canım takma kafana,biraz da doğum stresi canını sıkıyor değil mi?Çok ayakta kalma varsın işler kalsın,sen ve bebeğin iyi olunda gerisi boş.Benim de eşimin ailesi hep burada aynı binadayız,hafta sonundan beri temizlik yapıyorum kapı çalıp naptın öldün mü diyen olmadı.Eşim sağ olsun dolap avize sildi.

aynen cnm doğum stresi var bilmiyorum bunaldım ya istesemde yapamıyorum ki tuvalete gittim kalktığım an kasıldı karnım yatıyorum valla ne iş umrumda ne yemek bu zaman kadar herşeyi yaptım hamileyim demeden bu saatten sonrada bişe umrumda değil benim çocuğum herşeyden önemli

Öyle yap canım biraz dinlen,şu kasılmaların bir geçseydi.Ama doktora tekrar bir görün canım ne olu ne olmaz.

Selam hanimlar nasilsiniz iyimisiniz bayagi oldu girmeyeli doguranlar olmustur allah anali babali buyutsun hayirli ewoat olsun InsaAllah bizede dr teyzemiz 33.cu haftamizdan beri heran gelebilir dedi ama daha tik yok yalanci sancilarla basimiz dertte 30.cu haftadan beri rahim agrisindan ne saga ne sola rahat donemiyorum hastanede agrilarin 5 dkk ya inkeden gelme dedi gecen hafta dr terminimiz vardi iyicene kafayi sikistirmis artik dogumu bekle dedi yine aka bizim hanimda yine tik yok siddetli duzensizsancilarim var ama gelen yok bana kalsa hergun doguruyom ama sanirim gunumu tamamlayip ilk kizimdaki gigibi suniyi yicem neyse hayırlısı olsun bakal rabbim ne zaman nasip edicek

Bu arada M meral77 adini InsaAllah yanlis yazmadim musab bebgimiz nasil canim yada kizlar haberiniz varmi ciktimi hastaneden ikizlerimiz vardi en son onlar nasil mihrac arkadasimiz vardi sezaryan gunu bekliyen ve erken dogum riski olan arkadaslar InsaAllah hepinizde iyisinizdr bebislerinizde arkadaslar kusura bakmayin benim tel bozuk kirk saate anca yazdim kapanip kapanip duruyo hepinize hayirli saglikli dogumlar hepinizi ve bebislerinizi opuyorum bakalim ne zaman dogurdum diye yazicam nasipse

Canım kendi doktoruna da bilgi verseydin , o da seni muayeneye çağırır onun görmesi daha iyi olur bol bol istirahat et dinlen cnm yorma kendini strese girme çok düşünüp

dün bende aynen böyle olmuştum kalktığım an tansiyonum düşüyodu bütün gün o şekilde yattım aç susuz

Canım bende tekim senin gibi , eşimde evde değildi .. Akşam geldiğinde o ilgilendi benimle sağolsun ben uyuyana kadar o da uyumadı Son aya girdik artık bunalıyoruz onun stresi de var ne zaman doğum olucak vesaire diye .. Anlıyorum yani seni ama az kaldı canım sabredelim

geçmiş birikmiştir diye korktum ama çok birikmemiş

sıcak İstanbul az az iş yaptım mutfak dolapları falan. oturunca sıkılıyorum iş yapasım yok. he bebe battaniyem de bitti başka bir şeye mi başlasam

evlendirme programlarına sardım yaw çok değiştim ben çok

yavaştan iş yapayım en azından oyalıyor.
üçgen çatı penceresine perde önerisi olan var mı? rahatça güneşlik ve tül aç kapa yapabileceğim bir tasarım bulamadım

Hakkinda hayrlisi olsun canım. Bmm de 18 haftalik kayiptan sonra oldu dikis fln. Ins saglicakla kucagina alirsin insalllaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…