2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benimde 50lilerde oldu en yüksek bundan sonra olması normal sanırım tabi artarsa sancılar kuzular da zamanından önce gelir
Senle gunumuz aynı mayısı gecırelım barı cnm ya nst de sancı cıhazını gobek delıgının uzerıne mı baglıyorlar ? Mıde uzerıne yanı?

Sağol canım benim dr daha var dediği için rahatım, hoş olmasam ne olacak yazgı değişecek mi sanki

Şu sıralar modum çok değişken sabah kalkıyorum iyiyim öğlen moralim bozuk oluyor nedensiz akşam bitkinim gece uyuyamıyorum vs vs napayım takılıyorum öyle

Kuzum bu cmt Allah izin verirse adanaya geliyorum bizim ev turgut özalin taraflarda sizin nerde ben de cok moralsizim bugun aglaya aglaya bir hal oldum sabepsiz yere kafayi yemeden doguraydik bi

Herkezde kasılma, sancı vb. başladı tabi. Herkes sıkıntısıyla uğraşıodur muhtemelen. Allah şu son günlerimizde yardımcımız olsun.

Haklısın canım. Benim sancı falan kalmadı geçti. Artması gerekirken. Şaşkınım. :)
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :)

Aynen bende öyleyim. Ama ozellıkle 3 4 gundur gergınim hep kızıyorum herşeye sanırım hormonlardandır. uyku haram bana da ayaklarım yanıyor her gece hatmadan duş alıyorum ama nafile;( bende de doğum belırtısı agrı kasılma falan daha yok ama doktorum 3 saat uzaga gondermedı bu hafta benı her an suyum gelebılırmış aynn yazgımız neyse onu yaşıyacagız az kaldı az

Kızlar benim bu aralar çok iç sıkıntım oluyor. Daralıyor içim sanki.
Bir de kızım geldikten sonra hayatım çok değişecek onun da stresi var biraz.

Duygular çok değişken :)

Bısuru sebebımız var cnm alıcagımız sorumluluklar, heyecan, hazırlıklar, bebış saglıklı mı olacak, doğum nasıl olacak dusuncelerı falan hepsı gergınlık sebebimiz. Bı traftan kocayla duzen nasıl degısecek, acaba bana yardımcı olabılecek mı, uykusuzlukla nasıl başedıcem falan kafamda deli sorular var bende gergınım

Aynen canım ya. Bende aile olarak düşünüyorum. Çok gerilecek miyim çok karışacaklar mı. napıcam bilmiyorum. Doğduktan sonra göreceğiz artık ne desek belli değil. İnşallah Allah'ım kolaylık verecek.

Moral bozuklugu bendede var ortada birsey yokken ogluma sinirlendim kendisi 5 yasinda olur :) oturdum agladim ben buna yetemiyom birde kiz gelecek ben ne yapacagim diye kafam bi dunya allah yardimcimiz olsun...

Oy annesi üzme miniğini de :) abiş o, o da heyecanlıdır şimdi kuzum :) İnşallah Allah yardımcımız olacak :)

aman canım sen çok dikkat et evde kafana göre takıl pek uzaklaşma bebekler uygar olmayan saatleri ve olmadık yerleri çok severler malum

kızlar midem feci çok yanıyor gaviscon içtim bana mısın demedi .... arada kızıyorum bebeğime annecim gelsen gelirsin aslında diye... yatamıyorum yatsam dönemiyorum... iyice zorlaştı artık...

kayınvalidem gelecek yarın kendisiyle pek iyi anlaşır söyleşiriz sağolsun anne gibi annedir, yeri gelir kendi annemden çok bakar bana... seviniyorum o açıdan. çünkü kendi annem beni geriyor, hem de nasıl... annem eve gelince bile tüylerim diken diken oluyor. yüksek sesle konuşuyor, had bildirmeye çalışıyor, laf sokuyor. o eve geldi mi evin kedisi bile ortadan kayboluyor. bakalım nolucak, inş. kayınvalidem geliyor diye kıskançlık yapıp yıldız savaşlarına girmez.

Hahaha hadi yaa domınant annen var demek
Ben lansır da içiyorum gavıscon ile bırlıkte ancak ii gelıyor..

ya ben yAvaş yavaş çatlamaya basladım kızlar çok çatlamadım ama bel cevremde çogalmaya basladı bıde gobeımde 2 3 çizik var sizce ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…