2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynı haftadayız seninle benimde bu ilk gebeliğim

evt canım benımde bulantılarım 8-9 cu haftamda tavan yapmıstı.O zaman kesf ettım ayvayı,burda da yazmıstım kızlar ayva yeyın.Hem gebelıyın ılk baslarında ayva yıyınce cocugun gamzelı olma sansı varmıs.Annem bende cok yemıs ve ıse yaramıs.Bı de bız sanslı doneme deng geldık ayva portakal mandarına mevsımı.

İlk 15 hafta geçince sonrası için zaman daha çabuk geçiyor.

Bulantılarda olmayınca.

İkili tarama testi, üçlü tarama testi, detaylı ultrason, cinsiyeti, alışverişi vs. derken zaman çabuk geçiyor.

Hele birde benim gibi 35 haftalık doğum yapınca daha da çabuk geçmişti zaman. :)

Evet çok doğru bir tez aslında ..annemde ayvayı abimde yemiş ama bilmeden, üç adet gamzesi var:)Kesinlikle canı ekşi isteyenler olarak şanslıyız bencede, mandalina portakal ayva :) yaşasın ekşiler:)

ilahi güldürdün beni. ikili taramaya girdinmi sen canım

tam 12. haftada yapılacak canım ense kalınlığı. 11-14 te yapılıyor, doktorum 12 de gel dedi. daha net ölçüm yaparız dedi. yani 24 kasımda gideceğim Allah nasip ederse.

Seni güldürebildiysem ne mutlu bana ama gerçekten insan o 4 günü çok arıyor. :)

Benim bulantımda 8-9 da pik yaptı sonuç 2 şişe bol vitamin ve bulantı takviyeli serumla çenemde açıldı, boğazımda açıldı, tabir-i caizse insan olduğumu hatırladım.

Ben günde 8-9 kere çıkartıyordum ve boğazım şişmişti çıkartmaktan, gün içinde bile safra çıkartıyordum. 3 günde 4 kilo vermiştim.

herkese merhaba taze anne adayları..bir ara yine yazmıştım sonra fırsatım olmadı belki hatırlayanlarınız olabilir ara ara bakıyorum. çalışıyorum 9+3 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. yerleşimi de gelişimi de gayet ii dedi dr m. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem belki cinsiyetide görürüz dedi:). ilk gebeliğimde de aynı dr takip ediyordu. buarada bu pazar iki yaşına girecek bir de kızım var zeynep ilay isminde. rabbime şükürler olsun. ilk doğumum 13 saat sancıdan sonra açılma olmaması nedeniyle 36+5 de spinal sezaryen oldu. hastane ücretlerinden bahsedilmiş medikal parka gidiyorum 50 tl muayene ücreti. 45 tl de ikili test ücretiymiş. benim de bolca bulantım var malesef ve de kasık ağrılarım. ayva muhabbetine gelince bende kızımda bolca ayva yemiştim ve kuzumun iki tane gamzesi var maşallah:) şimdilik aklımda kalanlar bunlar...

Selam kızlar herkese; erkek cinsiyeti daha erken belli oluyor diyorlar cinsiyet öğrenen varmı aramızda benim bir tanıdığım erkek bebeğini 8,5 haftalıkken öğrenmiş

selam kızlaaar. nasılsınız bakalım?
beni sorarsanız iyiyim çok şükür ama dünden beri bi baş ağrısı patladı ki sormayın. (migrenim var da ) sol gözüm kapancak nerdeyse kıvranıyorum ağrıdan
çeken var mı benim gibi yaa
sizce normal midir acaba yoksa hemen doktora mı gideyim ?

8hafta çok erken cnm daha organ yoknortada belki kalp atis hizindan amlamistir dr

Springgg hele şükür gördüm seni nasılsın canım ne yaptın çok geçmiş olsun ara doktorunu sor gitmesen bile bilgi al

Springgg hele şükür gördüm seni nasılsın canım ne yaptın çok geçmiş olsun ara doktorunu sor gitmesen bile bilgi al
buralardayım ben arada girip okuyorum canımcım :)
ya devlet hastanesine gidiyorum ben doktorumun numarası da yok arayabilir miyim bilmiyorum ki.
özeldeki doktorlara bakıyoruz süreklilik olsun diye ama araştırma aşamasındayız şimdilik.
ama baktım şimdi burda bi konudan öğrendim. östrojen hormonlarından dolayı migren tetiklenirmiş falanmış filanmış. 26sında gidicme sorarım artık yüzyüze :)
sen nasılsın balım :) nasıl gidiyo hamişlik?

Normaldir inşallah canım.. avukatı ne yaptın iş bulabildi mi eşin sen kaç gündür aklıma geliyorsun napıyor diyorum

Dunden beri bende öluyorum resmen. Bnde de migren var. Artik dayanamdm ve minoset ictim doktorumn onayiyla tabikide cok zor biliyorum Allah yardimcin oslun. Migrenin varsa ondandir doktora gitsnde birsey degismick.

Selam kızlar herkese; erkek cinsiyeti daha erken belli oluyor diyorlar cinsiyet öğrenen varmı aramızda benim bir tanıdığım erkek bebeğini 8,5 haftalıkken öğrenmiş
Bence kalp atımına göre söylemiştir doktor.. Söylentiye göre kalp atımını
görmek için dr a gittiğimizde bebeğin kalp atım sayısı cinsiyeti belirliyormuş ( aşağı yukarı 7. Haftadaki kontrole denk geliyor sanırım ) 140 üzeri kız , 140 ın altı erkekmiş ..dr uma sordum kesinlikle böyle bir kalıp yok dedi , ama eğer doğruysa meleğimn ilk duyduğum kalp ritmi 145 gi .. Bakalıö sağlıklı olsun öncekiklede ama bende cinsiyetini çok merak ediyorum doğrusu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…