- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.321
aynı haftadayız seninle benimde bu ilk gebeliğimAynen öyle.
Doktorumda taaa kızımda demişti dünyadaki bir canlı nasıl 1 yaşında da ölebiliyor, 9o yaşında da ölebiliyorsa, anne karnındaki bebekte 9 haftalıkken de 9 aylıkken de kalbi durabilir demişti.
evt canım benımde bulantılarım 8-9 cu haftamda tavan yapmıstı.O zaman kesf ettım ayvayı,burda da yazmıstım kızlar ayva yeyın.Hem gebelıyın ılk baslarında ayva yıyınce cocugun gamzelı olma sansı varmıs.Annem bende cok yemıs ve ıse yaramıs.Bı de bız sanslı doneme deng geldık ayva portakal mandarına mevsımı.Kızlar benim bulantılarım çok oluyor..yemek dahi pişiremiyorum o dereceşu zamana kadar leblebi ve tuzlı kraker denedim ama faydası olmamıştı..iki gündür ayva yiyorum çok rahatlatıyor beni ..zaten sürekli ekşi yiyorum canım istiyorsizlerede faydası olur belki ..
aynı haftadayız seninle benimde bu ilk gebeliğim
Evet çok doğru bir tez aslında ..annemde ayvayı abimde yemiş ama bilmeden, üç adet gamzesi var:)Kesinlikle canı ekşi isteyenler olarak şanslıyız bencede, mandalina portakal ayva :) yaşasın ekşiler:)evt canım benımde bulantılarım 8-9 cu haftamda tavan yapmıstı.O zaman kesf ettım ayvayı,burda da yazmıstım kızlar ayva yeyın.Hem gebelıyın ılk baslarında ayva yıyınce cocugun gamzelı olma sansı varmıs.Annem bende cok yemıs ve ıse yaramıs.Bı de bız sanslı doneme deng geldık ayva portakal mandarına mevsımı.
Siz benden 4 gün öndesiniz. Kar kardır. :)
Valla 4 gün bile benim için önemli helede ilk 15 haftada. :)
İnş. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
ilahi güldürdün beni. ikili taramaya girdinmi sen canım
evt canım benımde bulantılarım 8-9 cu haftamda tavan yapmıstı.O zaman kesf ettım ayvayı,burda da yazmıstım kızlar ayva yeyın.Hem gebelıyın ılk baslarında ayva yıyınce cocugun gamzelı olma sansı varmıs.Annem bende cok yemıs ve ıse yaramıs.Bı de bız sanslı doneme deng geldık ayva portakal mandarına mevsımı.
hahha ay bu gidisle hepimizin kizcesi olacak ye eksiyi dogur ayseyiBen de normalde acayip tatlı severdim bi oturuşta yarım kilo baklava yediğimi Hatırlıyorum. Ama şu sıralar midem kalkıyo kokusuna tahammülüm yok. ekşi acı ne varsa kankam oldu
selam kızlaaar. nasılsınız bakalım?
beni sorarsanız iyiyim çok şükür ama dünden beri bi baş ağrısı patladı ki sormayın. (migrenim var da ) sol gözüm kapancak nerdeyse kıvranıyorum ağrıdan
çeken var mı benim gibi yaa
sizce normal midir acaba yoksa hemen doktora mı gideyim ?
Springgg hele şükür gördüm seninasılsın canım ne yaptın çok geçmiş olsun ara doktorunu sor gitmesen bile bilgi al
buralardayım ben arada girip okuyorum canımcım :)
ya devlet hastanesine gidiyorum ben doktorumun numarası da yok arayabilir miyim bilmiyorum ki.
özeldeki doktorlara bakıyoruz süreklilik olsun diye ama araştırma aşamasındayız şimdilik.
ama baktım şimdi burda bi konudan öğrendim. östrojen hormonlarından dolayı migren tetiklenirmiş falanmış filanmış. 26sında gidicme sorarım artık yüzyüze :)
sen nasılsın balım :) nasıl gidiyo hamişlik?
selam kızlaaar. nasılsınız bakalım?
beni sorarsanız iyiyim çok şükür ama dünden beri bi baş ağrısı patladı ki sormayın. (migrenim var da ) sol gözüm kapancak nerdeyse kıvranıyorum ağrıdan
çeken var mı benim gibi yaa
sizce normal midir acaba yoksa hemen doktora mı gideyim ?
Bence kalp atımına göre söylemiştir doktor.. Söylentiye göre kalp atımınıSelam kızlar herkese; erkek cinsiyeti daha erken belli oluyor diyorlar cinsiyet öğrenen varmı aramızda benim bir tanıdığım erkek bebeğini 8,5 haftalıkken öğrenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?