2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canimm Allah anali babali buyutsun . Bir an once toparlar ve alirsin insallah kollarina guzel yawrunu. Cok uzulmemeye calis yawrun icin. O en kisa zamanda gelicek mis gibi yataginda misil misil uyucak annesi. Duamiz seninle ve guzel bebeginle.

Allah analı babalı büyütsün cnm. Allah şifa versin bi an önce toparlasın kavuşun yavrunuzla inşallah

Canım aramızda bir ay var.benim belim iki aydır çok ağrıyor.ellerim sabahları uyandığımda baya şişmiş oluyor.ayakkarım da bi kaç gündür çok şiş..

Ay çok zor valla ellerimi bazen hissetmiyorum biran önce gelsin bebeklerimız
Evet benimde özellikle sağ el ve Ayağım şişiyor. Su çok içmek gerekiyormuş bi de dinlenmek tabiki. Senle benim bişey kalmamış canım elleri kulaklarındadır gelirler inşallah yakın zamanda

hayirli olsun cnm bebegin.Allah anali babali buyutsun ins.en kisa zamanda evinize getirisiniz yavrunuzu...

Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah.dualarim sizinle.

Canımm üzülme güçlü ol bebişinin sana ihtiyacı var geçen ay arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı bak şimdi bebiş 3 kilo maşallahı var sende sabret dua et bol bol inşallah fazla uzamadan alırsın kuzunu kucağına

Ca
Canim benim Rabbim tez zamanda kucagina almayi evinize gitmeyi nasip etsin Allah anali babali buyutsun sut anca gelir canim zaten ilk gunlerde az gelmesi normal zamanla cogalir

Dualarımız sizinle canım. Ben sana demiştim buradaki kardeşlerini bekliyor diye, doğumlar başladı kendine geldi musabcık :)inşallah en kısa zamanda kucağında olucak allahın izniyle :)

Aminnn inşallah canım,Allah razi olsun...
Gerçekten beklemedeymiş demekki benim kuzum. :)

Oy canimm hemen yazdiklarinin fotosunu cektim hepsini uygulicam Allah izin werirse cook tesekkurler bilgilerin icin. Hic bilmiyodum bunlari
Hadi bakalım 10 günde formuna kavuşsun inş

çook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına alırsın inş, booool su iç ve üzülmemeye çalış ki sütün kesilmesin

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Bende seninle ayni durumlari yasadim 2 gun boyunca hastane odasinda bebeksiz bos bos yattim bebegimin nefes alis verislerinde hizlanma vardi dengelenmesi icin beklettiler. 3.gunum artik taburcu olucakken bebegiminde taburcu olmasina karar verdiler ki umutlarim tam tukenmisti galiba bi kac gun daha tutulcak icerde derken cikariverdiler. Benimde sutum 15nde dogum yaptim 18nde geldi. Ve zmnla cogaldi simdi bebis bol bol emiyor. Sarilik riski bnm bebistede var ama yrnki kontrolde netlescek sarilik olup olmadigi. Insallah senin bebiste tez vakitte kendini toparlar ve taburcu edilir seninde sutun cogalir insallah... umudunu hic yitirme canim bol bol dua et.

güzel annelerim... bugün yazıp çıkmak zorunda kaldım...
kayınvalidem de bende , boya işlerini hallediyorlar ,eşim kayınvalidem annem , bende yemek yaptım bugün onlara ama o bile çok yordu beni...

adet ağrısı gibi ağrılarım var artık genelde , bacak arasındaki kemiğim ağrıyor çok...
bazen ise bıçakla vajinamı deliyorlar gibi bir ağrı oluyor ... yanma gibi de ama enfeksiyon yanması değil değişik 2,3 saniyelik süren bir şey...
yalancı sancı da olsa 80 leri görmüştük nihayetinde... sanırım bizim kız sonuna kadar bekleyemeyecek :)

hayırlı olsun.güle güle büyüt bebeğini.beraber uyuyacağınız günler yakındır inşallah.moralini yüksek tut.

sancınin tehlikeli sayılması için alt sınır kaçmiş bilginiz var mı? 30 un üstüne çıkmadı bugün benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…