2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam annisler... benden sonrada dogumlar olmus sanirim. Bebekle mesgul oldugum icin nete pek giremiyorum. Biz iyiyiz cok sukur. Umarim sizlerinde vakitli dogumlari olur burdan guzel hbrlerinizi okurum :)

36 haftamda felan farketti doktorum 37+4de dogumum oldu. Bebegimin karin cevresi genisliginde gerilik vardi 34lerde gozukuyordu. ilk gunler mamayla beslendi simdi sutum geliyor cok sukur. yrn kontrolumuz var bakalim kilo almismi bebisim.

Kuzcum hayırdır ya , sen doktorundan memnun kalmadın mı yoksa ?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.en kısa zamanda evinize kavuşun bebeğinle.bebişler çok güçlü merak etme en kısa sürede toparlar sen bile şaşırırsın gelişimine.allahım hepimizi en kısa sürede yavrularına kavuştursun sağsalim.

Kızlar benim bebişimin başı 3 hafta karın çevresi 2 hafta önden gidiyor. Doktor sorun olmaz dedi ama endişeleniyorum yine de. Benimle aynı durumda olan var mı ? Doğumum sata göre mi olcak bebeğin gelişimine göre mi acaba?

ah canım benim...
sağ salim eve de götürdüğün günleri göreceksin inşaAllah...
iyi olacak miniğin merak etme ...
stres yapmamaya çalış sütün de artsın canım , bebişinle mutlu bir hayatınız olsun inşaAllah

iyi akşamlar kızlar.
son doktor kontrolümü de geride bıraktım ve artık gün sayıyoruz.1 haziran pazartesi 2.kızım bizimle olacak inşallah.
darısı tüm bekleyenlerin başına :)
sezeryan anlaşılan...
oh sağlıkla gelsin , ne güzel gününün belli olması :)

Kalmıştım canim ama son kontrolde hayal kırıklığı yaşadım. Resmen basindan savdi doktor. Nstye bakti cok guzel haftaya gel dedi. O kadar saat bekledim. Ultrasona bile almadi.
hmmm ,, hadi ya.. özelde ilk defa duydum böylesini hakikaten , üstelik son haftalarda ultrasona bakmaması tuhaf ...
neticede sadece ultrasonda görebileceği şeyler var... suyu , kordonu ?
Rabbim gönlüne göre versin kuzum , zor vallahi şu doktor işi..

Allah analı babalı büyütsün canım,inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.Alırsın kucağına,moralini bozma sen üzülürsen Allah korusun sütün iyice azalır.Zamanla çoğalacaktır,beslenmene dikkat et,güzel dinlen ve bebeğini kucağına alacağın ana odaklan.

Aynen öyle canım benim. Vallahi canim sıkıldı, doğsa da kurtulsam şu hastanelerden. gel artik kiziiiiimmm....

1 KİŞİ DAHA VARDI SANKİ ? VAR MI BANA SÖYLEYEBİLECEK OLAN :)

Doğum yapan annelerimiz

NoAnnemizBDTHaftasıDTBebeğimiz
1 maral26 05.06.20153025.03.2015Musab Hamza
2 ElaBilge16 12.06.20153428.04.2015ikiz erkek
3 B Begummgull 01.06.20153705.05.2015Erkek
4 hafizzeyneb 08.06.20153713.05.2015 Yusuf Çınar
5 Mya34 06.06.20153714.05.2015Ömer Buğra
6 9661 14.06.20153615.05.2015 Kız
7 E Esra_Babies 01.06.20153815.05.2015Tan Ersan
8 B Badee88 20.06.20153514.05.2015Erkek
9 seyitbebek 04.06.20153817.05.2015Seyit

Aynen öyle canım benim. Vallahi canim sıkıldı, doğsa da kurtulsam şu hastanelerden. gel artik kiziiiiimmm....
Sanırım hep aynı şeyleri düşünmeye başladık :)
bende haziran başı olsa da gelse diyorum inşaAllah sağlıkla :)
rahatlasak her açıdan...
sol bacağım çok şişiyor ayakta kalınca özellikle...
ağrılar ,sızılar , sancılar :)) bitsin de sevelim koklayalım , büyütelim :)

Canim oncelikle tebrik ederim. Insallah duzelecek bebegin. Sakinligini korumaya calis bebegin icin. Sutun azalmasin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…