- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.301
Selam annisler... benden sonrada dogumlar olmus sanirim. Bebekle mesgul oldugum icin nete pek giremiyorum. Biz iyiyiz cok sukur. Umarim sizlerinde vakitli dogumlari olur burdan guzel hbrlerinizi okurum :)Doğum yapan annelerimiz
No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz 1 maral26 05.06.2015 30 25.03.2015 Musab Hamza 2 ElaBilge16 12.06.2015 34 28.04.2015 ikiz erkek 3 B Begummgull 01.06.2015 37 05.05.2015 Erkek 4 hafizzeyneb 08.06.2015 37 13.05.2015 Yusuf Çınar 5 Mya34 06.06.2015 37 14.05.2015 Ömer Buğra 6 9661 14.06.2015 36 15.05.2015 Kız 7 E Esra_Babies 01.06.2015 38 15.05.2015 Tan Ersan No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/
36 haftamda felan farketti doktorum 37+4de dogumum oldu. Bebegimin karin cevresi genisliginde gerilik vardi 34lerde gozukuyordu. ilk gunler mamayla beslendi simdi sutum geliyor cok sukur. yrn kontrolumuz var bakalim kilo almismi bebisim.Hayırlı olsun canım bebeğin demek aynı durumdu seninkinde tam olarak kaçıncı haftada doğmuş oldu bebeğin?kaçıncı haftada çıktı sende bu yaşlanma?biraz daha bahsedebilirmisin bana çok endişeliyim Allah'ım bianönce bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah sanada çok geçmiş olsun
Kuzcum hayırdır ya , sen doktorundan memnun kalmadın mı yoksa ?Evet canım doktor problemim var malesef. Haftaya pazartesi çağırmıştı doktor ama ben özele artık daha fazla para yedirmek istemiyorum çünkü devletten bir farkı yok malesef. O yüzden devlet hastanesinden aldım randevu herhangi bir doktora. Nasıl olsa doğum anında da herhangi bir doktor gelecek. Normal kontrole gelmişim gibi yapacağım. Aslında daha önce devlette gittiğim bir doktor vardı ama izinde sanırım randevusu çıkmıyor mhrs'de. O da çok iyi bir doktordu.
Haftaya çatı muayenesi de olursam ve sorun yoksa sanırım daha gitmem doktora. sancım gelince giderim. Kesin konuşmayayım da belki de dayanamam :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.en kısa zamanda evinize kavuşun bebeğinle.bebişler çok güçlü merak etme en kısa sürede toparlar sen bile şaşırırsın gelişimine.allahım hepimizi en kısa sürede yavrularına kavuştursun sağsalim.canlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
ama eve yalnız geldim kucağıma alamadım oğlumu emziremedim şeker dengesizliği varmış düşüyormuş onu dengelemeye çalışıyorlar hafif sarılığı var azda olsa fototerapi görüyor yogunbakımda bugun 4. günü muhtemelen haftaya anca çıkariçim öyle buruk kırgın ki üzülmek istemiyorum sütümü sağıyorum gelmiyor iyce kesilcek diye korkuyorum ama eli kucağı boş dönmek cok zormuş resimlerine bakıp ağlıyorum tabi şükürlerde ediyorum ama anne yüreği dayanamıyorum odasını boş görünce..
sütümde daha şimdi 8 cc kadar anca cıktı sarı kolostrum ilk süt eşim hemen götürdü
dua edin oğlum çabucak gelsin evine rabbim şifa versin ne olur..
herbiriniz inşallah sağlıklıca alırsınız yavrularınızı kucağınıza ve evinize getirirsiniz ..
Kalmıştım canim ama son kontrolde hayal kırıklığı yaşadım. Resmen basindan savdi doktor. Nstye bakti cok guzel haftaya gel dedi. O kadar saat bekledim. Ultrasona bile almadi.Kuzcum hayırdır ya , sen doktorundan memnun kalmadın mı yoksa ?
Ne güzel bir mesguliyettir eminim. Darısı başımıza inşallah :))Selam annisler... benden sonrada dogumlar olmus sanirim. Bebekle mesgul oldugum icin nete pek giremiyorum. Biz iyiyiz cok sukur. Umarim sizlerinde vakitli dogumlari olur burdan guzel hbrlerinizi okurum :)
ah canım benim...canlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
ama eve yalnız geldim kucağıma alamadım oğlumu emziremedim şeker dengesizliği varmış düşüyormuş onu dengelemeye çalışıyorlar hafif sarılığı var azda olsa fototerapi görüyor yogunbakımda bugun 4. günü muhtemelen haftaya anca çıkariçim öyle buruk kırgın ki üzülmek istemiyorum sütümü sağıyorum gelmiyor iyce kesilcek diye korkuyorum ama eli kucağı boş dönmek cok zormuş resimlerine bakıp ağlıyorum tabi şükürlerde ediyorum ama anne yüreği dayanamıyorum odasını boş görünce..
sütümde daha şimdi 8 cc kadar anca cıktı sarı kolostrum ilk süt eşim hemen götürdü
herbiriniz inşallah sağlıklıca alırsınız yavrularınızı kucağınıza ve evinize getirirsiniz ..
sezeryan anlaşılan...iyi akşamlar kızlar.
son doktor kontrolümü de geride bıraktım ve artık gün sayıyoruz.1 haziran pazartesi 2.kızım bizimle olacak inşallah.
darısı tüm bekleyenlerin başına :)
tehlike bu saatten sonra oluşturmadığı için bilmiyorum canım :)sancınin tehlikeli sayılması için alt sınır kaçmiş bilginiz var mı? 30 un üstüne çıkmadı bugün benim.
hmmm ,, hadi ya.. özelde ilk defa duydum böylesini hakikaten , üstelik son haftalarda ultrasona bakmaması tuhaf ...Kalmıştım canim ama son kontrolde hayal kırıklığı yaşadım. Resmen basindan savdi doktor. Nstye bakti cok guzel haftaya gel dedi. O kadar saat bekledim. Ultrasona bile almadi.
di mi...Kizlarmobidik123 den haber var mi??? Bak aklima geldi simdi problem olusmustu sanirim onda...
Allah analı babalı büyütsün canım,inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.Alırsın kucağına,moralini bozma sen üzülürsen Allah korusun sütün iyice azalır.Zamanla çoğalacaktır,beslenmene dikkat et,güzel dinlen ve bebeğini kucağına alacağın ana odaklan.canlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
Aynen öyle canım benim. Vallahi canim sıkıldı, doğsa da kurtulsam şu hastanelerden. gel artik kiziiiiimmm....hmmm ,, hadi ya.. özelde ilk defa duydum böylesini hakikaten , üstelik son haftalarda ultrasona bakmaması tuhaf ...
neticede sadece ultrasonda görebileceği şeyler var... suyu , kordonu ?
Rabbim gönlüne göre versin kuzum , zor vallahi şu doktor işi..
No | Annemiz | BDT | Haftası | DT | Bebeğimiz |
1 |
| 05.06.2015 | 30 | 25.03.2015 | Musab Hamza |
2 |
| 12.06.2015 | 34 | 28.04.2015 | ikiz erkek |
3 | B Begummgull | 01.06.2015 | 37 | 05.05.2015 | Erkek |
4 |
| 08.06.2015 | 37 | 13.05.2015 | Yusuf Çınar |
5 |
| 06.06.2015 | 37 | 14.05.2015 | Ömer Buğra |
6 |
| 14.06.2015 | 36 | 15.05.2015 | Kız |
7 | E Esra_Babies | 01.06.2015 | 38 | 15.05.2015 | Tan Ersan |
8 | B Badee88 | 20.06.2015 | 35 | 14.05.2015 | Erkek |
9 |
| 04.06.2015 | 38 | 17.05.2015 | Seyit |
Sanırım hep aynı şeyleri düşünmeye başladık :)Aynen öyle canım benim. Vallahi canim sıkıldı, doğsa da kurtulsam şu hastanelerden. gel artik kiziiiiimmm....
Canim oncelikle tebrik ederim. Insallah duzelecek bebegin. Sakinligini korumaya calis bebegin icin. Sutun azalmasin canim benimcanlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?