- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.261
Ben de öğretmenim canım. Haftaya çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum gidince de raporu alırım inşallah. Artık sabah kalkıp okula gitmek zoruma gidiyorOgretmenm canim hastaneden doktor calisamaz raporu vercek sen nerde calisiyosun
Aynen ben de ayakta durmaktan yoruldum karnim tas gibi oluyo artik yeter dinlenelim azcikBen de öğretmenim canım. Haftaya çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum gidince de raporu alırım inşallah. Artık sabah kalkıp okula gitmek zoruma gidiyor
Bizim de günümüz aynı canım bozma moralini benimde kiloşu. Azdı. Bebesimin gece mutlaka ballı bir.bir.buyuk bardak sut içtim sonra sabah aç karnına 2..kasik pekmez günde. En az 4.adet CeViz ve muz ye inşallah Allahın izniyle kilo alırlar Canik. Bende cumartesi gidicem kontrole en son önceki çarşamba 2200 du oluşum bakalım kilo aldı mi2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. Pismanim
kızlar ben 32 haftalikk3n çalışabilir raporu aldım son üç haftaya kadar haftaya 37.de de son raporumu alicam dogurmasaam hayırlısı bakalımBen de öğretmenim canım. Haftaya çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum gidince de raporu alırım inşallah. Artık sabah kalkıp okula gitmek zoruma gidiyor
Maaşallah gözün kesiyor :) Ben artık öğretmenler odasında tekmeleri yedikçe ah uh etmeye başladımkızlar ben 32 haftalikk3n çalışabilir raporu aldım son üç haftaya kadar haftaya 37.de de son raporumu alicam dogurmasaam hayırlısı bakalım
canım bende çalışabilir raporu almıştım. salı gunu bitiyor. tekrar rapormu almamız gerekiyor çalışamaz diye. yoksa zaten raporun süresi bittiği için hiçbirşey yapmayacakmıyız direk ayrılacakmıyız iznekızlar ben 32 haftalikk3n çalışabilir raporu aldım son üç haftaya kadar haftaya 37.de de son raporumu alicam dogurmasaam hayırlısı bakalım
Canım benim bildiğim 36 37 den sonra istesende çalışamıyosun yasal olarak.doktorunla konuş ama bi istersen.canım bende çalışabilir raporu almıştım. salı gunu bitiyor. tekrar rapormu almamız gerekiyor çalışamaz diye. yoksa zaten raporun süresi bittiği için hiçbirşey yapmayacakmıyız direk ayrılacakmıyız izne
Iyiyim canim cok sukur bir sikinti yok siz nasilsiniz ?Kız nerelerdesin sen nasıl gidiyo bebiş nasıl
Ki
Kiizzz nerelerdesin sen aklimdaydin nasilsin
evet 37 bitiminde çalışamıyoruz istesekte canım. ayrıca rapor gerekiyormu diye ben okula bir sorayım yarın.Çalışamaz raporunu isteye bilirler.doktorunla konuş bi.
Ki ben okul önceciyim univérsite stajerim var uygulama bana bir iş kalmıyor onlar uygulamak. Zorunda şansına çok. Şükür yha Rabbim bu yıl. Stajyer nasipnasip.etti.tam.zamanindaMaaşallah gözün kesiyor :) Ben artık öğretmenler odasında tekmeleri yedikçe ah uh etmeye başladım
Canim Rabbim Sifa versin enn.kisa zamanda kucağna al.ial.insallh Canik. ALLAH BI. ÖMÜR BOYU mutlu kalsın yavrunla senin inşallah her şey yoluna girercanlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
ama eve yalnız geldim kucağıma alamadım oğlumu emziremedim şeker dengesizliği varmış düşüyormuş onu dengelemeye çalışıyorlar hafif sarılığı var azda olsa fototerapi görüyor yogunbakımda bugun 4. günü muhtemelen haftaya anca çıkariçim öyle buruk kırgın ki üzülmek istemiyorum sütümü sağıyorum gelmiyor iyce kesilcek diye korkuyorum ama eli kucağı boş dönmek cok zormuş resimlerine bakıp ağlıyorum tabi şükürlerde ediyorum ama anne yüreği dayanamıyorum odasını boş görünce..
sütümde daha şimdi 8 cc kadar anca cıktı sarı kolostrum ilk süt eşim hemen götürdü
dua edin oğlum çabucak gelsin evine rabbim şifa versin ne olur..
herbiriniz inşallah sağlıklıca alırsınız yavrularınızı kucağınıza ve evinize getirirsiniz ..
Şimdi. Hastaneye gideceksin son üç hafta kaLdysa yada ayrılmak istiyorsan ayrılş için rapor alacaksıncanım bende çalışabilir raporu almıştım. salı gunu bitiyor. tekrar rapormu almamız gerekiyor çalışamaz diye. yoksa zaten raporun süresi bittiği için hiçbirşey yapmayacakmıyız direk ayrılacakmıyız izne
Canım hayırlı ugurlu olsun.hemen iyileşip gelsin evine kuzun. Dualarim seninlecanlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
ama eve yalnız geldim kucağıma alamadım oğlumu emziremedim şeker dengesizliği varmış düşüyormuş onu dengelemeye çalışıyorlar hafif sarılığı var azda olsa fototerapi görüyor yogunbakımda bugun 4. günü muhtemelen haftaya anca çıkariçim öyle buruk kırgın ki üzülmek istemiyorum sütümü sağıyorum gelmiyor iyce kesilcek diye korkuyorum ama eli kucağı boş dönmek cok zormuş resimlerine bakıp ağlıyorum tabi şükürlerde ediyorum ama anne yüreği dayanamıyorum odasını boş görünce..
sütümde daha şimdi 8 cc kadar anca cıktı sarı kolostrum ilk süt eşim hemen götürdü
herbiriniz inşallah sağlıklıca alırsınız yavrularınızı kucağınıza ve evinize getirirsiniz ..
ALLAH bagislasin anali babali büyüsüncanlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?