2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm tomris hatun :) ya ben girmiyorum epeydir nete feşlan..bu aralar yeni yeni takibe başladım :) sen de doğurmamşın hala..bakalım neler olcak..az kaldı am..hayırlısı

Aynrn canim. Gelsinler de sevelim :)) benim de ellerim şişiyor bu ara...

36 haftamda felan farketti doktorum 37+4de dogumum oldu. Bebegimin karin cevresi genisliginde gerilik vardi 34lerde gozukuyordu. ilk gunler mamayla beslendi simdi sutum geliyor cok sukur. yrn kontrolumuz var bakalim kilo almismi bebisim.
Allah yardımcımız olsun canım

Kızlar ben bebeğin hareketinden çok ayağını kolunu hissediyorum hemde bayağ canımı acıtıyo topuğunu resmen karnımdn dışarı çıkarıo sizdede oluyomu normalmiki

Yarın kontrolümüz var, 2 haftadır gün sayıyodum.
Bakalım nasılmış benim Hazal'ım
İnşallah güzel haberlerle geliriz.

Huzurlu geceler hepimize, öptük sizi
Benimde yarın.yani bugün oldu artık saat 12:)sadecd nst mi bakar ultrasonlada bakarmı bilmiyorum.iyi geceler canımm.

Kızlar inş haziran 6 bnim dogum tarihim sezaryan olucam bi aksilik çıkmassa heycanla bekliyouz
Hayırlısı olsun canım.doğum tarihini eklesene kişisel bilgilerden altta takvimin çıksın.çıkmıyor takvim bomboş kalmış.

Dogum yapan annemiz olmus gozu aydin rabbim tez vakitte saglicakla kucagina alip evinede goturursun insallah...

Benim de bebeğimin karin ve boy 3 hafta önde.drum 9 haziranda aliriz bebeği dedi.bebek iriymiş srzeryan olursun dedi.35. Haftada 3100 kg.50 cm.hazrlarimi bitirdim hazirim :)

cnm seninle tarihimiz aynı bebişin boyu kilosu maşşallah öndeymiş zaten tarihini beklersen 4.5 5 kilo doğar belki daha fazla doktorun dediği tarih bence normal haftası erken olsada boyu ve kilosu yerinde maşşallah hiç bi sorun olmaz Allahın izniyle sen bekle 9 haziranı şimdiden:)

2 gündür kosturmacadan bakamiyorum ne alemdesiniz diye.yeni melek katilmiş aramiza galiba annesine kavusmayi bekliyor.Rabbim hayrli vakitte sağlıkla kavustursun.
Ben de diyorum eşime bu hafta dogurmazsam daha korkma.dun sabah kahvaltida ve aksam yemeğinde ayri ikitur misafir.ikisi arasi ben başka bi davette.bugün öğlende ayri aksam da ayri 2 misafir.artik pert oldum.ki öyle aman aman da hazirlikla ugrasmadim kabul ettiğine sukretsinler bu halde.
2 ay oldu tasinali izindeyim diye milletin evgormeye gelesi tuttu...hadi dunkiler arkdaslardi nazim geçiyor dert değil de yinede yorulyoz artik.daha kabuletmicem.doğumdan sonra gelin diycem.nasilsa ramazan.bayram sonunda ben memlekete gidicem inş sonra gelsin gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…