- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.241
Insallah canim beniim cok sagol bilgin icin. Hergun yeni bsy ogreniyorum burdancnm bildiğimiz kemikli et olacak ilikli tarafı iliğini de ye ama eti koy düdüklüye üstünü biraz geçecek derecede su koy kapat ağzını iyice düdüğünü kaldır koy ocağa o öttüğü zaman yani fışladığında düdüğünü indir 30 dk falan kaynasın şifa olsun inşallah
bu gece terlemesi doğum sonrası da devam edecek mi? saçlarım artık duştan çıkmış gibi oluyor.
Yarin baslicam canim pekmeze kahwaltidada kendimi zorlar kasar yerim. Insallah hepsi ise yararBen bu hafta pekmez kaşarda yedim.300gr farketti ondan mı bilmiyorum.
Kızlar selam :) Haftaya çalışmayı bırakmayı düşünüyorum. Tekrar doktor raporuna gerek var mı?
Canim benim kizim hep anlattigin gibi saga sola kayiyor ve ittiriyor. Yerleri epey daraldi artik ben ondandir diye düşünüyorum. Günlerimiz de epey yakin.cimcimesevilay
ECD75
Allah razi olsun canlar, ya evet hissediyorum hareket ediyo ama iste boyle onceden cok hareketliydi dun ve bugun azcik sanki dönüyo gibi sadece ya da koluyla ittiriyo gibi . midem de bulaniyo ama oglen canim cekmisti salcali makarna yemistim accik, o ondan oldu cunku salca hep midemi kotu yapar benim ay bilemedim yaa
Evet canım ilk kızımdaki hastane ve doktora gidiyorum.
Özel de olmasa aslında vicdanlı doktorların yapması gereken.
cimcimesevilay
ECD75
Allah razi olsun canlar, ya evet hissediyorum hareket ediyo ama iste boyle onceden cok hareketliydi dun ve bugun azcik sanki dönüyo gibi sadece ya da koluyla ittiriyo gibi . midem de bulaniyo ama oglen canim cekmisti salcali makarna yemistim accik, o ondan oldu cunku salca hep midemi kotu yapar benim ay bilemedim yaa
Aynısı bende de oluyor bende ter bezlerim bukadar çalışmamalı diyorum demek sende de aynısı oluyor bugün bide suyum geldi zannettim yataktayken meğer terden ıpıslak olmuşum
Canim ara gorus en iyisi. En azindan ne koycagni bilirsin gereksiz seyler almayalim yanimiza
Kiizzz nerelerdesin sen aklimdaydin nasilsinMerhaba kızlar nasıl gidiyor artık hazırlıklar bitti temizlik bitti bir kaç ufak tefek işim kaldı. Yemek yapmaya bile üşenir oldum aileden uzak tek başına kalmak zormuş annem daha gelmedi gelmeye de niyeti yok gibi :)
Annesiyle aynı şehirde olanlar kıymetini bilsin bence.
Ayni durum bende de var benim zaten sezeryan olcak ama bebegim cok az beslenmis kordondan demedi bana bir kez dolanmis dedi 1hafta sonraya cagirdi yani bu cmt eger yine kilo almamissa alinabilir kordon boynundaymis korkuyorm ben dekizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
Uzulme canim benimki de 34 arti1 de 1900du ve ben 18kiloya yakin aldim senle alakasi yok ben her seyi yedim yine almamis ben de duyunca agladim doktor teselli etti resmen bir de bizimkinde kordon var erken alinirsa kucucuk dogacak yapacak bise yok saglikli olsunlar uzulme o kadar da geri degil seninki2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. Pismanim
Slm anneler evi supurdum sanki sirtimda tas tasidim terden bitmis durumdayim sanci yok bu gecede cok iyi uyumusum keyfin yerinde gecmisi okudum yaramazlik yok anlasilan kendinize iii bakin...
Insallah saglik sihhatle zamaninda aliriz yawrularimizi kucagimiza. Zaman yaklastikca dahada strese giriyo insanUzulme canim benimki de 34 arti1 de 1900du ve ben 18kiloya yakin aldim senle alakasi yok ben her seyi yedim yine almamis ben de duyunca agladim doktor teselli etti resmen bir de bizimkinde kordon var erken alinirsa kucucuk dogacak yapacak bise yok saglikli olsunlar uzulme o kadar da geri degil seninki
Bir de senin bebis 42 haftayi beklermisValla canım ilk kızım şimdi çoktan doğmuştu.
10 günlüktü.
Bunu da bekliyoruz ama ne gelen var ne giden.
Dün gece karın alt bölgem çok ağrıdı ama aması bu kadar. :)
Cuma gunu gidecem canim yazarim size burdan insallah almistirInsallah saglik sihhatle zamaninda aliriz yawrularimizi kucagimiza. Zaman yaklastikca dahada strese giriyo insanbi daha nezman gidiceksin kilo kontrolu icin canim
Ogretmenm canim hastaneden doktor calisamaz raporu vercek sen nerde calisiyosunCanım hangi kurumda çalışıyorsun? Ne yapmamız gerekiyor?
son dönem hareket azalıyormuş ama aklında kalacağına acile gir baksınlar nst de.Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?