2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah canim beniim cok sagol bilgin icin. Hergun yeni bsy ogreniyorum burdan

cimcimesevilay
ECD75
Allah razi olsun canlar, ya evet hissediyorum hareket ediyo ama iste boyle onceden cok hareketliydi dun ve bugun azcik sanki dönüyo gibi sadece ya da koluyla ittiriyo gibi . midem de bulaniyo ama oglen canim cekmisti salcali makarna yemistim accik, o ondan oldu cunku salca hep midemi kotu yapar benim ay bilemedim yaa

Canim benim kizim hep anlattigin gibi saga sola kayiyor ve ittiriyor. Yerleri epey daraldi artik ben ondandir diye düşünüyorum. Günlerimiz de epey yakin.

Hissediyosan hareketini merak etmene gerek yok ya aslında normal son aylarda böyle şeyler ama insan merakta kalıyo korkuyo bide ilkse daha da kafayı takıyo Allahın izniyle bişe olmaz ben sürekli Allahım sana emanet yavrum sen onu koru diyorum yapacak bişeyimiz yok çünkü

Son düzenleme:
Aynısı bende de oluyor bende ter bezlerim bukadar çalışmamalı diyorum demek sende de aynısı oluyor bugün bide suyum geldi zannettim yataktayken meğer terden ıpıslak olmuşum

Cnm bende de iki üç gündür var bu durum altım sürekli ıslak gibi hava çok sıcak sürekli alt tarafım bacaklarım ıslak altıma işemiş gibiyim eşimde kaçak su mu var sende diye dalga geçiyo aklıma düşürüyo işte acaba suyum mu sızıyor diye

Ki
Kiizzz nerelerdesin sen aklimdaydin nasilsin

Ay
kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
Ayni durum bende de var benim zaten sezeryan olcak ama bebegim cok az beslenmis kordondan demedi bana bir kez dolanmis dedi 1hafta sonraya cagirdi yani bu cmt eger yine kilo almamissa alinabilir kordon boynundaymis korkuyorm ben de

2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. Pismanim
Uzulme canim benimki de 34 arti1 de 1900du ve ben 18kiloya yakin aldim senle alakasi yok ben her seyi yedim yine almamis ben de duyunca agladim doktor teselli etti resmen bir de bizimkinde kordon var erken alinirsa kucucuk dogacak yapacak bise yok saglikli olsunlar uzulme o kadar da geri degil seninki

Slm anneler evi supurdum sanki sirtimda tas tasidim terden bitmis durumdayim sanci yok bu gecede cok iyi uyumusum keyfin yerinde gecmisi okudum yaramazlik yok anlasilan kendinize iii bakin...

ben de bugün yeri süpürüp sildim tabi ıvır zıvır ları topla iş bitmiyor. onu kaldır bunu düzenle derken pert oldum. eşimin de ark ı uğrayacak giyindim onları bekliyorum. bel fena hemde çok fena

Insallah saglik sihhatle zamaninda aliriz yawrularimizi kucagimiza. Zaman yaklastikca dahada strese giriyo insan bi daha nezman gidiceksin kilo kontrolu icin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…