2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cgdozdgn adında bir arkadaşımızdı canımm

Canım sata göre oluyor doğum , senin bebiş biraz tombiş olucak onu gösteriyor ölçümler Bebeğin haftasının ilerde olması beklenen doğum tarihini etkilemez

Kizlar 37 den once vermiyorum dedi bana dr..um siz kacta aliyosunuz. Haziranda verecek bana

Cnm üzülme ne guzeel dogum yapmissin masallah. Bebeiisinde en kisa surede cikar hic merak etme sen. Daha saglikli gelsin eve annesiiii

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün .. Kucağına almana da az kaldı inşallah oğluşunla eve geldiğini de yazıcaksın burdan , üzme kendini güçlü olmaya çalış

günaydın canım biz de babamızla kahvaltı ettik onu işe yolladık, internete bakıyoruz

İyi yapmışsın canım , bizde tek kaldık her zaman ki gibi çok sıkıcı geçiyor burasıda olmasa .. çok seviyorum sizleri aile gibi olduk burda tek tek hepinizi tanımasamda öpüyoruz sizleri kızımlaa

Canım gözün aydın, Allah bir an önce kavuştursun sizi inşallah.. Üzme kendini ki sütünden olma. Bebeğin gelene kadar iyice toparlanmaya çalış ki, onunla en iyi şekilde ilgilenebilesin..

slm tomris hatun :) ya ben girmiyorum epeydir nete feşlan..bu aralar yeni yeni takibe başladım :) sen de doğurmamşın hala..bakalım neler olcak..az kaldı am..hayırlısı

Doğurmadım canım :) ben hep 37 haftalıkken doğururum derdim 38 oldum bu gün yarın bekliyorum ama artık canım kasılmalarım çok arttı.

Hayırlı sabahlar herkese bebisi ile sakin yorulmadan bir gün olsun birazdan. Sağlık olana gidicem tahlil sonuçları cumartesi kontrolüm var doktorum istedi ordan mebe ikişi 15 dakka da gidiliyor ben 1 saatte giderim artık

Hayırlı sabahlar arkadaşlar, geçmişi okumayı tamamlaya bildim nihayet. Herkesin ağrıları sancıları artmış.inşallah zamanı gelenler hayırlısıyla doğurur rahatlar, sonra da sıra bize gelir. Ramazandan önce hepimiz doğursaydık iyi olurdu, ama her şeyin hayırlısını versin Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…