- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.381
Canim son aylarda boyu net olarak olcemiyorlarmis. Takılma o yüzden belki hatali ölçüm olmuştur.Kızlar oğlumun boyu 10 günde sadece yarım cm uzamış normal mi sizce
Hayırdır canım? Gerçi bende de var ama sebepsiz..Ay kızlar canim sıkılıyor
Aynen cqnim benim de sebepsiz. Yapacak bi seyim yok öyle boş boş yatıyorum.Hayırdır canım? Gerçi bende de var ama sebepsiz..
Bende cok dönüyorum canim olmaz heralde :))Meraba herkese yatakta çok donuyorum farkında olmadan bi sıkıntı olurmu
Dönebiliyorsan ne güzel. Ben dönemiyorum artık. Hep sola yatıyorum, o tarafım uyuşmuş ağrımış bi şekilde uyanıyorum.. Dönmeye kalksam agrım oluyor, karnım çok baskı yapıyor.Meraba herkese yatakta çok donuyorum farkında olmadan bi sıkıntı olurmu
Aynen. Şu son günler geçmek bilmiyor. Kuzucuklar doğsa da onlarla ilgilensek.Aynen cqnim benim de sebepsiz. Yapacak bi seyim yok öyle boş boş yatıyorum.
Aynen canim her gun dua ediyorum artik dogsun diye. Dogduktan sonra bizi neler beklicek bilmiyoruz tabii :)Aynen. Şu son günler geçmek bilmiyor. Kuzucuklar doğsa da onlarla ilgilensek.
Her doğuran arkadaşım bugünlerinin tadını çıkar, doğunca çok arıycan diyorAynen canim her gun dua ediyorum artik dogsun diye. Dogduktan sonra bizi neler beklicek bilmiyoruz tabii :)
Her doğuran arkadaşım bugünlerinin tadını çıkar, doğunca çok arıycan diyor
canım benim komşum yapmış 10 ay önce genel anesteziyle. sezaryen gününden 1-2 gün önce humana stilltea var ya süt yapan çay. ondan içmiş. sütü gelmiş doğumdan sonra. ama ayılması zor olmuş biraz. keşke epidural yapsaydık da oğlumu doarken görebilseydim koklasaydım diyo.
Benim ablam genel anesteziyle oldu canim. Ondan midir bilmiyorum ama sütü gelmedi neredeyse. Mamayla büyüdü yegenim. Herkeste böyle olacak değil tabii. En yakin, ablamdan böyle gördüm canım.
sağolun kızlar cevaplarınız için. anladıgım kadarıyla kişiye görede değişiyor o zaman. çay olayını mutlaka deniycem. inşallah hepimizin bol bol sütü gelirde emziririz yavrularımızı.cnm benim annem 2 normal 1 sezeryan oldu hepsinde de hemen sütü gelmiş ve maşşallah şakır şakır akmış aynı şekil teyzem de öyle süt muhakkak gelir normal doğurandada geç gelenler var kafana takma yoksa gelmez işte
Teşekkür ederim canımCanim son aylarda boyu net olarak olcemiyorlarmis. Takılma o yüzden belki hatali ölçüm olmuştur.
Canim madem annenler gelmiyor ve ya gelemiyor eşin yardim etse sana ev islerinde...biraz ortalığı toplayayım dedim anında kaskatı kesildi çok acıyo ya böyle olunca
Aynısı bende de oluyor bende ter bezlerim bukadar çalışmamalı diyorum demek sende de aynısı oluyor bugün bide suyum geldi zannettim yataktayken meğer terden ıpıslak olmuşum
Cnm bende kararsizim genel ve epidural sezeryan arasinda... tabiki bebegi ilk ben gormek istiyorum amaaa belden o vucudun en hassas yerine yapilan ignedende korkuyorum..... milim kaydirsa allah korusunnnn. Ofsağolun kızlar cevaplarınız için. anladıgım kadarıyla kişiye görede değişiyor o zaman. çay olayını mutlaka deniycem. inşallah hepimizin bol bol sütü gelirde emziririz yavrularımızı.
Merhaba kizlar bende dun kontrolden gekdim benden gelen sizinti cok sukur su degilmis suyum normal 1 cm acilmam var ve doktirum
Normal doguma catin cok musait ve 3,500 gr olsa cok rahat dogurursun dedi cok korkuyorum ama doktorum israrla normal dusunmelisin dedi muyanede cok aci hissetmememe ragmen kastim cok oda sen nasil dogum yapcan dedi kendi elinde bu acilara ve normal doguma kendini alistir ama yinede tercih senin dedi destek verin kizlar yaklastikca korkuda tavan yaptı bende
Yaa aynenn. Sirilsiklamim. Gece bise giyemiyorum nerdeyse. Naail yaniyorum anlatamam. Sabah aksam duştayim zaten.bazılarında oluyormuş canım. o şanslılar da biz olduk. hiç abartmıyorum duştan çıkınca saçlarından damlar ya gece yarısı aynı şekilde uyanıyorum işte. yanıma havlu yedek elbise tarzı gecelik vs koyup yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?