2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar dün gece kabus gibiydi karnım kasıldı bebek hareket ettikçe önceki sezeryan yerime sancı girdi sanki alt tarafım açılıyo gibi hissettim şuan yok ama

Gunaydin tatlis annisleeer ve minnak bebisleeer
Biz yarim saat sonra oglumla bulusmaya gidiyoz insaAllah, bakalim ne durumdaymis pasam..
Bi de hazir hastanedeyken anneyi zora sokmayim bi daha git gel yapmasin deyip dogmaya karar veriyomus ehehe saka bi yana hayirlisiyla zamaninda kolaycacik dogumlar nasib etsin Rabbim biz bekleyenlere..
@denizkizi_esra ve seyitbebek hayirli olsun canlarim.. Rabbim bebislerinizi size bagislasin

Doğurmadım canım :) ben hep 37 haftalıkken doğururum derdim 38 oldum bu gün yarın bekliyorum ama artık canım kasılmalarım çok arttı.
Canım kasılmalar arttıktan kaç gün sonra doğum sancıları başlar aşağı yukarı? Benim 2 gündür iyice sıklaştı kasılma aralığı. Dün özellikle dikkat ettim 1 saat arayla oldu, nerdeyse 10u buldu sayısı.

kizlar bu videoyu buldum. Yapabilir miyiz bilmiyorum ama legen kemiklerinin açılmasına yariyormus. Doktorlarimiza danisip yapalım derim..

yarin kontrolum vaaar
ilk hareketi koltukta oturmayınca tv izlerken yapıyorum ama diğer hareketlerde o bırakılan göbek kısmına benim göbeğim sığmaz

Doğum yapan annelerimiz olmuş. Gözleri aydın. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebekler etsin inşallah. Dikkatimi çekti de hep kız bebekler erken gelir derler ama doğan bebişler genelde erkek

herkese günaydınlar... bugün bizim de 11 45 te randevumuz var. sonra da sağlık ocağına gitcem inş güzel haberler alırım. yarın da son iş günüm zaten:) artık kızımla kardeşinin gelmesini bekliycez evde inş.
doğum yapan annemize hayırlı olsun inş çabucak alıp evine gider yavrusunu sağlıkla.

kızlar genel anestezi ile sezeryan hakkında düşünceleriniz nelerdir? ben mecburi sezeryan olucam. ama epidural olamam çok zor. genel anestezi düşünüyorum. onda da süt biraz geç geliyormus diye duydum.

kızlar genel anestezi ile sezeryan hakkında düşünceleriniz nelerdir? ben mecburi sezeryan olucam. ama epidural olamam çok zor. genel anestezi düşünüyorum. onda da süt biraz geç geliyormus diye duydum.
ben epidural olmanı tavsiye ederim.narkoz almak bünyen için epiduralden çok daha zor bir durum.narkozdan ayılmak o duygunun tadına varabilmek cok gayret gerektiren şeyler.bence epidurali araştır.memnun kalmayanı duymadım hiç.

Bence de epidurali düşün canım. Genel anestezi de çocuğunu ilk sen goremeyeceksin, ilk sen kucaklayamayacaksin.

Bence de epidurali düşün canım. Genel anestezi de çocuğunu ilk sen goremeyeceksin, ilk sen kucaklayamayacaksin.
Kizlar kesinlikle epidural daha iyi ama benim yapabilecegim birsey değil. Dehsete düşüyorum düşündükçe. O anda tansiyon nabız firlar zaten beni gene uyuturlar. Ben disciye gidemiyorum. Keske normal doguma uygun olsaydım iste ama ne yazik ki değilim. Vakumla bebegi almalari gerekicek o da % 50 alabiliriz dedi doktor sonra tekrar sezeryana donulecek. zaten bir kaybim var böyle zor bir doğum yapipta bebegimi riskede atamam. Genel anestezi yapan tanidiklariniz var mi hic. Sut gelme olayina takilmis durumdayim.

Benim ablam genel anesteziyle oldu canim. Ondan midir bilmiyorum ama sütü gelmedi neredeyse. Mamayla büyüdü yegenim. Herkeste böyle olacak değil tabii. En yakin, ablamdan böyle gördüm canım.

Merhaba kizlar bende dun kontrolden gekdim benden gelen sizinti cok sukur su degilmis suyum normal 1 cm acilmam var ve doktirum
Normal doguma catin cok musait ve 3,500 gr olsa cok rahat dogurursun dedi cok korkuyorum ama doktorum israrla normal dusunmelisin dedi muyanede cok aci hissetmememe ragmen kastim cok oda sen nasil dogum yapcan dedi kendi elinde bu acilara ve normal doguma kendini alistir ama yinede tercih senin dedi destek verin kizlar yaklastikca korkuda tavan yaptı bende

canim benim hiç korkma. Dayanamayacagimiz bir sey olsa normali bu olur muydu. Allahim dayanamayacagimiz bir sey verir mi hic. En sagliklisi bu. Korkma lütfen korkulacak hiiic birsey yok :))

canım benim komşum yapmış 10 ay önce genel anesteziyle. sezaryen gününden 1-2 gün önce humana stilltea var ya süt yapan çay. ondan içmiş. sütü gelmiş doğumdan sonra. ama ayılması zor olmuş biraz. keşke epidural yapsaydık da oğlumu doarken görebilseydim koklasaydım diyo.

cnm benim annem 2 normal 1 sezeryan oldu hepsinde de hemen sütü gelmiş ve maşşallah şakır şakır akmış aynı şekil teyzem de öyle süt muhakkak gelir normal doğurandada geç gelenler var kafana takma yoksa gelmez işte

günaydın kızlar daha yeni uyandık hiç kalkasım yoktu ama bebişim acıktı kıyamadım yoksa yattıkça yatasım geliyo sabahları ama gece hep uyanığım şimdi kahvaltımızı yapalım sonra uğrarız yine öpüyoruz sizleri teyzeleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…