2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bana da hiç doğru gelmiyor böyle söylemeleri. Ben 1 sene bebiş hasreti çekmiş biriyim bi de. Nedense olmadı hemen ve şimdi dört gözle heyecanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü. Ve her gün şükrediyorum onu bana veren rabbime. İnşallah biz evlatlarımıza ilk günkü hevesimizle bıkmadan usanmadan bakan anneler olucas.

Biz de bu hasret, bu sevgi olduğu sürece mutlaka usanmayız. Elbet yorgunluk olacak ama bazıları göz korkutmaya bayılıyor. Garip bir zevk alıyorlar, doğum yaklaştıkça saçma sapan doğum hikayeleri duyuyorum, doğmadan önce doğsun da kurtulayım diyorlardı, şimdi doğmadan önce daha iyiydi diyorlar. Her dönemin kendi zorluğu var. Allah herkesin gönlüne göre versin.

inşallah canim benim.

Merhaba bayanlarbende artik izne ayrildim evimi temizleyip hazirliklarimi tamamlicagim insallah yeni dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun insallah biran once yavrulariniz kendilerini toparlarlardaha once soranlar olmustu okuyup cevap yazamamistim birissine.com dan pijama soyleyen varmi diye ben lohusa pijama degil ama normal yazlik pijama soyledim baya oldu yazin giyilebilecek serin.tutacak urunler fiyatlarina gore kaliteleri normal ama giyilmeyecek vaziyette degiller kalip olarakta buyuk beden soylenirse cekme.ihtimaline karsi iyi olur cunku benim Aldiklarimdan b iri hafif cekme yaptibuarada dogumiznini soran arkadaslar 32.haftada alinan 5 hafta daha calisabilir raporunun ardindan istediginiz zaman tekrar hastaneden calisamaz raporu alarak kuruma verip ayrilabilirsinz ben planladigimdan bir hafta erken ayrildim

Kızlar merhaba bugün bel ağrım arttı otururken inanılmaz rahatsız edıyor ayakta durunca da ayaklarım şişiyor

Hiç bi fikrim yok valla canım ya benim de çok arttı ama :)

Buarada bendende bir sorubebek sekeri ve kapi susu siparisi vermek istiyorum onerebileceginiz bir site varmi

Eğer kendin yapmayı planlıyorsan funbou'dan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Hazır alacaksan meleğieli ya da zet olabilir bir bakarsın. İznin hayırlı olsun benim de yarın son olacak inşallah. Ben de 1 hafta erken ayrılacağım çok yoruldum artık. Evde kızımın kapı süsünü, çikolatasını, oda düzenlemesini falan yapacağım.

Cnm bende kararsizim genel ve epidural sezeryan arasinda... tabiki bebegi ilk ben gormek istiyorum amaaa belden o vucudun en hassas yerine yapilan ignedende korkuyorum..... milim kaydirsa allah korusunnnn. Of
Cnm ben gecen sene bebeği kaybettımde o ıgneden oldum kaysa bıle tek sakıncası uyusmaman olur. Bişi olmuyor felç falan hikaye oyle bır risk yokmuş. Doktrıuna sor anestezi uzmanı ile baştan konus hatta korkularını yen, çunku o iğneyı hissetmiyosun bile.. Genel anestezı olup kaçırma en guzel kısmı

Ben hergun ev supurup siliyorum lavabo yikiyrm bulask yikiyorm yemk yapyrm camasir asiyorm hergn yatgm syler bana neden bsey olmyr acba :-/
olmaz da inş. ben de ağrıdan korkuyordum dr um durumun iyi ağrı olacak hareket et yürü normal doğum yapabilmek dedi. bende ağrı olsa da yapmaya başladım. bakayım inş. 27 mayısta kontrol de normal doğum için uygun der inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…