- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.401
Ben hergun ev supurup siliyorum lavabo yikiyrm bulask yikiyorm yemk yapyrm camasir asiyorm hergn yatgm syler bana neden bsey olmyr acba :-/biraz ortalığı toplayayım dedim anında kaskatı kesildi çok acıyo ya böyle olunca
Ben hergun ev supurup siliyorum lavabo yikiyrm bulask yikiyorm yemk yapyrm camasir asiyorm hergn yatgm syler bana neden bsey olmyr acba :-/
Bana da hiç doğru gelmiyor böyle söylemeleri. Ben 1 sene bebiş hasreti çekmiş biriyim bi de. Nedense olmadı hemen ve şimdi dört gözle heyecanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü. Ve her gün şükrediyorum onu bana veren rabbime. İnşallah biz evlatlarımıza ilk günkü hevesimizle bıkmadan usanmadan bakan anneler olucas.Evet öyle diyorlar ama anlamıyorum öyle diyenleri. Tabii zorluklari olacak da bunu bilerek cocuk sahibi oluyoruz soylenmenin ne anlami var. Olmayip da dertlenen insanlara bi bakip sukretmiyorlar hic. Allahim acilarini gostermesin evlatlarimizin...
Bana da hiç doğru gelmiyor böyle söylemeleri. Ben 1 sene bebiş hasreti çekmiş biriyim bi de. Nedense olmadı hemen ve şimdi dört gözle heyecanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü. Ve her gün şükrediyorum onu bana veren rabbime. İnşallah biz evlatlarımıza ilk günkü hevesimizle bıkmadan usanmadan bakan anneler olucas.
inşallah canim benim.Bana da hiç doğru gelmiyor böyle söylemeleri. Ben 1 sene bebiş hasreti çekmiş biriyim bi de. Nedense olmadı hemen ve şimdi dört gözle heyecanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü. Ve her gün şükrediyorum onu bana veren rabbime. İnşallah biz evlatlarımıza ilk günkü hevesimizle bıkmadan usanmadan bakan anneler olucas.
Canım kasılmalar arttıktan kaç gün sonra doğum sancıları başlar aşağı yukarı? Benim 2 gündür iyice sıklaştı kasılma aralığı. Dün özellikle dikkat ettim 1 saat arayla oldu, nerdeyse 10u buldu sayısı.
Benim de canım sıkılıyor be bacımAy kızlar canim sıkılıyor
Şekerciniz.com diye bi site var ben ordan sipariş verdim gayet uygun ve teslimat hızlı. Göz at derim.http://www.sekerciniz.com/Bebek-Sek...oTH5NFIGYT8BVGVrEVW2nGH5wL1OExyY0waAtO08P8HAQBuarada bendende bir sorubebek sekeri ve kapi susu siparisi vermek istiyorum onerebileceginiz bir site varmi
Ben hergun ev supurup siliyorum lavabo yikiyrm bulask yikiyorm yemk yapyrm camasir asiyorm hergn yatgm syler bana neden bsey olmyr acba :-/
Buarada bendende bir sorubebek sekeri ve kapi susu siparisi vermek istiyorum onerebileceginiz bir site varmi
Ay dışarı çıkınca da iki adım yürüyorum hemen belim ağrıyor karnım taş gibi oluyorBenim de canım sıkılıyor be bacımdışarı çıkmaya karar verdim ama sularımız kesildi duş alamıyorum
Cnm ben gecen sene bebeği kaybettımde o ıgneden oldum kaysa bıle tek sakıncası uyusmaman olur. Bişi olmuyor felç falan hikaye oyle bır risk yokmuş. Doktrıuna sor anestezi uzmanı ile baştan konus hatta korkularını yen, çunku o iğneyı hissetmiyosun bile.. Genel anestezı olup kaçırma en guzel kısmıCnm bende kararsizim genel ve epidural sezeryan arasinda... tabiki bebegi ilk ben gormek istiyorum amaaa belden o vucudun en hassas yerine yapilan ignedende korkuyorum..... milim kaydirsa allah korusunnnn. Of
şükret canım ben isteyip dönemiyorumMeraba herkese yatakta çok donuyorum farkında olmadan bi sıkıntı olurmu
olmaz da inş.Ben hergun ev supurup siliyorum lavabo yikiyrm bulask yikiyorm yemk yapyrm camasir asiyorm hergn yatgm syler bana neden bsey olmyr acba :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?