myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.341
ben yazmıştım o gün yeni bi iş buldum diye kuzum. maşallah o günden beri de burdayım. rahatım. son ana kadar çalışabileceğim bi iş inşallah bi aksilik çıkmazsa.avukatı ne yaptın iş bulabildi mi eşin sen kaç gündür aklıma geliyorsun napıyor diyorum
ay evet canım ya. migren var. normalde ayda bir krizim gelirdi. şimdi 4-5 aydır yoktu bu kez hepsinin birleşimi oldu heralde fena patladıDunden beri bende öluyorum resmen. Bnde de migren var. Artik dayanamdm ve minoset ictim doktorumn onayiyla tabikide cok zor biliyorum Allah yardimcin oslun. Migrenin varsa ondandir doktora gitsnde birsey degismick.
ben yazmıştım o gün yeni bi iş buldum diye kuzum. maşallah o günden beri de burdayım. rahatım. son ana kadar çalışabileceğim bi iş inşallah bi aksilik çıkmazsa.
eşim de aynı şekilde o zaman yeni işe başlamıştı. devam ediyo. bi sıkıntımız yok şimdilik maşallah maşallah :)
sen nasılsıııınnnnn bebişin nasııl :)
karbonat fayda ediyor diyorlar Kemal Milar diye bir adam var faceden bakarsan sayfası var.günaydın arkadaşlarrr çok uykum var yineama sebebi belli gece uyuyamamak 3 gibi bir uyanıyorum sonrasındada namazdan sonra anca geçtiğimiz 1 ay boyunca eşimin işleri çok yoğundu gece 3 ten önce eve gelmiyordu gelince uyandırıyordu beni ondan alışkanlık kaldı malesef. birde tırnak mantarı derdim var hamilelikten önce doktora gittim gebelik düşündüğüm için tedaviye başlamadı son 2-3 haftadır inanılmaz sıkıntılı benim için sürekli kaşınıyor uyuduğum nadir zamanlarda birde onun için uyanıyorum bildiğiniz doğal çözüm var mı?
Patoloji ye aldılar ayrıca test gerekli mi peki hiç bilmiyorum bu 3.gebeligim 1 kızım var Allah bagislarsa..pıhtılaşma testlerini yaptır ilk kayıp mı belki iğne kullanmak zorunda kalabilirsin benim gibi.
Inşallah canım. .Çok üzüldüm canım yaa. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız umarım senden
İnşallah . Allah sabrini da veriyor ama..Shekerkiz çok üzüldüm umarım daha sağlıklı bir hamilelikle müjdeli haberini verirsin bize.allaha emanet ol.
inşallah Allah razı olsun.Sabır diliyorum canım sana ve her şeyin hayatta her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Dua et, Allah en güzellerini nasibedecektir sana
Evet Rabbim beni bunlarla imtihan ediyor beterinden saklasin inşallah cumlemizi.evet burda hepinizin duasını aldım cok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden de..Cnm Cenabi Hak sana saglikli hayirli evlat versin en kisa zamanda inşaallah...
Her işte var bir hayır...
Daha sağlıklı gurbuz bi tosuncuk gelecek inşaallah...
Güzel kizina saril Cenabi Hak onu bagislasin sana...
Bak bu kadar gebisin duasini aldin
Uzulme ALLAH'IN almalarinda daha iyisini verme vardır...
inşallah senin de canım. .canim gecmis olsun yeni gordum Allah sabrini verir sana insallah herzaman hersey icin hakkimizda hayirlisini istemekten baska birsey gelmiyo elimizden umarim yeniden aramiza katilirsin Rabbim gonlundekini nasip eylesin
olumlu düşün olumlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah..Canım cok gecmiş olsun.Rabbım kımseye yasatmasın cok zor.Benimde 3 tane düşügüm var.Ve senin bu yazını okuduktan sonra acaba kalbi durdumu diye düşünmekten sabahı yapamadım ve doktora gitmeme daha 15 gün var.sanki bulantım gecti eskisi gibi değil.İnanılmaz etkilendim bence burda bu şekilde seyler paylaşılmasa çok daha iyi olur.Benim fikrim ve acınızı anlıyorum.İnanın takıntı oldu ya kalbi durduysa.Belirtide olmuyormus bir de nasıl anlıcaz kalbinin durduğunu.Kafayı yicem sanki.
Bence kalp atımına göre söylemiştir doktor.. Söylentiye göre kalp atımını
görmek için dr a gittiğimizde bebeğin kalp atım sayısı cinsiyeti belirliyormuş ( aşağı yukarı 7. Haftadaki kontrole denk geliyor sanırım ) 140 üzeri kız , 140 ın altı erkekmiş ..dr uma sordum kesinlikle böyle bir kalıp yok dedi , ama eğer doğruysa meleğimn ilk duyduğum kalp ritmi 145 gi .. Bakalıö sağlıklı olsun öncekiklede ama bende cinsiyetini çok merak ediyorum doğrusu ..
HG2014 .!.:hayırlısı olsun bende böyle birşey duymuştum :)
IErkeklerin kalbi normalde de kadınlar a gore yavaş atiyorhayırlısı olsun bende böyle birşey duymuştum :)
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ..hayırlısı olsun bende böyle birşey duymuştum :)
inşallah hakkınızda en en eeen hayırlısı olur canım benimbiz iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillah, bizde eşim iyi bir işe girsin diye bekliyoruz valla spring ona dua ediyorum habire..
Et yememek mi??? En önemli protein kaynağı hele ki hamilelikte nerdeyse her akşam yedirecek Dr ... Yani yabancılarda steak pişirirken içini Çiğ Bırakma adeti varda biz Türkler'de yok. Sende öyle pişirmiyorsan neden korkacaksın ki? Salam sosis sucuk Yemeğin derler sucuğu da pişirdiğim için yiyorum vallahacanım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)
Ay çok sevindim valla süper maşallah..biz iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillah, bizde eşim iyi bir işe girsin diye bekliyoruz valla spring ona dua ediyorum habire..
Beyin Gelişimi eşittir Omega 3 :) ilaç niyetine dersin sende. Balık yemezsin açığı kapatıcam diye cevize yüklenirsin ondan da tiksinirsin . Maalesef zorla da olsa yemek Lazım sende az yersinanladım ben de balık yeyemıyorum zaten cok sevmıyordum,ama doktora esımle gıtmıstım malesef doktorum haftada 2 kere de balık yemen gerek demıstı.Sımdı her hafta sonu zorla balık yemeye goturuyor..Hafta sonları gelmesın deye dua eder oldum
inşallah hakkınızda en en eeen hayırlısı olur canım benim
Allah hayırlı işler nasip etsin inşallah.
Yavrunuz bereketi ile gelsin.
"Anneler artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz."
yazıyo benim imzamda.
sizler de pantolonlardan rahatsız olmaya başladınız mı ? beni çok sıkıyo bütün alt kıyafetlerim ilk düğmeyi açıyorum itiraf ediyimallahtan üstüme uzun giyiyorum da kapanıyo karın kısmı
ben sanırım hamile pantolonu ya da hamile taytı alıcam bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?