2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
avukatı ne yaptın iş bulabildi mi eşin sen kaç gündür aklıma geliyorsun napıyor diyorum
ben yazmıştım o gün yeni bi iş buldum diye kuzum. maşallah o günden beri de burdayım. rahatım. son ana kadar çalışabileceğim bi iş inşallah bi aksilik çıkmazsa.
eşim de aynı şekilde o zaman yeni işe başlamıştı. devam ediyo. bi sıkıntımız yok şimdilik maşallah maşallah :)
sen nasılsıııınnnnn bebişin nasııl :)

Dunden beri bende öluyorum resmen. Bnde de migren var. Artik dayanamdm ve minoset ictim doktorumn onayiyla tabikide cok zor biliyorum Allah yardimcin oslun. Migrenin varsa ondandir doktora gitsnde birsey degismick.
ay evet canım ya. migren var. normalde ayda bir krizim gelirdi. şimdi 4-5 aydır yoktu bu kez hepsinin birleşimi oldu heralde fena patladı
sana da çok çok geçmiş olsun..

Ay çok sevindim valla süper maşallah.. biz iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillah, bizde eşim iyi bir işe girsin diye bekliyoruz valla spring ona dua ediyorum habire..

cinsiyet konusuna baktım da ilginç geldi.

Çok şükür bir kızım var bir kızım daha olsa kendimi dünyanın en şanslı insanlarından hissederim.

Ama oğlum olsa da üzülmem, yeterki sağlıklı olsun.

Bu arada kızımda 13+2 de doktorum kızım olacağını söylemişti. Şimdiki kontrolüm tam 12. haftada belli olur mu bilemiyorum. Olmazsa taaa 16. haftada öğrenirim herhalde. Çünkü sonraki kontrolüm 16. haftada.

Doktor bir aksilik olmazsa randevuleri ikişer aylık aldırıyor. yani bir almada hem önümüzdeki ayın hemde sonraki ayın randevusunu aldırıyor, tahlilleri testleri ona göre ayarlayarak.

karbonat fayda ediyor diyorlar Kemal Milar diye bir adam var faceden bakarsan sayfası var.

pıhtılaşma testlerini yaptır ilk kayıp mı belki iğne kullanmak zorunda kalabilirsin benim gibi.
Patoloji ye aldılar ayrıca test gerekli mi peki hiç bilmiyorum bu 3.gebeligim 1 kızım var Allah bagislarsa..

Canim cok gecmis olsn cok uzuldum...
Hep disunuyorumki allahm onu hissetmeden olsn ne olcaksa yani nasibi kismeti yoksa hissetmeden alsn onu benden.
Allahim daha nice cocuklar nasip eder insallah ...[/QUOTE] Amin inşallah evet tesellim büyük olmamasıydı 1 yıl sonunda süpriz oldu biraz yaşadım gebeligi bitti kizimda 4 yıl bekledim tedavi surecim oldu bunda tedavisiz oldu çok şükür kendi kendine olduğunu gördüm elhamdulillah. .

Çok üzüldüm canım yaa. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız umarım senden
Inşallah canım. .
Shekerkiz çok üzüldüm umarım daha sağlıklı bir hamilelikle müjdeli haberini verirsin bize.allaha emanet ol.
İnşallah . Allah sabrini da veriyor ama..
Sabır diliyorum canım sana ve her şeyin hayatta her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Dua et, Allah en güzellerini nasibedecektir sana
inşallah Allah razı olsun.

Evet Rabbim beni bunlarla imtihan ediyor beterinden saklasin inşallah cumlemizi.evet burda hepinizin duasını aldım cok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden de..
canim gecmis olsun yeni gordum Allah sabrini verir sana insallah herzaman hersey icin hakkimizda hayirlisini istemekten baska birsey gelmiyo elimizden umarim yeniden aramiza katilirsin Rabbim gonlundekini nasip eylesin
inşallah senin de canım. .

olumlu düşün olumlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah..

hayırlısı olsun bende böyle birşey duymuştum :)

biz iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillah, bizde eşim iyi bir işe girsin diye bekliyoruz valla spring ona dua ediyorum habire..
inşallah hakkınızda en en eeen hayırlısı olur canım benim

Et yememek mi??? En önemli protein kaynağı hele ki hamilelikte nerdeyse her akşam yedirecek Dr ... Yani yabancılarda steak pişirirken içini Çiğ Bırakma adeti varda biz Türkler'de yok. Sende öyle pişirmiyorsan neden korkacaksın ki? Salam sosis sucuk Yemeğin derler sucuğu da pişirdiğim için yiyorum vallaha

Beyin Gelişimi eşittir Omega 3 :) ilaç niyetine dersin sende. Balık yemezsin açığı kapatıcam diye cevize yüklenirsin ondan da tiksinirsin . Maalesef zorla da olsa yemek Lazım sende az yersin

"Anneler artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz."
yazıyo benim imzamda.
sizler de pantolonlardan rahatsız olmaya başladınız mı ? beni çok sıkıyo bütün alt kıyafetlerim ilk düğmeyi açıyorum itiraf ediyim allahtan üstüme uzun giyiyorum da kapanıyo karın kısmı
ben sanırım hamile pantolonu ya da hamile taytı alıcam bu hafta

banada dar geliyor artık pantolonlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…