2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ne kadar güzel anlatmışsın ya bana da bi cesaret geldi :) zaten doktorum normal derse en kesin normal îstiyorum ama tırsmıyo da deilim

Epidurql da olsa sütünün gelmesi 3 günü olabilir deniz kızı esranın 3. Gün sabah geldi. Sen şimdiden çok su ve humana still ler falan iç canım çok tekisi oluyor doğumdan sonra da anne sütü arttırıcı çayları fazla tüketim 2 saatte bir sağarsan çabucak gelir inşallah.

Ama epidural da bebeğin ağlamasını duyana kadar hiç bir şey anlamıyorsun bebek ağlayınca da orda ne yaptıkları umurunda olmuyor zaten bir dene bence epiduralı o sıra çok fenalaşırsam anestezi doktor bir iğne yapıyor 10 dk uyutuyolar genele gene gerek kalmıyor.

canım ne kadar güzel anlatmışsın ya bana da bi cesaret geldi :) zaten doktorum normal derse en kesin normal îstiyorum ama tırsmıyo da deilim

bende normal doğurmayı çok istiyorum ama daha çatala çıkmaya korkuyorum :):) en kötü şey normal isteyip sezeryan olmak sezeryan sonrası çok korkutuyo beni bol bol dua edelim kolay bi normal doğum olması için ama şunu da söyliim hayaller normal doğum hayatlar sezeryan inşallah böyle olmaz

kızlar hala mide yanmam ağzımda geçmeyen pis tat sürekli ağzıma acı su gelmesi devam ediyo sizde durumlar nasıl bu şikayetleriniz geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…