- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.421
Yaaa demek hikaye feelc fln riskiii. Bebegi ilk gören olmak istiyorum yaa dedigin gibi en guzel kismii. Vakti gelsinde konusayim doktorlaaaCnm ben gecen sene bebeği kaybettımde o ıgneden oldum kaysa bıle tek sakıncası uyusmaman olur. Bişi olmuyor felç falan hikaye oyle bır risk yokmuş. Doktrıuna sor anestezi uzmanı ile baştan konus hatta korkularını yen, çunku o iğneyı hissetmiyosun bile.. Genel anestezı olup kaçırma en guzel kısmı
hareket etmek isteyip edememektense gücüm kuvvetim yetecek halime dönüp iş yapmayı yorulmayı tercih ederim.Bana da hiç doğru gelmiyor böyle söylemeleri. Ben 1 sene bebiş hasreti çekmiş biriyim bi de. Nedense olmadı hemen ve şimdi dört gözle heyecanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü. Ve her gün şükrediyorum onu bana veren rabbime. İnşallah biz evlatlarımıza ilk günkü hevesimizle bıkmadan usanmadan bakan anneler olucas.
Aha doguruyorsunAdet olacakmışım gibi bel ağrım var yahu. Hayırdır inşallah kızım da midemin altına toplandı taş gibi oldu. Bir duşa gireyim de rahatlayayım ben en iyisi.
Adet olacakmışım gibi bel ağrım var yahu. Hayırdır inşallah kızım da midemin altına toplandı taş gibi oldu. Bir duşa gireyim de rahatlayayım ben en iyisi.
Buarada bendende bir sorubebek sekeri ve kapi susu siparisi vermek istiyorum onerebileceginiz bir site varmi
Heheh. Senin tahmin aralığın geçti tatlım malesef doğuramadım.Aha doguruyorsun
Bana da arayan herkes daha doğurmadın mı diyor. Bende diyorum vazgeçtim doğurmıcam içimde saklıycam okula başlarken çıkartıcamBenim de ağrım sancım yok ama biraz önce kızımın okulundaki veliler aaa bugün yarın doğar çok aşağı inmiş dediler.
Hiç anlamam da öyle şeylerden.
Bekliyoruz bakalım.
Yarın akşam kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek.
Iyi sallamamisim demekHeheh. Senin tahmin aralığın geçti tatlım malesef doğuramadım.40.haftayı bekleyeceğim sanırım ben
Şekerciniz.com diye bi site var ben ordan sipariş verdim gayet uygun ve teslimat hızlı. Göz at derim.http://www.sekerciniz.com/Bebek-Sek...oTH5NFIGYT8BVGVrEVW2nGH5wL1OExyY0waAtO08P8HAQ
Eğer kendin yapmayı planlıyorsan funbou'dan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Hazır alacaksan meleğieli ya da zet olabilir bir bakarsın. İznin hayırlı olsun benim de yarın son olacak inşallah. Ben de 1 hafta erken ayrılacağım çok yoruldum artık. Evde kızımın kapı süsünü, çikolatasını, oda düzenlemesini falan yapacağım.
Civil bebe de çok uygun ve güzel kapı süsü vardı canım.
Şeker için de hacı şerif.
Hepinize cok tesekkur ederim bayanlar
Anne mary nin yazdigi adresten verdim.az once siparisi yusufcuk modeli cok hosuma gitti cunku oglumuza mustafa yusuf ismini dusunuyoruzkapi susu de soyledim.iki tane biri kece yazi hastane icin biride celenk seklinde evde kullanim icin evde kendm yapmak isterdim ama okadar agirlastim ve ufak tefek isim kaldiki yetistirememekten korktum
Evet attın tutmadıIyi sallamamisim demek
Kızımın okuluna gidip gelirken araba kullanmakta o kadar zorlandım ki, sağıma soluma dönüp bakamadım, allahlık gittim geldim, ne öne eğile bildim ne sağıma-soluma benimde karnım taş gibi.
Bebek doğana kadar daha kullanmam herhalde.
Seninkinin eli kulaginda yani. Bizimki ne alemde hiic bilmiyorum. 4 gün sonra göreceğiz inşallah :)Valla benim zilli kanala girmişti geçen cuma, yarın 1 hafta olacak ne durumda acaba bende merak ediyorum.
Ama yarın gece 8 de gideceğim nöbetçi dr. ye.
Doktorum öyle randevu verdi.
Notta yazdı elime.
Ben 6. aydan sonra bıraktım araba kullanmayı. Şimdi sevgili kocam özel şöförlüğümü yapıyor
Böylesi süpermiş :)
Benim de ağrım sancım yok ama biraz önce kızımın okulundaki veliler aaa bugün yarın doğar çok aşağı inmiş dediler.
Hiç anlamam da öyle şeylerden.
Bekliyoruz bakalım.
Yarın akşam kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek.
Seninkinin eli kulaginda yani. Bizimki ne alemde hiic bilmiyorum. 4 gün sonra göreceğiz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?