2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yaaa demek hikaye feelc fln riskiii. Bebegi ilk gören olmak istiyorum yaa dedigin gibi en guzel kismii. Vakti gelsinde konusayim doktorlaaa

hareket etmek isteyip edememektense gücüm kuvvetim yetecek halime dönüp iş yapmayı yorulmayı tercih ederim.
bir de herkes kendi durumunu en zor en takdir edilecek durumda görüyor olabilir. hamileyken hamilelik en zor, çocuk bakıyorken en zor dönemle ben uğraşıyorum, çocuğu hangi yaştaysa en zor zahmetli işle insanlar bir kendileri uğraşıyor çünkü.
böyle diyene evet ya en zorunu sen başarıyorsun takdir hakediyorsun demek lazım.

Adet olacakmışım gibi bel ağrım var yahu. Hayırdır inşallah kızım da midemin altına toplandı taş gibi oldu. Bir duşa gireyim de rahatlayayım ben en iyisi.

Benim de ağrım sancım yok ama biraz önce kızımın okulundaki veliler aaa bugün yarın doğar çok aşağı inmiş dediler.

Hiç anlamam da öyle şeylerden.

Bekliyoruz bakalım.

Yarın akşam kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek.

Kızımın okuluna gidip gelirken araba kullanmakta o kadar zorlandım ki, sağıma soluma dönüp bakamadım, allahlık gittim geldim, ne öne eğile bildim ne sağıma-soluma benimde karnım taş gibi.

Bebek doğana kadar daha kullanmam herhalde.

Bana da arayan herkes daha doğurmadın mı diyor. Bende diyorum vazgeçtim doğurmıcam içimde saklıycam okula başlarken çıkartıcam

Şekerciniz.com diye bi site var ben ordan sipariş verdim gayet uygun ve teslimat hızlı. Göz at derim.http://www.sekerciniz.com/Bebek-Sek...oTH5NFIGYT8BVGVrEVW2nGH5wL1OExyY0waAtO08P8HAQ

Valla benim zilli kanala girmişti geçen cuma, yarın 1 hafta olacak ne durumda acaba bende merak ediyorum.

Ama yarın gece 8 de gideceğim nöbetçi dr. ye.

Doktorum öyle randevu verdi.

Notta yazdı elime.

Ben 6. aydan sonra bıraktım araba kullanmayı. Şimdi sevgili kocam özel şöförlüğümü yapıyor
Böylesi süpermiş :)

Valla benim zilli kanala girmişti geçen cuma, yarın 1 hafta olacak ne durumda acaba bende merak ediyorum.

Ama yarın gece 8 de gideceğim nöbetçi dr. ye.

Doktorum öyle randevu verdi.

Notta yazdı elime.
Seninkinin eli kulaginda yani. Bizimki ne alemde hiic bilmiyorum. 4 gün sonra göreceğiz inşallah :)

Ben 6. aydan sonra bıraktım araba kullanmayı. Şimdi sevgili kocam özel şöförlüğümü yapıyor
Böylesi süpermiş :)

Valla bende bu aralar yürüyüşe sardım ihtiyaç duymuyordum araba kullanmaya, doktora gidip gelirken kullanıyordum ama bu kadar zorlanmamıştım.

doğum yakınsa karın küçülüp aşşağıya inermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…