2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kız ille tam yapmak gerekmiyo bak bayramlık ağzımı açtıracak bana yaaa kadının orgazm olması bile doğuma neden oluyomuş daha da açim istersen konuyu :):):):):):):)ay heycanlandımmm
kız ille tam yapmak gerekmiyo bak bayramlık ağzımı açtıracak bana yaaa kadının orgazm olması bile doğuma neden oluyomuş daha da açim istersen konuyu :):):):):):):)ay heycanlandımmm
Tamam tamam anladım

ay kızlar diğer forumda bi konu var okudunuz mu sezeryan yapmış kadın sonra patlamış dikişleri bütün bağırsakları dışarı çıkmış

Kizlar moralim dipte...

kontrole gittim. Açıklık yok. Bebek hala yukarida ve iri bebek. 3450gr olmuş masallah. Grnelde 38de ilk dogumda kanala giriyor bebekler dedi bizimki hala yukarida. Iki hafta bekleriz dedi. fakat zaten iki hafta sonunda 4 kiloyu geçebilir bebek o zamandq onu riske atmasak iyi olur. Sezeryani dusunebilirsin dedi. 4-5 haziran gibi alaviliriz dedi. Ama ben normal dogum istiyordum dedim bebek inmezse baska sansimiz yok zaten bebek de iri cok zorlanirsin dedi. Ablam da yrgenimi 3600 gr dogurmustu. Ablam dedi ki ben cok zorluk cektim keske sezeryan olsaydim iri bebekse sakin bir an bile dusunme dedi.

cidden benim kuzumun gelrsi yok. Ay kuzu demisim ne kuzusu dana dana....

Ay
Ay canim benimne guzel konusmusuun ya cok sagol bende senin gibi düşünüyorum ve doktorum ozel oldugu halde bu cocugun normal gelmesi icinher sey musait ve senin bu duyguyu tatmani istiyorum kendini motive et doguma en yakinini al o sureci atlatabilecegin dedi daha ne yapsin adam rabbim yardimci oksun hepimize

Cnm bende kararsizim genel ve epidural sezeryan arasinda... tabiki bebegi ilk ben gormek istiyorum amaaa belden o vucudun en hassas yerine yapilan ignedende korkuyorum..... milim kaydirsa allah korusunnnn. Of
Canim sen aslında normal dogumu cok kolay yaparsin sanki. Dikişler alındımi hemen geliverir bebegin sanki. Senin yerinde olsam sezeryani kenara atip normal.dogumu düşünürdüm . Eger normal istemiyorsanda bence epidural düşün korkmuyorsan.

iki arada bi derede kalmışsın cnm normal istemen çok güzel ama bi yandan da doktorun dediği gibi bebek iri zorlanırsın buda riskli yırtılman çok fazla olur senin için hayırlısı neyse o olsun

Aslinda sizler böyle yazinca icim gidiyor canim acaba epidural olsam mi diyorum. Pazartesi doktorla konusayim. Bebegi alip beni hemen uyutabilirlerse epidural olur aslinda. Çaya da simdiden basliyim o zaman ben. Zaten bol su da iciyorum.

kızlar hastane çantanıza pijama takımı gecelikten kaçar tane koydunuz bide ayrı yeten pijama altı falan alacakmısınız

Canım ben doğum yapıcağm hastaneyi aradım kadın doğum bölümünde ki hemşireyle görüştüm , bana iki tane pijama takımı getirin dedi .. Anne için iki üç tane hasta bezi yeterli , diğerleri uzun gece pedlerinden olsun dedi buda aklında bulunsun

Canim senle hemen hemen ayni gunlerimiz bakalim pazartesi ben gidicem kontrole benimki ne alemde.

Randevumuz vardı bugün gidemedik doktorum doğuma girmiş bu yüzden iptal edildi göremedim miniğimi

Canim bu iri bebek mevzusu da son zamanda cikti. Annem beni 4.5 kg dogurmus. Gayet de rahat dogurdum diyor. Senin vucut yapinla alakali bi durum bence.

teşekkürler tatlım aklımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…