- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.481
Tüh canimm yeniden randevu al bari yakin zamana
Bana noluyor 4-5 gündür yaa sürekli midem bulanıyor başım dönüyor ve sürekli uyumak istiyorum hep bi uyku haliKiiiiii ben hiç uyuyamazdım sabaha kadar oturan 3-4 saatlik uykuyla duran biriydim şimdi tam tersi
Benim de uykum geri döndü canim cok şükür. Mide bulantim yokta arada basim dönüyor gibi oluyor.Bana noluyor 4-5 gündür yaa sürekli midem bulanıyor başım dönüyor ve sürekli uyumak istiyorum hep bi uyku haliKiiiiii ben hiç uyuyamazdım sabaha kadar oturan 3-4 saatlik uykuyla duran biriydim şimdi tam tersi
Yarına randevu verelim dedi ama eşim bugün izin almıştı iş yerindenyarına izin alabilir mi bilmiyorum yoksa pazartesi gidicez
Benim de uykum geri döndü canim cok şükür. Mide bulantim yokta arada basim dönüyor gibi oluyor.
Bu ara canim ilaclarimi almakta istemiyor hic. Ozellikle sabah ictigim tiroid ilacini almak istemiyorum midem kotu oluyor icince.(
pofuduk yürüyüş yap merdiven in çık sürekli çömel göğüs ucunu uyar doğurursun o zaman senden bi atak bekliyorum mayıs bitmeden
Insallah hayirli haberlerle gelirsin canım. Senin kiz bizimkini beklemeyecek.
Bizimkinin gelmeye niyeti yok zaten. Keyfi yerinde, minderi kalin sanirim.
Dogsaydilar da rahatlasaydikBende uykum geldiği için şükrediyorum valla canım , çünkü ben hiç uyuyamıyordum ama şimdi de kafamı nereye koysam uyumak istiyorumAğzımda çok acı bir tat var yemek yemek işkence haline geldi , bende sabahları bazen alamıyorum kan ilaçlarımı napayım yoksa çıkarıyorum aynı durumdayız vallahi cnım yaa
Hadi bakalim canim :))Tam 38 den sonra beklemeye başla canım.
Haftasonundan sonra.
Vallahi ya hamilelik çok sıkıyor artık beni.15 gün var en son günüme ama vakit geçmiyor.okadar ay geçirdik son günler geçmek bilmiyorDogsaydilar da rahatlasaydikneyse bekleyeceğiz
Benimde öyle valla kıscem hala çok haraketli içerde çok yer var daha sanırımBebis hareketlenmeye basladi ya. Dun sabaha karsi 4-5 de anca uyuyabildim
BelkideHergün yaptığın için bünyen alışmış herhalde :):):):)
Olabilir canim donmustur belki :)Bugün rahmimde bir agirlik hissediyorum bacaklarimin arasına doğru. Acaba bebeğim mi döndü :)
İyiyiz canım napalım senin gibi beklemedeyiz artık.bizimkilerinde yok gelmeye niyeti falan orda kalcaklar heralde offNasilsiniz hatunlar biz iyiyiz oglumla :)
Hala gelmeye niyeti yok benimkinin bekleyip duruyorum hergun acaba bugun mu diye :)
Sizler nasilsiniz??
Aynen canim ya gelsinler artik :)İyiyiz canım napalım senin gibi beklemedeyiz artık.bizimkilerinde yok gelmeye niyeti falan orda kalcaklar heralde off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?