2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bana noluyor 4-5 gündür yaa sürekli midem bulanıyor başım dönüyor ve sürekli uyumak istiyorum hep bi uyku hali Kiiiiii ben hiç uyuyamazdım sabaha kadar oturan 3-4 saatlik uykuyla duran biriydim şimdi tam tersi

Bana noluyor 4-5 gündür yaa sürekli midem bulanıyor başım dönüyor ve sürekli uyumak istiyorum hep bi uyku hali Kiiiiii ben hiç uyuyamazdım sabaha kadar oturan 3-4 saatlik uykuyla duran biriydim şimdi tam tersi
Benim de uykum geri döndü canim cok şükür. Mide bulantim yokta arada basim dönüyor gibi oluyor.
Bu ara canim ilaclarimi almakta istemiyor hic. Ozellikle sabah ictigim tiroid ilacini almak istemiyorum midem kotu oluyor icince. (

Benim de uykum geri döndü canim cok şükür. Mide bulantim yokta arada basim dönüyor gibi oluyor.
Bu ara canim ilaclarimi almakta istemiyor hic. Ozellikle sabah ictigim tiroid ilacini almak istemiyorum midem kotu oluyor icince. (

Bende uykum geldiği için şükrediyorum valla canım , çünkü ben hiç uyuyamıyordum ama şimdi de kafamı nereye koysam uyumak istiyorum Ağzımda çok acı bir tat var yemek yemek işkence haline geldi , bende sabahları bazen alamıyorum kan ilaçlarımı napayım yoksa çıkarıyorum aynı durumdayız vallahi cnım yaa

Dogsaydilar da rahatlasaydik neyse bekleyeceğiz

Kızlar pazara gittim geldim tek başıma çok yoruldum karnım çok sertleşti bebişimde tekmeliyo korkuyorum valla

Bugün rahmimde bir agirlik hissediyorum bacaklarimin arasına doğru. Acaba bebeğim mi döndü :)

Nasilsiniz hatunlar biz iyiyiz oglumla :)
Hala gelmeye niyeti yok benimkinin bekleyip duruyorum hergun acaba bugun mu diye :)
Sizler nasilsiniz??
İyiyiz canım napalım senin gibi beklemedeyiz artık.bizimkilerinde yok gelmeye niyeti falan orda kalcaklar heralde off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…