- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.501
Öncelikle güle güle büyüt canım.allah analı babalı nasip etsin sağlıkla.allahım şifasını verir canım eminim her şey çok güzel olacak.kızlar :
ben hemşireyim normal dogumada girdim sezeryanada normal doğum zor doğum olmuştu ve cok korkmuştum onun için hep sezeryan istedim doğumumu benim doğumumda benim kararımla değil dr.un kararıyla sezeryan oldum çünkü bebek tersti ve biraz acil gelişti doğumum.. ama banada kalsaydı sezeryan isterdim... şu anda o kadar iyi anlıyorum ki sezeryan istencek bir şey değilmiş cok zorlanıyorum bugun 5. gün ve ben ne gülebiliyorum ne öksürebiliyorum ayağa kalkarken cok zorlanıyorum ve cok ağrılar çektim yatakta saga sola donuşlerim olmuyor sürekli düz yatmaktan belim boynum mahfoldum...
kısacası arkadaşlarında dediği gibi normal doğum en iyisi gibi gözüküyor eğer nasip olursa ikincisinde benim kararıma kalsa normal derim..
ikinci tavsiyem doğum çantasıyla alakalı ben özelde oldum ameliyat ve bir gecelik ve bir pijama takımı 1 iççamaşırı dışında çantamdan hicbirşey çıkarmadım hastaneden kilot verdiler zaten petli lastikli bolca götürdüğüm iççamaşırlarını olduğu gibi geri getirdim .. gecelik cok rahat oluyor kanama takibinde ve lavoba ihtiyacında..
kötü bi hatıramda bebişimin çantasını hiç açmak nasip olmadıbebeğimi bugun görmeye gittim 40 cc sütüm çıkmıştı onu götürdük biraz sarılık sınırındaymış takip edilecekmiş.. bende süt sağmayla uğraşıyorum evde ve özlem
hepinize mutlu güzel günler diliyorum ..
Canım geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişini inşallah bir an evvel çıkar hastaneden gelir yuvanızakızlar :
ben hemşireyim normal dogumada girdim sezeryanada normal doğum zor doğum olmuştu ve cok korkmuştum onun için hep sezeryan istedim doğumumu benim doğumumda benim kararımla değil dr.un kararıyla sezeryan oldum çünkü bebek tersti ve biraz acil gelişti doğumum.. ama banada kalsaydı sezeryan isterdim... şu anda o kadar iyi anlıyorum ki sezeryan istencek bir şey değilmiş cok zorlanıyorum bugun 5. gün ve ben ne gülebiliyorum ne öksürebiliyorum ayağa kalkarken cok zorlanıyorum ve cok ağrılar çektim yatakta saga sola donuşlerim olmuyor sürekli düz yatmaktan belim boynum mahfoldum...
kısacası arkadaşlarında dediği gibi normal doğum en iyisi gibi gözüküyor eğer nasip olursa ikincisinde benim kararıma kalsa normal derim..
ikinci tavsiyem doğum çantasıyla alakalı ben özelde oldum ameliyat ve bir gecelik ve bir pijama takımı 1 iççamaşırı dışında çantamdan hicbirşey çıkarmadım hastaneden kilot verdiler zaten petli lastikli bolca götürdüğüm iççamaşırlarını olduğu gibi geri getirdim .. gecelik cok rahat oluyor kanama takibinde ve lavoba ihtiyacında..
kötü bi hatıramda bebişimin çantasını hiç açmak nasip olmadıbebeğimi bugun görmeye gittim 40 cc sütüm çıkmıştı onu götürdük biraz sarılık sınırındaymış takip edilecekmiş.. bende süt sağmayla uğraşıyorum evde ve özlem
kızlar :
Cok gecmis olsun tatlim. Iyi ki yazdin bunlari. Istege bagli sezeryan olmayi düşünen arkadaşlarımız icin bir bilgi olur.kızlar :
Kasik agrisi bende sabahlari cok oluyor canim ozellikle gece tuvaletimi tuttugum icin sanirim. Adet agrisi gibi oluyor ayni...Ya kızlar artık çok canım yanıyor.Yatamıyorum her yanım ağrıyor acıyor yürürken çok zorlanıyorum.sürekli wc.kasıklarım çok ağrıyor.
Evet hemen sıkışıyorum bende ama yürüyüş normal doğuma yardımcı diye yavaş yavaş yürüyorum akşamları.Ay dışarı çıkınca da iki adım yürüyorum hemen belim ağrıyor karnım taş gibi oluyor
Ben iki gunde bir cikiyorum canim ertesi gün belim agriyor cunku epey :)Evet hemen sıkışıyorum bende ama yürüyüş normal doğuma yardımcı diye yavaş yavaş yürüyorum akşamları.
canım ben 3 lü kohusa takımı, gecelik, bide ucuz bi pijama takımı koydumkızlar hastane çantanıza pijama takımı gecelikten kaçar tane koydunuz bide ayrı yeten pijama altı falan alacakmısınız
yapma canım yaa bende seni merak ediyodum, neyse herşerde vardır bi hayır, gidince haber et mutlakaRandevumuz vardı bugün gidemedikdoktorum doğuma girmiş bu yüzden iptal edildi göremedim miniğimi
canım çok sakız çiğnersen bebek çok boklu olur derler bizde :))ay şiştim valla sakız çiğnemekten:)sıkıntıdan paket paket sakız bitiriyorum ama mide yanmamı ve o ağzımdaki acı suyu alıyo tavsiye ederim
Bir şey olacağını sanmam ama sancın falan olursa mutlaka doktorunu ara. Geçmiş olsun.Merdivenden diz ustu duatum biaey olmaz degilmicok korktum
Kızlar biliyorum herkes keyfi sezeryana karsi. Durumumu anlatayım. Bitlis in bir ilçesinde öğretmenim. Bulunduğum ilçede kadim doğum doktoru yok. En yakin ilcede de doktor haftada iki gün var. Ben kontrollere 2.5 saat uzaklıkta van a gidiyorm. Yani sancim olduğunda, suyum geldiğinde ya van a gitcem ya da buradaki ebelere birakcam kendimi... Bu yüzden vanda doğum yapmak istiyorum. Hastane çok iyi, doktorum çok iyi. Normal doğumda yetisememe ihtimalim çok yuksek. Esim polis bazen geceleri yalnizim. Doguma yakin annem gelecek 3 ay yanimda kalacak.Günü belli olsun sezeryan olsun diyorum. Zaten daha dönmedi oğlum... Durumum boyle. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızımın beşiği geldi canlarim :)) kucuk dediler ama epey buyukmus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?