Canım alttan muayeneleri sakın ihmal etme. Açılmalar kontrol ediliyor muhakkak yaptır. bende son 3 -4 gündür altta doğru bir itme var. normalde soluma yaslamıştı başını duruyordu öyle. alta doğru sanki itiyor kendini öyle bir baskı hissediyorum kasıklarımda. bilmiyorum nedir ne değildir. dr um 40 haftayı doldurur gibi seninki tembel biraz dedi, çatıya inmesine 10 cm varmış daha.
evet canım ben de normal istiyorum hatta gittiğim ebe sezeryan yaptır dedi bana direkt. ama normal istiyorum ben neden sezeryan yaptırayım ki her şey iyi gidiyorken dedim. cevabı şu oldu: iri bebek seni çok zorlar her tarafın yırtılır ya da kesilir memnun kalmazsın dedi. ben fikrimi değiştirmedim hala normal istiyorum, inşallah Rabbim nasip eder.
İnşallah canım gün yaklaştıkça insan gitgide sabırsızlanıyor.. ben artık aynada karnımı görmekten aynalara bakmıyorum. kendimi inanılmaz iri ve çirkin hissediyorum