2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merdivenden diz ustu duatum biaey olmaz degilmi cok korktum
Aman dikkat.bende dün bahçede düştüm dizlerimin üstüne ama dizim yara oldu.biran ayağım takıldı dengemi sağlayamadım.allahtan o anki refleksle emekler pozisyonda düştüm.ağırlaştık iyice sanırım en ufak denge kaybında bile toparlaması zor oluyor.geçmiş olsun sanada korkma bişey olmamıştır inşallah.bebişinin hareketlerine dikkat et yeterli canım.

Benim 2200Boy 45cm
yakinmisiz canim
Ay

Ayni durum bende de var benim zaten sezeryan olcak ama bebegim cok az beslenmis kordondan demedi bana bir kez dolanmis dedi 1hafta sonraya cagirdi yani bu cmt eger yine kilo almamissa alinabilir kordon boynundaymis korkuyorm ben de
ne bilim canim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bende centik de var ya ondan geliiyo

Selam kizlarrr.. kontrolümüz vardi bugün kelebekcik34 canım haber vercektim sana.2600 gram olmus 100 gram almış sadece bir haftada bebeğim.doktor Doppler ve suyu iyi haftaya karar verelim dedi.kilo almamasinin seninle ilgisi yok yıpratma kendini dedi.cok az kaldı artık hayırlısını diliyorum

Yabu gobegime bi alisamadim onumu goremiyorum of sinirim cok bozuldu cok korktum. Hareket yok gibi hala. Karnim cok sert.

Yabu gobegime bi alisamadim onumu goremiyorum of sinirim cok bozuldu cok korktum. Hareket yok gibi hala. Karnim cok sert.
Panik yapma hayatım tatlı bişeyler ye sessiz bi odada azcık dürtükle bak bakalım hareket eder neden etmesin.yeri daraldı yavrunun ondan hareketleri azdır.

Aynisi bendede var canim hatta bugun dra gittim 42. Haftaya kadarr.yolu var dedi acayip morelim bozuldu bu gidisle.haziran annesi.olucam heralde :)

Ahh ahh doktorlar oyle diyo da elinde mi insanin. Insallah haftaya kadar toparlar bebeklerimizde erken mudahaleye gerek kalmaz. Haftaya persembe mi gidiceksin canim

Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.

Aynen boklu bide geveze olurmuş ama napim sıkıntımı alıyo bide çıgnemezsem ağzım boş durmuyo sürekli bişeyler atıştırmak istoyorum abur cubur

Anlaşıldıı tamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…