2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ohhh maşallah size, keşke sizin gibi olabilsem. Herşeyi zorunluluktan yiyorum, aç kalınca midem daha kötü oluyor.

Canim benimde bulantilarim cok kotu. Ilac kullanmadigimda gunde 5-6felan gidiyor. Yemeği zorla yiyorum ayrıca en kötüsü su icemiyorum bulantidan. Tahlillerimi yaptirdim idrarda keton pozitif bu ne demek? Az miktarda bakteri var fakat kultur sonucu cikmadi henuz ureme varsa antibiyotik kullanacakmisim. Doktoe keton icin bisey demedi. Bu arada metpamid gunde 3kere yemeklerin ardindan kullanıyorum. Yemek aralarında bisey yersem ilacsiz çıkıyor onu da yiyemiyorum yani.
Yardımcı olursan sevinirim.

Gebelerin idrar tahlilinde aseton ya da keton pozitif olarak bulunursa, anne adayının hastane ortamında damardan beslenmesi gerekiyor. ALINTIDIR.

Su içememekten kaynaklandığını biliyorum canım.

Ben idrar verecek kadar bile su sahibi değildim, veremedim, idrarım hiç olmuyordu çünkü su içemiyordum ve vücudumda var olan suyu da kusarak çıkartıyordum.

Serumlar rahatlattı beni canım.

Tedavisi 24 saat ağızdan beslenmeyi kesip serum tedavisi uyguluyorlar.

Allah acil şifalar versin canım, bence doktorunla bir görüş keton konusunu.

Ben gece doktora gittiğim için önce devlete gittim yatırıp serum tedavisi uygulayacaklardı kabul etmedim. Takipte olduğum özel hastaneye gittim, acildeki kadın doğum doktoru kendi doktorumla görüşüp serum tedavisi uygulandı 2 litre (vitaminlerle zenginleştirilmiş) serum yetti bana.

Serum tedavisinden sonrada 1,5 hafta oluyor bulantılarım hafifledi ve hiç çıkartmadım şükür Allaha.

2. Hamileliğim 2. hamilelikte bulantılar kısa sürermiş, şimdi de çok hafifledi, hatta bulantılara o kadar alışmışım ki acaba ters giden bir şeyler mi varda bulantılarım hafifledi diye düşünmeye başladım.

Merhaba canim bende ssvd düşünüyorum Rabbim nasip ederse gebeligim saglicakla büyürse denemek istiyorum. Ssvd grubunu takip ediyorum bende..henüz yolun daha basinda oldugum için dr.görüşmesi yapmadim. Sahada nasip olur insallah

mrb göremiyorum seni son zamanlarda topikte. ben cüzümü okudum arkadaşım,bitirince bize yaz demiştin ya, yazdım tamammı :)

Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum artık

Evet bende yazmistim ayvayi beni de cok rahatlatiyordu. Hala bulantim var bir gun yemek yapsam bes gun yok

Baş ağrısı bende dr feci oluyor... Bulantilarim 7.8.haftada pik yaptı benim...şimdi daha rahatim... Onun dışında canim ekşi şeyler asla istemiyor sizin aksinize... Bulantilarim hafifledi...Bakalim böyle mi devam edecek... Biraz yoğundum bu ara çok yaşamadım kizceler...ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum:)

Oy canjm telaş etme her şey yolundadir insaAllaahh:)

Caca
canim hayırlı olsun benimde bir oglum var ocakta uc yas olacak.

Amin inşallah evet tesellim büyük olmamasıydı 1 yıl sonunda süpriz oldu biraz yaşadım gebeligi bitti kizimda 4 yıl bekledim tedavi surecim oldu bunda tedavisiz oldu çok şükür kendi kendine olduğunu gördüm elhamdulillah. .

Inşallah canım. .

İnşallah . Allah sabrini da veriyor ama..
inşallah Allah razı olsun.

Evet Rabbim beni bunlarla imtihan ediyor beterinden saklasin inşallah cumlemizi.evet burda hepinizin duasını aldım cok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden de..
inşallah senin de canım. .

olumlu düşün olumlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah..[/QUOTE]
Tatlim benim çok üzüldüm... Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin sana... Rabbim sabrını versin canim benim...

Ne kadar göbeğim çıkmamış olsa da yana doğru genişleme var ki bende düğme açık geziyorum üstüme de uzunn giyiniyorm

Ben lcw internet sitesi kampanyadaydı geçen hafta pantolon ki 29 tl ve 2 de m beden gebe triko aldım çok ciciler

Canım Merhaba sen hangi medical parka gidiyorsun ben istanbul göztepe ye gidiyorum ve fiyatlar muanesi 200 ikili tarama felan 300 dür yani fiyatlar böle pahalı özel sağlık sigortam var die ücret ödeniyorım

Senin yazdığın çok ucuz seninde mi özel sigortan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…