myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.361
bizim seninle tahmini doğum tarihimiz de aynıymışbanada dar geliyor artık pantolonlarım
Bulantım olmaz mı?
6. haftada başladı, 8-9 haftalarda tavan yaptı günde 8-10 kere çıkarttım.
Baktım olacak gibi değil gece acile gittim, doktorumu arayıp bilgisi dahilinde söylediği ilaçları vitaminleri katarak özel bir serum hazırladılar 2 şişe arka arkaya serum takındım. Kusmam durdu ama bulantım hafif hafif hala devam ediyor.
Ohhh maşallah size, keşke sizin gibi olabilsem. Herşeyi zorunluluktan yiyorum, aç kalınca midem daha kötü oluyor.
İdrarda keton çıkması inan çok daha kötü sonuçlara yol açabiliyor, vücudum susuz kalması daha kötü, İlk hamileliğimde de aynı doktora gitmiştim, doktoruma güveniyorum seruma kattıkları ilaç evde de içmemiz için verdikleri emadur, metpamid yada dramamine bulantı ilacı, b6 vitamini vs. Zararsız ilaç ve vitaminler.
amin cümlemizin çocuğu için ..
bizim seninle tahmini doğum tarihimiz de aynıymış
Kesinlikle bende size katılıyorumBebekler bereketi ile gelir sözüne geçekten inanıyorum.
Kızım doğdu 7 ay sonra Allah nasip etmiş ev almıştık.
Hemde fazla bir peşin paramız yokken kredi ile.
Canim benimde bulantilarim cok kotu. Ilac kullanmadigimda gunde 5-6felan gidiyor. Yemeği zorla yiyorum ayrıca en kötüsü su icemiyorum bulantidan. Tahlillerimi yaptirdim idrarda keton pozitif bu ne demek? Az miktarda bakteri var fakat kultur sonucu cikmadi henuz ureme varsa antibiyotik kullanacakmisim. Doktoe keton icin bisey demedi. Bu arada metpamid gunde 3kere yemeklerin ardindan kullanıyorum. Yemek aralarında bisey yersem ilacsiz çıkıyor onu da yiyemiyorum yani.
Yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba canim bende ssvd düşünüyorum Rabbim nasip ederse gebeligim saglicakla büyürse denemek istiyorum. Ssvd grubunu takip ediyorum bende..henüz yolun daha basinda oldugum için dr.görüşmesi yapmadim. Sahada nasip olur insallahAma bugün en çok mutlu olduğum haber ise, facebookdaki ssvd grubundan ve internette hep sezaryen sonrası normal doğum yaptıran doktorları araştırırken her zaman onun ismi çıkıyordu karşıma, Dr. Semra Çapar.
Bugün muayene etti, yine kalp atışlarını dinledim bebeğimin. Herşey çok güZel.
Sezaryen sonrası normal doğumu sordum, kararlı olduğumu ve normal doğum istediğimi söyleyince, daha geçen Cumartesi 1 sene önce sezaryen doğum yapan hastasına normal doğum yaptırdığını söyledi, kızlar o kadar mutlu oldum ki. Hep duyuyordum ama ağzından da işittim emin oldum.
Rahat ol dedi, sakin ol, normal doğum yapabileceğimi söyledi.
Insanda huzur veren, güven veren bir hali var.
İnşallah hiç bir sorun yaşamam da hayırlısıyla normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım, bunu çok istiyorum çünkü. Kararlıyım, ben istedikten sonra Allah yardım edecektir, biliyorum.
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik , N nahdax ,@gulsah1489 ,@Gamze0634 ,@mirac75 ,@Serpil94 ,@jnaz ,countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz: @mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: @mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz:seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz @meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz @PaytiPo
15.Cüz @PaytiPo
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz: @SADEANNE
18.Cüz: @mehtaphk
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: @Gamze0634
29.Cüz: @moon83
30.Cüz: @moon83
Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum artık"Anneler artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz."
yazıyo benim imzamda.
sizler de pantolonlardan rahatsız olmaya başladınız mı ? beni çok sıkıyo bütün alt kıyafetlerim ilk düğmeyi açıyorum itiraf ediyimallahtan üstüme uzun giyiyorum da kapanıyo karın kısmı
ben sanırım hamile pantolonu ya da hamile taytı alıcam bu hafta
Benimde biraz belli oluyor. Sabah iyi fakat aksam cok belliaranızda karnı hafif belli olmaya başlayan var mı?
Evet bende yazmistim ayvayi beni de cok rahatlatiyordu. Hala bulantim var bir gun yemek yapsam bes gun yokKızlar benim bulantılarım çok oluyor..yemek dahi pişiremiyorum o dereceşu zamana kadar leblebi ve tuzlı kraker denedim ama faydası olmamıştı..iki gündür ayva yiyorum çok rahatlatıyor beni ..zaten sürekli ekşi yiyorum canım istiyorsizlerede faydası olur belki ..
Benim çıktı gobusumm:) aksam daha çok belli ama sabah da var :):)Benimde biraz belli oluyor. Sabah iyi fakat aksam cok belli
Oy canjm telaş etme her şey yolundadir insaAllaahh:)Serum tedavisinden sonrada 1,5 hafta oluyor bulantılarım hafifledi ve hiç çıkartmadım şükür Allaha.
2. Hamileliğim 2. hamilelikte bulantılar kısa sürermiş, şimdi de çok hafifledi, hatta bulantılara o kadar alışmışım ki acaba ters giden bir şeyler mi varda bulantılarım hafifledi diye düşünmeye başladım.
Cacaherkese merhaba taze anne adayları..bir ara yine yazmıştım sonra fırsatım olmadı belki hatırlayanlarınız olabilir ara ara bakıyorum. çalışıyorum 9+3 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. yerleşimi de gelişimi de gayet ii dedi dr m. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem belki cinsiyetide görürüz dedi:). ilk gebeliğimde de aynı dr takip ediyordu. buarada bu pazar iki yaşına girecek bir de kızım var zeynep ilay isminde. rabbime şükürler olsun. ilk doğumum 13 saat sancıdan sonra açılma olmaması nedeniyle 36+5 de spinal sezaryen oldu. hastane ücretlerinden bahsedilmiş medikal parka gidiyorum 50 tl muayene ücreti. 45 tl de ikili test ücretiymiş. benim de bolca bulantım var malesef ve de kasık ağrılarım. ayva muhabbetine gelince bende kızımda bolca ayva yemiştim ve kuzumun iki tane gamzesi var maşallah:) şimdilik aklımda kalanlar bunlar...
canim hayırlı olsun benimde bir oglum var ocakta uc yas olacak.herkese merhaba taze anne adayları..bir ara yine yazmıştım sonra fırsatım olmadı belki hatırlayanlarınız olabilir ara ara bakıyorum. çalışıyorum 9+3 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. yerleşimi de gelişimi de gayet ii dedi dr m. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem belki cinsiyetide görürüz dedi:). ilk gebeliğimde de aynı dr takip ediyordu. buarada bu pazar iki yaşına girecek bir de kızım var zeynep ilay isminde. rabbime şükürler olsun. ilk doğumum 13 saat sancıdan sonra açılma olmaması nedeniyle 36+5 de spinal sezaryen oldu. hastane ücretlerinden bahsedilmiş medikal parka gidiyorum 50 tl muayene ücreti. 45 tl de ikili test ücretiymiş. benim de bolca bulantım var malesef ve de kasık ağrılarım. ayva muhabbetine gelince bende kızımda bolca ayva yemiştim ve kuzumun iki tane gamzesi var maşallah:) şimdilik aklımda kalanlar bunlar...
Amin inşallah evet tesellim büyük olmamasıydı 1 yıl sonunda süpriz oldu biraz yaşadım gebeligi bitti kizimda 4 yıl bekledim tedavi surecim oldu bunda tedavisiz oldu çok şükür kendi kendine olduğunu gördüm elhamdulillah. .Patoloji ye aldılar ayrıca test gerekli mi peki hiç bilmiyorum bu 3.gebeligim 1 kızım var Allah bagislarsa..
Canim cok gecmis olsn cok uzuldum...
Hep disunuyorumki allahm onu hissetmeden olsn ne olcaksa yani nasibi kismeti yoksa hissetmeden alsn onu benden.
Allahim daha nice cocuklar nasip eder insallah ...
Pc ye geçtiğimde ekleyecegim canim...yaşin kaçtı ?Listeye beni de ekleye bilir misiniz? sat:07/09/2014 Çocuğum yok
Ne kadar göbeğim çıkmamış olsa da yana doğru genişleme var ki bende düğme açık geziyorum üstüme de uzunn giyiniyorm"Anneler artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz."
yazıyo benim imzamda.
sizler de pantolonlardan rahatsız olmaya başladınız mı ? beni çok sıkıyo bütün alt kıyafetlerim ilk düğmeyi açıyorum itiraf ediyimallahtan üstüme uzun giyiyorum da kapanıyo karın kısmı
ben sanırım hamile pantolonu ya da hamile taytı alıcam bu hafta
Canım Merhaba sen hangi medical parka gidiyorsun ben istanbul göztepe ye gidiyorum ve fiyatlar muanesi 200 ikili tarama felan 300 dür yani fiyatlar böle pahalı özel sağlık sigortam var die ücret ödeniyorımherkese merhaba taze anne adayları..bir ara yine yazmıştım sonra fırsatım olmadı belki hatırlayanlarınız olabilir ara ara bakıyorum. çalışıyorum 9+3 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. yerleşimi de gelişimi de gayet ii dedi dr m. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem belki cinsiyetide görürüz dedi:). ilk gebeliğimde de aynı dr takip ediyordu. buarada bu pazar iki yaşına girecek bir de kızım var zeynep ilay isminde. rabbime şükürler olsun. ilk doğumum 13 saat sancıdan sonra açılma olmaması nedeniyle 36+5 de spinal sezaryen oldu. hastane ücretlerinden bahsedilmiş medikal parka gidiyorum 50 tl muayene ücreti. 45 tl de ikili test ücretiymiş. benim de bolca bulantım var malesef ve de kasık ağrılarım. ayva muhabbetine gelince bende kızımda bolca ayva yemiştim ve kuzumun iki tane gamzesi var maşallah:) şimdilik aklımda kalanlar bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?