2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de her kontrole gidecegimde bebeğin benim çantalar oto koltuğu falan hepsini yukleniyoruz arabaya ama tık yok

Pinakoladaaam nasılsın tatlım? Hakikaten bir zamanlar ne kadar korkuyorduk erken doğumdan. Artık doğsalar da çok şükür risk kalmadı gibi. Yatmana değdi bak :)
Pofudukcum canm iim cok şükür. Bu günleri gördümya daha nolsun artık ne zmn isterse gelsin bebisim.yat yat popom duzlesti:) sen naslsn? Senin az kalmis heycan durumları nasl:))

Pofudukcum canm iim cok şükür. Bu günleri gördümya daha nolsun artık ne zmn isterse gelsin bebisim.yat yat popom duzlesti:) sen naslsn? Senin az kalmis heycan durumları nasl:))
Nasıl olayım canım beklemedeyiz işte hanımefendinin keyfini bekliyoruz
Pek gelmeye niyetli değil gibi. Her gün konuşuyorum gel artık kızım diye ama tık yok henüz :) kaldı 13 günümüz... Bakalım ne zaman gelecek :)

Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Hayırlı olsun maşallah bebgine kilosuda ii cok şükür. Allah güzel ömürler versin inş

13de gün mü bnm 29 gün var daha:))))
hayrlisiyla sağlıkla gelsinler inş canm elbet yerleri daralicak minnoslarin:)

muhat cnm bnm krem bu markanin ayak üstüne bayagi kremleri varmis ama dedigim gibi tr eczanede bor arastir bence muhakkaki ordada bulursun

S skelebeks cnm dusunmemeye calisiyorum ama elimde deil ya ruyalarima giriyo ya huzursuz oluyorum ister istemez ama hayirlisi diye dua ediyorum birde ramazan geliyo ya ondan dahada cok kasiyorum ama dedigim gibi hayırlısı diyip dusunmemeye calisiyorum rabbim en iyisini bilir

Mya34 MasaAllah cnm oglusuna bakalim sira bize ne zaman gelicek

mirac75 cnm guzel haberlerin ve pasanin resmini bekliyoruz rabbim sorunsuz ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin tabi tum hamilelerinde

Ağrılar sıklaşıp düzenleşirse hareketle geçmiyorsa gerçek doğum Sancısı diye biliyorum. Süresine dikkat et.
Canim ilk başta boyleydi sonra 2 saat arayla oldu 2 kere dahada olmadı.demekki yalancı bunlar kızım beni heycanlandırmak için yapıyo.

Ayy allagimya kafayi yicem bunsiteye ne oldu ya guvenlik sorunu var diyip atiyo surekli iki kelimeyi kirk saatte yaziyorum alintilari desen saatler suruyo ya sitede sorun var ya benim telde pofff ya

Neyse muhat cnm bnm krem bu sislik icin deil ama ferahlatici bir krem ve bir suru ayak ustune urunleri var onun resminide koymaya calistim ama olmadi yinede sem eczaneden arastir muhakki vardir bir ilaci kremi hatta ben simdi spreyini isticem rabbim yardimcimiz olsun

Eklentiler

• 20150523_225037.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 55

Bende alıcam cnm ondan evet evde kullanıcaz onu. bırıken sut bıberonla veriliyor ziyan olmamış oluyor.
Vay anasını daha neler öğreniciiiizzz :) saolun kızlar, bende alayım hemen

Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin

Hadi gozun aydin canim cok sevindim saglicakla buyut insallah darisi basimiza

Ay kızlar canım sıkılıyor doğursaydım da bi ekşın olsaydı

Bnmde cnm cok slkliyo agrilardan dahada cok burayada bisi yazmak bnm telde kirk saat suruyo evdeki net bozuldu oc den giremiyorum tel desen ona keza iki kelime yazip alinti yapmak zaman cok aliyo iki muhappet ettirmiyo esim gicik oluyo ya elimde surekli telefon gormeye telefonda bana giciklik yapiyo :-(

Aaa ne guzel ya iki annemiz dogum yapms gozunuz aydin hanimlar darisi bizlere hayirlisiyla InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…