- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.961
Ben de her kontrole gidecegimde bebeğin benim çantalar oto koltuğu falan hepsini yukleniyoruz arabaya ama tık yokBende pazartesi gideceğim devlete. Bakalım oraya güveniyorum en kesin bilgiyi orada alırım doğum şekli vs ile ilgili. İnşallah bakalım :) kocam bugün diyo ki gidiyomuşuz orada suyun falan geliyomuş alıyolarmış seni doğuma diyehayal gücü eşimin harika
Pofudukcum canm iim cok şükür. Bu günleri gördümya daha nolsun artık ne zmn isterse gelsin bebisim.yat yat popom duzlesti:) sen naslsn? Senin az kalmis heycan durumları nasl:))Pinakoladaaam nasılsın tatlım? Hakikaten bir zamanlar ne kadar korkuyorduk erken doğumdan. Artık doğsalar da çok şükür risk kalmadı gibi. Yatmana değdi bak :)
HahahBen de her kontrole gidecegimde bebeğin benim çantalar oto koltuğu falan hepsini yukleniyoruz arabaya ama tık yok
Nasıl olayım canım beklemedeyiz işte hanımefendinin keyfini bekliyoruzPofudukcum canm iim cok şükür. Bu günleri gördümya daha nolsun artık ne zmn isterse gelsin bebisim.yat yat popom duzlesti:) sen naslsn? Senin az kalmis heycan durumları nasl:))
Hayırlı olsun maşallah bebgine kilosuda ii cok şükür. Allah güzel ömürler versin inşHanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
13de gün mü bnm 29 gün var daha:))))Nasıl olayım canım beklemedeyiz işte hanımefendinin keyfini bekliyoruz
Pek gelmeye niyetli değil gibi. Her gün konuşuyorum gel artık kızım diye ama tık yok henüz :) kaldı 13 günümüz... Bakalım ne zaman gelecek :)
Ağrılar sıklaşıp düzenleşirse hareketle geçmiyorsa gerçek doğum Sancısı diye biliyorum. Süresine dikkat et.Kızlar 55-60 dk da bir adet agrısının daha şiddetlisini yaşıyorum. Yalancı sancılarmıdır acep bu.
Benmi yok kız beklemedeyim hala.40 haftayı doldurcaz sanırım.hiç niyeti yokCnm ben seninde doğurdugunu sanıyodum :):)
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Canim ilk başta boyleydi sonra 2 saat arayla oldu 2 kere dahada olmadı.demekki yalancı bunlar kızım beni heycanlandırmak için yapıyo.Ağrılar sıklaşıp düzenleşirse hareketle geçmiyorsa gerçek doğum Sancısı diye biliyorum. Süresine dikkat et.
kıyafetine bağlı. normal kelebek gögüs ucu korunmasından çok daha büyük. bi aparatı delikli hava alan yara fln olunca takmalık. diğeri deliksiz süt akarsa birikiyor içinde. ama dediğim gibi büyük bir şey. ufak gögüs lütfen gögüs üstüne ufak çapta bir gögüs eklemiş gibiama yara fln olur diye aldım ben ferah rahat duruyor. tenine değen kısmı silikon yazın belki rahatsız eder. 7/24 takılmaz
Vay anasını daha neler öğreniciiiizzz :) saolun kızlar, bende alayım hemenBende alıcam cnm ondan evet evde kullanıcaz onu. bırıken sut bıberonla veriliyor ziyan olmamış oluyor.
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Ay kızlar canım sıkılıyor doğursaydım da bi ekşın olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?