- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.941
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Oh negüzel ya böyle güzel haberler almaya ihtiyacım vardı.peşpeşe geldi bugün bebişler.allah hepsine sağlıklı sıhhatli uzunnnn uzunnn ömürler nasip etsin.gözün aydın canım.Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Benim oglum da 1 haftadir oyle yapiyor ama hala tik yokOğlum poposunu bugün tam göbek deliğimin üstüne dayadı. Düne kadar sol tarafımda poposu, sağdada ayakları vardı. Şuan kafa üstü dimdik duruyor. Annem doğuma hazırlandı iyice diyor. Ben de heyecanlandım. Bikaç güne doğucakmış gibi hissediyorum.
Gozunuz aydinHanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Artık sık sık doğum haberleri almaya başladık.bizimde yakındır:))gözünaydın canım güzel günlerde analı babalı büyüsün bebeğin inşallah.
Gozunuz aydinKizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Aynen aynenDogum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun darısı artık biz bekleyenlere olsun
Hadi hayırlısı.ben de çarşamba gideceğim artık bi gün versin istiyorum en gec 1 haziran gibi olsun yaaaYarından itibaren 39.hafta yazacak takvimde, doktorun dediğine göre. 1hafta, sat'a göre 2hafta kaldı en fazla. Bakalım zilli ne zaman gelecek...
Benim kız 1haftadır öyle canım arada değiştiriyor da ama genelde orada poposu henüz gelen giden yokOğlum poposunu bugün tam göbek deliğimin üstüne dayadı. Düne kadar sol tarafımda poposu, sağdada ayakları vardı. Şuan kafa üstü dimdik duruyor. Annem doğuma hazırlandı iyice diyor. Ben de heyecanlandım. Bikaç güne doğucakmış gibi hissediyorum.
Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?Cok şükür canim benim valla ben de kalkiyorum artik dayanamiyorum. Doktor yine cok ayakta durma diyor ayaklarim cok şiş. ...ama bnde sabir kalmadi:) bende ilac igne biraktim. Bebis de iyi bende iyiyim daha ne olsun. Cok sukur rabbime bugunleri bize gösterdi. Cok yattik zor gunlersi ama bitiyor iste. Okadar mutluyumki. Sezeryan icin de 16 yada 17 haziran dedi. Net tarih haftaya belli olacak inş
Bende pazartesi gideceğim devlete. Bakalım oraya güveniyorum en kesin bilgiyi orada alırım doğum şekli vs ile ilgili. İnşallah bakalım :) kocam bugün diyo ki gidiyomuşuz orada suyun falan geliyomuş alıyolarmış seni doğuma diyeHadi hayırlısı.ben de çarşamba gideceğim artık bi gün versin istiyorum en gec 1 haziran gibi olsun yaaa
Pinakoladaaam nasılsın tatlım? Hakikaten bir zamanlar ne kadar korkuyorduk erken doğumdan. Artık doğsalar da çok şükür risk kalmadı gibi. Yatmana değdi bak :)Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?
Hadi Hayrlı doğumlar o zmn sana:)Kızlarrrr pazrtesi günü sezeryan oluyorum. .cuma kontrole gittik doktor çatı muayenesi basta yapamadi.cok kastim kendimi ;( adam sen bu şekilde asla normal doğum yapamazsin dedi.catim da darmis.ama asil sebep benim psikolojik durmum galiba..plesenta yaslanmasi başlamış çocuk yeterli olgunlukta pazrtesi alalim dedi..tam 20 gun önce dogacak korkma bebegin saglikli diyor.47 cm boy 3200 felanda kilosu. .sabaha kadar uyumadım heyecanliyim2 gun sonra anne olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?