2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Oh negüzel ya böyle güzel haberler almaya ihtiyacım vardı.peşpeşe geldi bugün bebişler.allah hepsine sağlıklı sıhhatli uzunnnn uzunnn ömürler nasip etsin.gözün aydın canım.

Benim oglum da 1 haftadir oyle yapiyor ama hala tik yok

Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Gozunuz aydin
Allah anali babali buyutsun darisi bizlere

Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin

Haýırlı uğurlu olsun cnm Allah analı babalı büyütsün maşşallah kilosu çok güzel erken olmuş biraz ama hiç sıkıntı cekmez Allahın izniyle güle güle büyüt bebişini

Benim kız 1haftadır öyle canım arada değiştiriyor da ama genelde orada poposu henüz gelen giden yok bakalım artık

Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?

Hadi hayırlısı.ben de çarşamba gideceğim artık bi gün versin istiyorum en gec 1 haziran gibi olsun yaaa
Bende pazartesi gideceğim devlete. Bakalım oraya güveniyorum en kesin bilgiyi orada alırım doğum şekli vs ile ilgili. İnşallah bakalım :) kocam bugün diyo ki gidiyomuşuz orada suyun falan geliyomuş alıyolarmış seni doğuma diye hayal gücü eşimin harika

Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?
Pinakoladaaam nasılsın tatlım? Hakikaten bir zamanlar ne kadar korkuyorduk erken doğumdan. Artık doğsalar da çok şükür risk kalmadı gibi. Yatmana değdi bak :)

Hadi Hayrlı doğumlar o zmn sana:)
Bisey merak ettim doğum hangi şehirde olucak? Iletinde antalya konya yaxiyorda ilgimi çekti bnde antalyadaymda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…