2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günlerimiz aynı cnm seninle en son ne zaman gittin kontrole bebişin boyu kilosu nasıl haftaya gidecem ben kontrole de merak ettim
canım 32+4 te gitmiştim 2100 gr 44 cm demişti, normal miş öyle demişti, ve 1 ay sonra gel dedi. 36+2 de gidicembakalım , daha nst ye de hiç girmedim açılma var mı felan bakarlar mı bu gidişimde bilmiyorum

canım 32+4 te gitmiştim 2100 gr 44 cm demişti, normal miş öyle demişti, ve 1 ay sonra gel dedi. 36+2 de gidicembakalım , daha nst ye de hiç girmedim açılma var mı felan bakarlar mı bu gidişimde bilmiyorum

Maşşallah cnm boyu kilosu çok güzel bende 32+1 de gittim kilosu 1800 boyu 42 cm di senin bebişten zayıfız ve boyumuz kısa bende 36 da gidecem bakalım o zaman 2500 u geçer mi acaba normalde kontrolde bende nst ye girmemistim acile gittik pztsi nstye girdim sancım çıktı alttan bakılacaktı tırstım baktırmadım ama bu kontrolde doktorum çatı muayenesi yapacak bakalım nasıl yırtacam

Kîzlar uykum kaçtı ya rüyamda doğumun başladı diye bağırıyolar ne olduğunu anlamadım ay korktum uykudan uyandım

Günaydınn herkese nette gezınıyordum tesadüf giriş yaptım buraya, aman Allahım sadece ben değilmişim uykusuz kalan çok sevindim bayanlar sizi görünce K,B yalnız degılmişim heheyy bende 35. Haftadayım mide yanması, reflü, gaz hepsi karışık ve sınır bozucu

Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla hayırla büyütün yavrularınızı...

Oğluşumun tek eksiği beziydi onu da aldık çok şükür hepsi tamam ama daha çantayı hazırlamadım bugün kalktım hazirlicaktım sonra geri oturdum ne kadar rahatım maşşallah :)
Canimm gunaydin Hangi marka bez aldin cok kararsizim yaAaa daha once buyuk kizimda prima kullandim 2bucuk yil boyunca hic pisik sorununuz olmadi ama prima israil mali zararli madde koyuyolar falan diye soylentiler dolasiyor etkilendim molfiks mi alsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…