- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.001
canım 32+4 te gitmiştim 2100 gr 44 cm demişti, normal miş öyle demişti, ve 1 ay sonra gel dedi. 36+2 de gidicembakalım , daha nst ye de hiç girmedim açılma var mı felan bakarlar mı bu gidişimde bilmiyorumGünlerimiz aynı cnm seninle en son ne zaman gittin kontrole bebişin boyu kilosu nasıl haftaya gidecem ben kontrole de merak ettim
canım 32+4 te gitmiştim 2100 gr 44 cm demişti, normal miş öyle demişti, ve 1 ay sonra gel dedi. 36+2 de gidicembakalım , daha nst ye de hiç girmedim açılma var mı felan bakarlar mı bu gidişimde bilmiyorum
Ay kızlar ne bileyim emim olamıyorum hafifledi gibi sanki sancı. Gelmiyo bu kız yine sanırım
Benimde midem cok yaniyo, kusasim warKîzlar uykum kaçtı ya rüyamda doğumun başladı diye bağırıyolar ne olduğunu anlamadım ay korktum uykudan uyandım
Günaydınnn. Ilık bi bardak süt iç canım. Ben şimdi içtim iyi geldiBenimde midem cok yaniyo, kusasim war
Ben de sancılarla kıvrana kıvrana uyuyakalmışım sonunda. Şimdi bişeyim kalmamış. Kandırıyo bizi bu yumurcaklarBu gece benim kız çok hareketli uyutmuo beni resmen oyuyor karnimin içini hafif hafif sancim da varrrr
Ben hala uyumadim yatakta bagdas kurmuş oturuyorum.hareketleri beni uyutmadı hiç bu gece resmen deprem oluyo icerdeBen de sancılarla kıvrana kıvrana uyuyakalmışım sonunda. Şimdi bişeyim kalmamış. Kandırıyo bizi bu yumurcaklar
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla hayırla büyütün yavrularınızı...Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Evet cok canimi yakiyorPeki canın yanıyor mu poposunu oynattıkça? Ben kıvranıyorum acıdan
Gozunuz aydin canimKizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Canimm gunaydin Hangi marka bez aldin cok kararsizim yaAaa daha once buyuk kizimda prima kullandim 2bucuk yil boyunca hic pisik sorununuz olmadi ama prima israil mali zararli madde koyuyolar falan diye soylentiler dolasiyor etkilendim molfiks mi alsam bilemedimOğluşumun tek eksiği beziydi onu da aldık çok şükür hepsi tamam ama daha çantayı hazırlamadım bugün kalktım hazirlicaktım sonra geri oturdum ne kadar rahatım maşşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?