- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.981
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ikinizede sağlıkla güzel günlerde büyütün bebişleriniziKizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Hadi yaa. Bizimki artık karışmıyor alıştıBnmde cnm cok slkliyo agrilardan dahada cok burayada bisi yazmak bnm telde kirk saat suruyo evdeki net bozuldu oc den giremiyorum tel desen ona keza iki kelime yazip alinti yapmak zaman cok aliyo iki muhappet ettirmiyo esim gicik oluyo ya elimde surekli telefon gormeye telefonda bana giciklik yapiyo :-(
Peki canın yanıyor mu poposunu oynattıkça? Ben kıvranıyorum acıdanBenim oglum da 1 haftadir oyle yapiyor ama hala tik yok
Poposunu oynattıkça çok acı veriyor bana canım sana da böyle oluyor mu? Bacağıma vuran bi ağrı saplanıyor bi deBenim kız 1haftadır öyle canım arada değiştiriyor da ama genelde orada poposu henüz gelen giden yokbakalım artık
Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Evet bi anne daha :) gozun aydin canım.neden okadar ağrıların oldu hala devam ediyor mu? Ultrason ölçümlerine çok guvenmemek gerekiyor sanirimKizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Ben de ayniyim..çok sık tuvalete gidiyorum her gittiğimde bi iki damla gelio sürekli çisim var gibi rahatsız bir his.normal canım baskı yapio bebek mesaneyeKızlar sürekli tuvaletim geliyo 10 dk bi gidiyorum tuvalete aradan 5 10 dk geçiuo yine geliyo acaba doğum kanalına mı girdi ki sürekli vajinamın tam üstünden ittiriyo iğne batıyo gibi o an bi sancı oluyo orda
Bende aynıyım hele gece yatakta allahım nasıl baskı yapıyor.Kızlar sürekli tuvaletim geliyo 10 dk bi gidiyorum tuvalete aradan 5 10 dk geçiuo yine geliyo acaba doğum kanalına mı girdi ki sürekli vajinamın tam üstünden ittiriyo iğne batıyo gibi o an bi sancı oluyo orda
canım benim de aynı yaaKızlar sürekli tuvaletim geliyo 10 dk bi gidiyorum tuvalete aradan 5 10 dk geçiuo yine geliyo acaba doğum kanalına mı girdi ki sürekli vajinamın tam üstünden ittiriyo iğne batıyo gibi o an bi sancı oluyo orda
Kızlar biraz sancım var. Bakalım bu da yalancı sancı mı. Belimim sol tarafından kasığıma doğru vuruyor.
Kızlar biraz sancım var. Bakalım bu da yalancı sancı mı. Belimim sol tarafından kasığıma doğru vuruyor.
Canım tarifine göre doğuruyo olabilirsiiiiiin, ayy çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?