2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ikinizede sağlıkla güzel günlerde büyütün bebişlerinizi

Hadi yaa. Bizimki artık karışmıyor alıştı kendisi de hep telefon tablet uğraştığı için :)

Oğluşumun tek eksiği beziydi onu da aldık çok şükür hepsi tamam ama daha çantayı hazırlamadım bugün kalktım hazirlicaktım sonra geri oturdum ne kadar rahatım maşşallah :)

Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu

Bi annemiz daha oldu..hayırlı uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün zorunlu sezeryan mı sen mi istedin ultrasonda boyu kilosu ne kadar çıkıyodu

Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Evet bi anne daha :) gozun aydin canım.neden okadar ağrıların oldu hala devam ediyor mu? Ultrason ölçümlerine çok guvenmemek gerekiyor sanirim

Kızlar sürekli tuvaletim geliyo 10 dk bi gidiyorum tuvalete aradan 5 10 dk geçiuo yine geliyo acaba doğum kanalına mı girdi ki sürekli vajinamın tam üstünden ittiriyo iğne batıyo gibi o an bi sancı oluyo orda

Kızlar sürekli tuvaletim geliyo 10 dk bi gidiyorum tuvalete aradan 5 10 dk geçiuo yine geliyo acaba doğum kanalına mı girdi ki sürekli vajinamın tam üstünden ittiriyo iğne batıyo gibi o an bi sancı oluyo orda
Ben de ayniyim..çok sık tuvalete gidiyorum her gittiğimde bi iki damla gelio sürekli çisim var gibi rahatsız bir his.normal canım baskı yapio bebek mesaneye

canım benim de aynı yaa tekme gibi deil de batma gibi oluyo.söylemesi ayıp vajinadaki bi yer var ya klitoris mi ne adı tam bilmiyorum orda acı oluyo benim, vajinamın içinde deil de Bide çook hareketli, ama sabit biyerde deil her dk başka yerden vuruyo, bgn farklı, inş doğurmam ya daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…