2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bende dün akşam ve bu sabah çok kötü ağrım vardı dediğin gibi ayağa bile kalkamadım çünkü yara gibi sızlıyordu yada böle iğne batması gibi tuhaf bişeydi , çok korktum açılma falan mı oluyor dedim hatta kendi kendime ama şimdi daha iyiyim ılık duş aldım sonrada dinlendim sol tarafıma yatıp .. Sırtında ve belinde ağrı mı varsa hiç bekleme hemen acile git evde böyle ağrılar içinde durma canım strese girme bebişde etkilenir , benim sancım devam etseydi gitcektim hastaneye

Tatlim belimde agri olsa hic dusunmicem zaten dedigin gibi sanki acilma oluyomus gibi baski ve agri var. Bende bi dusa girim bakim.

bana yazmadın ama ben de fikir beyan edeyim günlerimiz aynı
ben haftaya pazartesi gidicem sir ağda için. 36+3 olmuş olucaz yani. eğer 40 haftayı doldurabilirsek 40. haftada bi daha giderim, bebeğim çok kalırsa göbüşümde diye.

Bende hatin canyayi artik hazirliyim diyorum. Kendi geceliklerimide yikayip utulicem. Hazirlamadim aklima takiliyo. Ruyamda dogum sncim basliyomus diyorum ayy cantayi hazirlamadim bilincaltima yerlesmis

Tembellikten ölücez heralde bende bu hafta içinde bebeğin kıyafetlerini yıkıycam dalin'in granül sabun tozunu aldım öneriler üzerine ve kendi kıyafetlerim içinde sipariş verdim netten onu bekliyorum sonra hemen yıkayıp çantaya koyucam

Walla bunu duymak iyi geldi canım, normal doğumu çok istiyorum, Meryem ana eli otumu bile hazır ettim
Cansınız yaa seviyorum sizleri senin kontrol ne zamandı canım
Benimki 30 unda :) 1 haftadan az kaldı sabırsızlanıyorum :)
doğuma hazırlık gibi geldi bana , bazen bende de oluyor, oğlum sen sayfadakilere heveslenip de çok erken gelme diyorum, çünkü en küçükler bizimkiler

bende bi ara hıçkırığını karnımın altında kasığımda hissediyordum ama dönmemiş malesefbende ümitliyim umarım dönecekler
aynen benimki de ta kasığımda hıçkırıyodu Dr a gittiğimde hayır ters dedi, bizimki ayaklarıyla hıçkırıyo heralde :)

aman dur daha 1 ayı var bizimkilerin, 15 gün daha dayansın kuzucık en az :)

doğuma yakın bu belirtilerin geri döndüğünü okumuştum canım

canım süper yazmışsın, sende yetenek var, doğum hikayeni okurken ağlayacağıma eminim şimdiden :)) Allah kolaylıklar versin inş dönmüş olur da hiç gerek kalmaz sezeryana

ben de atlayım hemen:) yrn genitalağdaya gidiyorum, zaten bikaç sene önce lazer yaptırdığım için pek bişi yok, şimdi yaptırsam doğuma kadar çıkmaz çıkarsa da jiletlerim artık, aslında 2 hafta sonra ağda yaptırmayı istiyodum ama Dr alttan muayene yaparsa bu gidişimde :/ Kaş bıyık da aldırcam eyice çirkin Avrat oldum yaa :))

Bende hatin canyayi artik hazirliyim diyorum. Kendi geceliklerimide yikayip utulicem. Hazirlamadim aklima takiliyo. Ruyamda dogum sncim basliyomus diyorum ayy cantayi hazirlamadim bilincaltima yerlesmis
canım ben 2 hafta önce hazırladım :) çanta deil bavul :) rüyalarımda eşimi arayıp çabuk bavulu al gel doğuruyorum diyorum :)) demekki bavul hazır olsa da olmasa da bizim rüyalarımızın başrolü :)

bende zaten fibromiyalji var..uzman dr. gitmedim zaten verilen ilaçlar belli kas gevşetici genelde veriyorlar kullanamayacağım için gitmedim..bana da boyun fıtığı gibi geliyor..zaten fibromiyalji hastalarının çoğunda boyun fıtığı var..kendimi bu sıralar çok kastım öksürükten dolayı ondan oldu bikiyorum strese hiç gelmyor bu hastalık..
şimdilik kas gevşetici hareketler yapıyorum ama doğuma kadar geçer mi bilmiyorum..

İyi yaa tek olmadığıma sevindim bu hafta içinde hazırlıcam ama Allah'ın izniyle bu arada pijama takımının bedeni neydi canım ben S-M beden istedim zaten geniş oluyor lohusa takımları.. ben 62 kiloyum şuan inşallah iyi olur bedeni

Merhaba tatlım ben Sezeryan oldum spinal cok memnun kaldım tansiyon problemi vardı o yüzden erken oldu ama bebeğimde hiçbir sorun yok sütüm hemen geldi Rabb'imin mucizesi hemen geliyor ama tabi bol bol sıvı aş komposto iç bana cok fayda etti bide göğüsler cok sisinve ılık suyun altına giriyorum hemen sütüm akmaya başlıyor sabahları çay iç bide göğüs uçlarına sütünü sür oda koruyor öpüyorum hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarımıza hayırlı dogum olur

Tatlim belimde agri olsa hic dusunmicem zaten dedigin gibi sanki acilma oluyomus gibi baski ve agri var. Bende bi dusa girim bakim.

Canım ılık olsun böyle biraz soğuğa yakın , sonra çık güzel bi dinlen sol tarafına uzanıp ve bebeğin hareketlerine de dikkat et eğer o zaman da geçmezse hastaneye git tatlımm

Evet canım aynı düşünüyoruz o zaman haziranın başında yapıyım vücut temizliğimi ohh misss gibi sonra da bebişimi bekliyim

Evet canım bizimkiler bizimkiler biraz daha minik topik arkadaşlarına göre şimdi değil de şöyle ayın 15'inden sonra gelebilir kızım doğum için bu ağrılar sancılar antreman oluyor heralde bu arada senin ki daha iyiymiş yaa lazer olman çok iyi olmuş bir kaç tane olması da sorun değil dediğin gibi hemen jiletle halledersin benim de saçlar aldı başını gidiyor 2-3 aydır dip boyası yaptırmadım ama çokta sırıtmıyor hani idare ediyoruz işte bakalım

istediğim markanın s bedeni yoktu mecburen m aldım..zaten üstü değil alt kısmı pijamanın ayak ucu uzun geldi onu kısaltacam..bu hastalıktan da bir yere gidesim yok çok tembelleştim..

Ayy canım yaa hamilelikte olması kötü olmuş çünkü halamdan biliyorum bazen oturup ağrıdan ağlıyordu , soğuk kompres yapıyodu buzları poşete koyup ağrıyan yerlere tutuyordu öyle rahatlıyordu ve bide kremi sürerken masaj yapmak rahatlatıyordu allah şifanı verir inşallah

Ewde yalnizsan birilerini ara bence, bu kadar siddetli olmasi normal deil. Telas etme canim ama gecer diyede dusunme

istediğim markanın s bedeni yoktu mecburen m aldım..zaten üstü değil alt kısmı pijamanın ayak ucu uzun geldi onu kısaltacam..bu hastalıktan da bir yere gidesim yok çok tembelleştim..

Senin kilo ve boy nasıl canım ? benim ki olur inşallah olmazsa da dediğin gibi terziye vericez

Al bendende o kadar. Ewde biri warken caliskanligim tutuyo yalnizken tw karsisina gecip anca dizi izliyorum bu rahatligi cok arariz bebiskolarimz dogdugundaBenim hersey hazir bebegiminkuler ama astim dolabinda. Benimkilerin uzerinde hala etiketi bile duruyo kesemedim bile, yarin halledim diyorum ama bakalim yine yatasim gelir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…