2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim bi korkumda o, ewde acaba yalnizken mi sancim baslar ooy oy bi suru korkular korkular

Bende öyleyim ya televizyon izliyorum yada burda oluyorum bu rahatlığımızı ararız ama napalım evde tekken bişey yapasım gelmiyor yemek bile yemek istemiyorum zorluyorum kendimi , eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum

Kızlar yürürken olan ağrı mı acı mı herneyse bende de var.Dışardaydım, yeni geldim eve, büyük kızımla parka gittikte. Yürürken böyle sanki alttan bıçak gibi saplanıyo bişey.Zor yürüdüm ama şimdi eve geldim, oturuyorum, hiç yok o acı. Sadece yürürken oluyo.

size de geçmiş olsun..ben sıcak kompres yapıyorum ..masaj sürekli yapıyorum sıcak su kan dolaşımı sağlıyor ondan sonra yumuşatmak için zeytinyağı sürüyorum..aslında kas gevşetici olarak biberiye yağı ve kekik yağı iyi geliyor ama hamilelik var diye yapamıyorum..

Senin kilo ve boy nasıl canım ? benim ki olur inşallah olmazsa da dediğin gibi terziye vericez
genelde pijamaların boyu uzun oluyor..satıcıya söyledim beğenmezsem geri değiştirerim diye etiketini çıkarmadan denedim uzun gelince ölçüsünü aldırdım..yarın inş. verecem terziye..boy 1.62 kilo da 64 olmuşum.

olmaz mı canım , oluyor , hemde artık sık sık oluyor bende :)
tırsma tırsma yavaştan alıştırma yapıyor ufaklık belli :)

hakkında en hayırlı olan neyse o olsun canım , sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...

doktor ne dedi , ne olmuş koluna canım ?
geçmiş olsun , eğer hamileliktense zaten doğumdan sonra geçecek Allahın izniyle...

bende geçen gece aynı oldum... o acıdan yürüyemedim , baskı hissinden , sanırım alıştırmaları yaşıyoruz canım..

Hımm .. O zaman benimki de tam olur heralde , bende netten sipariş verdim öyle olunca bilemiyor ki insan , bakıcaz artık gelsin dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…