- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.481
Cnm ben kac hafta bu kabusla yaşadım...
Ilk once kendine sorun etme...
Toxoplazma igm mi pozitif...?
Dr una sonucu gosterdiysen avidite tahlili isticek...
Toxoplazma igmye tekrar ve igg ile aviditeye bakacaklar.
Kisacasi igg pozitif
Avidite %30 dan yüksek isr gebelikten ÖNCE gecirmissin bebek icin risk yok demek...
Bagisiklik kazanmissin yani bundan sonra gecirme riskin yok...
Avidite onemli cnm...
%30 dan dusuk ise o zaman tedavisi var canini sıkma doktorun gerekeni anlatir zaten sana...
AYRICA ET YEMENIZ YASAK DEGIL KIZLAR...
CIG ETTEN YANI IYI PISMEMIS ETTEN UZAK DURUN...
YESILLIKLERI SIRKELI SUYLA YIKAYIN...
KEDI SURTUNMESI VS EL UST BAS YIKAMAYLA KURTULACAGINIZ BISEY DEGIL...
BU MIKROBU TEMIZLIK MALZEMELERI OLDUREMIYOR...
SOKAK KEDILERINDEN AŞISIZ KEDILERDEN UZAK DURUN...
KEDI KAKASINDAKI BU MIKROP 4 AY YASAYABILIYORMUS...
canim tesekkur ederim..doktora gittim senin bagisikligin var pozitif cikmasi ondan dedi..Cnm ben kac hafta bu kabusla yaşadım...
Ilk once kendine sorun etme...
Toxoplazma igm mi pozitif...?
Dr una sonucu gosterdiysen avidite tahlili isticek...
Toxoplazma igmye tekrar ve igg ile aviditeye bakacaklar.
Kisacasi igg pozitif
Igm negatif
Avidite %30 dan yüksek isr gebelikten ÖNCE gecirmissin bebek icin risk yok demek...
Bagisiklik kazanmissin yani bundan sonra gecirme riskin yok...
Avidite onemli cnm...
%30 dan dusuk ise o zaman tedavisi var canini sıkma doktorun gerekeni anlatir zaten sana...
AYRICA ET YEMENIZ YASAK DEGIL KIZLAR...
CIG ETTEN YANI IYI PISMEMIS ETTEN UZAK DURUN...
YESILLIKLERI SIRKELI SUYLA YIKAYIN...
KEDI SURTUNMESI VS EL UST BAS YIKAMAYLA KURTULACAGINIZ BISEY DEGIL...
BU MIKROBU TEMIZLIK MALZEMELERI OLDUREMIYOR...
SOKAK KEDILERINDEN AŞISIZ KEDILERDEN UZAK DURUN...
KEDI KAKASINDAKI BU MIKROP 4 AY YASAYABILIYORMUS...
ben de monotonluktan sıkıldım valla bayanlar evınızın tadını çıkarın biz sabah iş akşam uyku başka bişey yokk ne guzel evde dinlenin rahatça bol bol müzik dinleyin kitap okuyun ben bütün gün bilgisayar ekranına bakmaktan bıktım artık belim kopuyor resmen sandalye tepesinde
canım çok geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.
Canim oksuruk guclu bir olay benim doktorum siddetli oksuruk kanama bile yapabilir. Korkma demisti
çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten çok etkiliyor. benim geçen sene öksürmekten göğüs kaslarım zedelenmişti.
merhaba canım benim daha çokk var kontrole 10 aralıkta bende özledim cidden
ayy benim doğum günümde evlenmişsin sen kuzum :)
ah canım geçmiş olsun sana. ben her hapşırdığımda kasıklarıma aynı şekilde sancı giriyo. halbuki çok kasmıyorum da kendimi ama işte napıyım..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
benim yaşım 29 ama o sebeple çok beklemek istemedim :) amin canım benim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahMaşallah size, sen gine iyi 1 yıl ben 4 yıl diyordum iyi yapmışssın söylemekle hayırlı olsun artık bebeişlerimizzz sağlıkla doğsunlar inşallah
Uzuldum canim durumuna kimsen yokmu yakininda ailenden yada komsun felan esin gelince yardim etse yada daha iyi olur cunku o iskencenin ne demek oldugunu en iyi ben anlarimay kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum . yemeğim de yok kim yemek yapıcak şimdi
Kizlarrr merhabaaa 9 hafta 1 günlük gebeyimm, rahimde septum söz konusu benimgibi sıkıntı yaşayanlar var mi aranizda
Uzuldum canim durumuna kimsen yokmu yakininda ailenden yada komsun felan esin gelince yardim etse yada daha iyi olur cunku o iskencenin ne demek oldugunu en iyi ben anlarim
Canim bende 10 haftadayim öksürük den sonra agrim ggecdikden sonra gine basladi doktorumu aaradim ama senin dediği gibi a kinti yi sormadim sonradan farkina vardim sanki bendede oldu ama agrim var ben korkuyorum halaMerhaba anneler. Bende aşırı öksürük var resmen sarsılıyorum oksururken. Dün hamileliğim boyunca hiç olmayan pembe akinti oldu kan gibiydi de ne olduğunu anlamadım. Öksürükten olduğunu düşündüm ben. Doktorumu aradım hemen bu haftalarda beklediğimiz bişey dedi vücutta görev değişiklikleri oluyor falan dedi ama çok korkuyorum. Hiç 10.haftasinda pembe kanaması olan var mı?
Canım içini ferah tut. Sonuçta tüm gebelerde düşük riski ve erken doğum ihtimali var. Bizler iyi düşünelim iyi olsun. Yediğine içtiğine dikkat et. Her fırsatta uzat bacaklarını dinlencansu_777 hayir perde diyorlar rahimde anomali yani, erken doğum düşük riski var diyorlar
Avidite yaptirdi ve onun sonucuna gore bunu soyledi demi cnm...canim tesekkur ederim..doktora gittim senin bagisikligin var pozitif cikmasi ondan dedi..
bende görünce panik oldum, tekrar doktora gittim sordum, bunlar artık mecburi yapılan testler listesinden çıkarıldı, gerekli görülünce yapılır dedi ve yapmadı. ki doktoruma güveniyorum.. sadece beta hcg, tiroid ve hemogram mı ne onu yaptılar bana, başka da bişi yok :) galiba biraz rahat olmak lazımaz once internette TORCH TESTI diye birsey okudum. ilk muayenede yapilan bazi testler var. Onların disinda yapilan farkli bir enfeksiyon testi mi var acaba? bas harfleri bir enfeksiyonu temsil ediyormus. t=toksoplazma o=others(diger enfeksiyonlar) r=rubella c= bunu hatırlamıyorum h=herpes (ucuk virusu) bilgisi olan var mı? ilk 3 ayda yapılıyormus
canım ben gebelik öncesinden çok yaşıyodum idrarda enfeksiyonu, antibiyotik de kullandım ozmanalar, ama doktorumun dediği eğer 4 lt su içebilirim diyosan antibiyotiğe hiç gerek yok dedi. ben o sefer antibiyotiği içtim, bi ay kadar sonra tekrarladı, baktım kaçarı yok o gün 3-4 lt su içtim, anında tak diye kesildi hem yanmalarım, hem ateşim.. geçen gidince de doktoruma anlattım, ohhooo sen çözümü bulmuşsun aferin sana dedi :) şimdi de hafif yanmalarım başlayınca anlıyorum ki idrar yolu enfeksiyonu olacam, hemen bol su tüketiyorum, 3-4 kez tuvalete çıktıktan sonra rahatlıyorum :) tavsiye ederimKızlar geçen gün ateşim 38 e çıktı. Hastaneye gittik hemen tahlil yaptırdık. idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. Ama hiç içime sinmiyor.
Ne yapmalıyım sizce ? Bildiğiniz doğal yöntemler varmı?
Maydanoz suyu iyi gelir diyolar ama o da düşüğe neden olabiliyomuş. Ne yapsam bilemedim.
Bende hiç ağrı yok ama öksürdugum an kasiklarimda batma oluyor ve dün de pembe akinti geldi az miktarda. Umarım bişeyimiz yoktur bebekler iyidir canım. Bi kurtulamadık ÖksürüktenCanim bende 10 haftadayim öksürük den sonra agrim ggecdikden sonra gine basladi doktorumu aaradim ama senin dediği gibi a kinti yi sormadim sonradan farkina vardim sanki bendede oldu ama agrim var ben korkuyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?