2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dr banada gec dollenme dedi hatta daha temmuzds dogurccan dedi ben insnmadim çünkü adete ucgun varken test yaptim kopkoyu iki çizgi gordum oglumda ise gec dollenmeydi dogruydu adet gunu testte cikmamisti 3 gun sonra cikmisti başka bir dr daha gitmeyi düşünüyorum

canim tesekkur ederim..doktora gittim senin bagisikligin var pozitif cikmasi ondan dedi..

Bende çok sıkıldım bütün gün bilgisayarın başında bazen güzel oluyo hem araştırıyosun bakıyosun falan ama sıkılıyorum yinede birde yalnızım koca gün yani artık meleklerim var ama :)
iki gündürde boğazım ağrıyor bugün iyice tetikledi ama eşime söylemedim çünkü iş çıkışı beni sinemaya götürecek :) inşallah daha kötü olmam ....

canım çok geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.

Canim oksuruk guclu bir olay benim doktorum siddetli oksuruk kanama bile yapabilir. Korkma demisti

Sağolun Kızlar Çok Teşekkür Ederim Hepinize Hİç bilmiyordum kanama bile yaptığını göğüsün zedelendiğini Ama korkuyorum sürekli bri şey olur diye hafif ağrım var gine akşam eve gidince dinlenince geçer inşallah.

Merhaba anneler. Bende aşırı öksürük var resmen sarsılıyorum oksururken. Dün hamileliğim boyunca hiç olmayan pembe akinti oldu kan gibiydi de ne olduğunu anlamadım. Öksürükten olduğunu düşündüm ben. Doktorumu aradım hemen bu haftalarda beklediğimiz bişey dedi vücutta görev değişiklikleri oluyor falan dedi ama çok korkuyorum. Hiç 10.haftasinda pembe kanaması olan var mı?

Maşallah size, sen gine iyi 1 yıl ben 4 yıl diyordum iyi yapmışssın söylemekle hayırlı olsun artık bebeişlerimizzz sağlıkla doğsunlar inşallah
benim yaşım 29 ama o sebeple çok beklemek istemedim :) amin canım benim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

az once internette TORCH TESTI diye birsey okudum. ilk muayenede yapilan bazi testler var. Onların disinda yapilan farkli bir enfeksiyon testi mi var acaba? bas harfleri bir enfeksiyonu temsil ediyormus. t=toksoplazma o=others(diger enfeksiyonlar) r=rubella c= bunu hatırlamıyorum h=herpes (ucuk virusu) bilgisi olan var mı? ilk 3 ayda yapılıyormus

Kizlarrr merhabaaa 9 hafta 1 günlük gebeyimm, rahimde septum söz konusu benimgibi sıkıntı yaşayanlar var mi aranizda

Kızlar geçen gün ateşim 38 e çıktı. Hastaneye gittik hemen tahlil yaptırdık. idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. Ama hiç içime sinmiyor.
Ne yapmalıyım sizce ? Bildiğiniz doğal yöntemler varmı?
Maydanoz suyu iyi gelir diyolar ama o da düşüğe neden olabiliyomuş. Ne yapsam bilemedim.

Uzuldum canim durumuna kimsen yokmu yakininda ailenden yada komsun felan esin gelince yardim etse yada daha iyi olur cunku o iskencenin ne demek oldugunu en iyi ben anlarim

annemler istanbulda ben trabzondayım kayınvalidemler de memleketlerine gittiler. Sağolsun eşim yardım etti o hazırladı bişeyler de yedik

Canim bende 10 haftadayim öksürük den sonra agrim ggecdikden sonra gine basladi doktorumu aaradim ama senin dediği gibi a kinti yi sormadim sonradan farkina vardim sanki bendede oldu ama agrim var ben korkuyorum hala

cansu_777 hayir perde diyorlar rahimde anomali yani, erken doğum düşük riski var diyorlar
Canım içini ferah tut. Sonuçta tüm gebelerde düşük riski ve erken doğum ihtimali var. Bizler iyi düşünelim iyi olsun. Yediğine içtiğine dikkat et. Her fırsatta uzat bacaklarını dinlen

bende görünce panik oldum, tekrar doktora gittim sordum, bunlar artık mecburi yapılan testler listesinden çıkarıldı, gerekli görülünce yapılır dedi ve yapmadı. ki doktoruma güveniyorum.. sadece beta hcg, tiroid ve hemogram mı ne onu yaptılar bana, başka da bişi yok :) galiba biraz rahat olmak lazım

canım ben gebelik öncesinden çok yaşıyodum idrarda enfeksiyonu, antibiyotik de kullandım ozmanalar, ama doktorumun dediği eğer 4 lt su içebilirim diyosan antibiyotiğe hiç gerek yok dedi. ben o sefer antibiyotiği içtim, bi ay kadar sonra tekrarladı, baktım kaçarı yok o gün 3-4 lt su içtim, anında tak diye kesildi hem yanmalarım, hem ateşim.. geçen gidince de doktoruma anlattım, ohhooo sen çözümü bulmuşsun aferin sana dedi :) şimdi de hafif yanmalarım başlayınca anlıyorum ki idrar yolu enfeksiyonu olacam, hemen bol su tüketiyorum, 3-4 kez tuvalete çıktıktan sonra rahatlıyorum :) tavsiye ederim

Canim bende 10 haftadayim öksürük den sonra agrim ggecdikden sonra gine basladi doktorumu aaradim ama senin dediği gibi a kinti yi sormadim sonradan farkina vardim sanki bendede oldu ama agrim var ben korkuyorum hala
Bende hiç ağrı yok ama öksürdugum an kasiklarimda batma oluyor ve dün de pembe akinti geldi az miktarda. Umarım bişeyimiz yoktur bebekler iyidir canım. Bi kurtulamadık Öksürükten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…