- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.941
Ayy cok heycanli cinsiyetler ne kizlarkelebecik34, gamze9011 bakalım kiminki önce olacak :)
Ayy cok heycanli cinsiyetler ne kizlar
Canim temizlik malzemelerinden uzak dur ozellikle camasir suyu , cok terlememeye calis bsy olmaz Allah izin verirse. Ben gunde iki kere ilac kullaniyorum hamileyim diye bi defa kullaniyorum.bende astım hastasıyım ama uzun yıllardır ilac kullanmıuorum gereksinimim olmadı inşallah dogumda zorlanmam
Erkek benimkisidebenimki erkek sizinki kızlar
Ben bi defa oldum o acilma oldugunda ama o kadar sancilandimki hic bsy hissetmedim, bide ozaman plansiz bakildi acilde. Simdi planli oldugu icin azcik heyecan yaptimDoktorumda yuruyus yap dedi canim hic bisey yapmak istemiyo surwkli yatistayim zorluyorum arada kendimi acilma devam etsin diye ne kadar acilmayla gidersek o kadar iyi bizim icin ama cati muayenesinden korkma ben kendimi cok kastim dr kizdi sen nasil dogurcan diye bu kontrol dogum aninda cok sik yapilacak kendini rahat birak ve alistir dedi tamamen bizim elimizde ama gelde bize sor iste
Eee benimkide erkekErkek benimkiside
Sorun bendr canim cok tatlı mucizelerimize kavusmak icin her turku aci cekicez sezeryanda korkutucu sonrasi icin rabbim tek avazlarda evlatlarimzi kucakkarimiza almayi nasip etsin kizlar birbirimizi takipte olalalim cok sevindim sizlerler ayniziyizBen bi defa oldum o acilma oldugunda ama o kadar sancilandimki hic bsy hissetmedim, bide ozaman plansiz bakildi acilde. Simdi planli oldugu icin azcik heyecan yaptim
Sorun bendr canim cok tatlı mucizelerimize kavusmak icin her turku aci cekicez sezeryanda korkutucu sonrasi icin rabbim tek avazlarda evlatlarimzi kucakkarimiza almayi nasip etsin kizlar birbirimizi takipte olalalim cok sevindim sizlerler ayniziyiz
Evet canim nefes cok onemli bende evde bagdas kurup oturuyorum egilip kalkmaya calisiyorum bizim elimizde birazda ne kadar rahat olmaya calisirsak o kadar iyi haftaya kontrol var bakalim neler olacakkızlar normal dogumu kolaylaştırıcak bilgiler tabi işe yarar mı bilemem,
yürüyüş yasaksa evde yürüyüş yapın, hergün hurma yiyin, bol su için, dogum sırasında bagırmak yerine derin nefes almaya calışın cünkü bagırmak hiçbir işe yaramıyormuş aksine dogumu zorlaştırıyormuş son haftalarda çömelme hareketini yapmaya calışın hatta evde pilatese başlayın derim.
Evet canim nefes cok onemli bende evde bagdas kurup oturuyorum egilip kalkmaya calisiyorum bizim elimizde birazda ne kadar rahat olmaya calisirsak o kadar iyi haftaya kontrol var bakalim neler olacak
Ben de normal dogum yanlisi bir insanim ama dr um hatta gorustugum 3 dr da bana sezeryan onerdi. Nedenleri ise bebegin iri olmasi, kanala girmemesi ve hic acilma olmamasi.
Buna ragmen benim esimin taraf da normal dogumdan yana. Bebek su anda 3700 gr, 40i bitirene kadar 4u gececek ve ilk dogumum bu benim. Dr karsi cikiyor bizimkiler nolucak ki diyor buma ifrit oluyorum. Ben dogurdum sen de yaparsin diyor sanki herkesin catisi pelvisi ayni da. Ben normal yapicam sen de yap diyenlerin % 90i ya erken yapmis dogumu ya da en fazla 3 kilo bebek taşıyor. Bem de o kadar bebel tasisam ben de yapicam arkadas ama napayim bebisim dana gibi yavrucak. O kadar iri ki kafasini kanala sokamiyor bile.
ben zaten kendimi zor alistirmisim ve cogu zaman normali savundum bana kalsa 5 kilo da olsa doguracaktim nerdeyse ama kismet nasip olmuyor napayim yani. Yurudum hurma yedim ayakta durdum yok bana misin demiyor. Karnim o kadar buyuk ki catlakyan kasintidan geçilmiyor. Kadinin 3 kilo bebegi minicik karni var bana akil veriyor gel ben sana akil vereyim istersen normal dogumu bosver direkt agzindan cikar bebeği 3 kiloyu ebem de dogurur. Cok kizdim bildiginiz gibi degil. Her sabah agliyorum artik dr 40 hafta bekle diyor 4.5 kilo dogacak nerdeyse. Karnimin kasintisi agrisi belimartik yukumu yasimiyor karnim devasa gorenler ikiz mi diye soruyor Rabbim yardimcim olsun gidip biraz daha agliyim ben
Once benimki benimkiiiiiiiiikelebecik34, gamze9011 bakalım kiminki önce olacak :)
Kizim olcak insAyy cok heycanli cinsiyetler ne kizlar
Canim Sağol Darisi sizin basiniza.ameliyatta hiç bir sikintim olmadi hatta bu kadar miydi dedim.ama sonrasında eş ağrısı mahvetti beni. Yoksa dikişler falan sadece bir gece ağrıyor. Ameliyat olarak öneririmAllah anali babali buyutsun canimmm. Epidural sezeryan önerir misin pekiiiij zormuydu
Es agrisi ne ilk defa duyuyorummmm. Gecms olsun cnm kolay atlatmana sevindimmCanim Sağol Darisi sizin basiniza.ameliyatta hiç bir sikintim olmadi hatta bu kadar miydi dedim.ama sonrasında eş ağrısı mahvetti beni. Yoksa dikişler falan sadece bir gece ağrıyor. Ameliyat olarak öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?