2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende astım hastasıyım ama uzun yıllardır ilac kullanmıuorum gereksinimim olmadı inşallah dogumda zorlanmam
Canim temizlik malzemelerinden uzak dur ozellikle camasir suyu , cok terlememeye calis bsy olmaz Allah izin verirse. Ben gunde iki kere ilac kullaniyorum hamileyim diye bi defa kullaniyorum.

Ben bi defa oldum o acilma oldugunda ama o kadar sancilandimki hic bsy hissetmedim, bide ozaman plansiz bakildi acilde. Simdi planli oldugu icin azcik heyecan yaptim

Ben bi defa oldum o acilma oldugunda ama o kadar sancilandimki hic bsy hissetmedim, bide ozaman plansiz bakildi acilde. Simdi planli oldugu icin azcik heyecan yaptim
Sorun bendr canim cok tatlı mucizelerimize kavusmak icin her turku aci cekicez sezeryanda korkutucu sonrasi icin rabbim tek avazlarda evlatlarimzi kucakkarimiza almayi nasip etsin kizlar birbirimizi takipte olalalim cok sevindim sizlerler ayniziyiz

kızlar normal dogumu kolaylaştırıcak bilgiler tabi işe yarar mı bilemem,
yürüyüş yasaksa evde yürüyüş yapın, hergün hurma yiyin, bol su için, dogum sırasında bagırmak yerine derin nefes almaya calışın cünkü bagırmak hiçbir işe yaramıyormuş aksine dogumu zorlaştırıyormuş son haftalarda çömelme hareketini yapmaya calışın hatta evde pilatese başlayın derim.

Evet canim nefes cok onemli bende evde bagdas kurup oturuyorum egilip kalkmaya calisiyorum bizim elimizde birazda ne kadar rahat olmaya calisirsak o kadar iyi haftaya kontrol var bakalim neler olacak

Canim benim durumla seninki tam tersi. Ben senin yerinde olsam yine kimseyi dinlemeden sezeryan olurdum.
Benim bebegim iri degil, kanala girmis, daha haftam dolmadi.
Kimseyi dinleme. Senin ve bebeginin cani onemli. Bana dr beklemen riskli dese, beklemezdim zaten. Oglusum kipir kipirdi, dun uzuldum agladim bende. Oglusumda uzuldu. Bebisini ve kendini uzme canm

Merhaba arkadaşlar.

25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.

Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.

Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.

Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.

Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.

Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.

Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.

Allah anali babali buyutsun canimmm. Epidural sezeryan önerir misin pekiiiij zormuydu
Canim Sağol Darisi sizin basiniza.ameliyatta hiç bir sikintim olmadi hatta bu kadar miydi dedim.ama sonrasında eş ağrısı mahvetti beni. Yoksa dikişler falan sadece bir gece ağrıyor. Ameliyat olarak öneririm

Canim Sağol Darisi sizin basiniza.ameliyatta hiç bir sikintim olmadi hatta bu kadar miydi dedim.ama sonrasında eş ağrısı mahvetti beni. Yoksa dikişler falan sadece bir gece ağrıyor. Ameliyat olarak öneririm
Es agrisi ne ilk defa duyuyorummmm. Gecms olsun cnm kolay atlatmana sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…