2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyy beNim kizimin adasi dogmus kizim 30 aylik zeynep ilay :) rabbim adlariyla yasatsin saglikla... gozunuz aydin... herkese gunaydinnn bizimde yarin sabah sezaryen tahlillerimiz yapilcak hersey yolunda gider ins

günaydın anneler, bizde oğlumla bekliyoruz oğluşum biraz aceleci cıktı 34cü haftada sancılarım cok yüksek cıktı 1 gece hastanede kaldık sonraki hafta yine cıktı bakalım benimki sanırım 40 ı beklemicek evde istiharat ediyoruz. bir an önce anneme kavuşmak istiyorum diyor benim minikim :)

Gunaydin herkeze dogum yapanlar var yine cok heycanli kizlar benden ara ara kahverengine yakin lekeler geliyo acilmam vardi 1 cm devammi ediyo acaba agri falanda yok sadece asagi tarafin kemikleri agriyo sizdede varmi boyle sikayetler dr lekelenme kirmizi olmadikca sancilanmadikca ve suyun gelmedikce beklicez dedi normal oldugu icin ama tedirginim bende

ne güzel aynı gün dogumlarımız korkma canım kahverengi lekeri doktoruna sor muhakkak agrı olması normal diyorlar eger 10 dakikada bir olursa doktora git dogum agırısında bele ve bacaklara vurur diyorlar kendini doğuma hazırlıyor yalancı sancılar ile gercek sancılar arasındaki fark süre sanırım ilk olunca insan bilemiyor

Aa evet ayniyiz senin sezeryanmi normalmi canim bellimi doktor acilma basladigi icin ve rahim baski yaptigindan vajinadan bu tarz akintilar gelebilir pembemsi ve kirmizi olduğunda bizim icin onemlidir dedi ama cok pimpirikliyim sanirim acilmam oldugunuda suyum geldi zannederek gittigimde muayenede fark edildi halbuki su falan degilmis az miktar gekmisti ultrasonda sorun yoktu idrarmis megerseallah yardımcımız olsun artik su donemi hayirlisiyla atlatalım

benim bir problem cıkmazsa normal dogum gibi gözüküyor, bendede oluyor bazen su gibi akıntı ama suyun geldiği zmn bacaklardan inecek kadar geliyormuş ordan anlarsın dedi diğer akıntılar fazlalıgı atabilir dedi bebeğin suyu normal suan dedi.
ay evet bir atlatsak bakalım benimki gününü beklemicek gibi aynı günüz ama benimki aceleci :)

Bende oyleyim canim. Koku hassasiyetim yine geldi. Kahwaltiyi bile burnumu tikayarak yemeye calistim. Uyku hali war ama uyuyamama problemide. Gozumu kapatiyorum dogum anini dusunuyorum. Nasil olcak , yalnizmi olcam ewde sancilanrken, nisan mi gelcek su mu, ben nasil anlicam falan bi suru sorularla uyku muyku kalmiyo

Benimkid
[QUOTE="babyshower, post: 41139507, member: 63oblem cıkmazsa normal dogum gibi gözüküyor, bendede oluyor bazen su gibi akıntı ama suyun geldiği zmn bacaklardan inecek kadar geliyormuş ordan anlarsın dedi diğer akıntılar fazlalıgı atabilir dedi bebeğin suyu normal suan dedi.
ay evet bir atlatsak bakalım benimki gününü beklemicek gibi aynı günüz ama benimki aceleci :)[/QUOTE]
Benimkide Hafta olarak onde acilmam olunca erken gelebilir diye düşünüyorum ama pek niyeti yok benimde dr normale musaitsin bebk 3500 3700 olsa bile rahat dogurusun bu duyguyu yasamani isterim kendini alistir korkularini yenmeye bak dedi korkuyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum hayirlisi bakalim

Seninle ayniziyiz canim benimde gecen hafta 1 cm acilmam vardi acaba devam ediyomudur diye merak icindeyim agri sizi yok ama kahve lekeler gekiyo arada senin normalmi bellimi

Benimkide Hafta olarak onde acilmam olunca erken gelebilir diye düşünüyorum ama pek niyeti yok benimde dr normale musaitsin bebk 3500 3700 olsa bile rahat dogurusun bu duyguyu yasamani isterim kendini alistir korkularini yenmeye bak dedi korkuyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum hayirlisi bakalim[/QUOTE]

benimkide 10 gün geriden geliyor ama kilosu normal dedi bana tam tersi senin bebek öyle iri bir bebek olmıcak en fazla 3200 olur oda gününü beklerse rahat dogurursun diyo korkmaya gelince düşünürsem o anı korkuyorum düişünmemeye calış akışına bırak

hepimiz 23 haziran dogum tarihi ayarlasak bu kadar olmaz hehe dogum anını düşünme anı yaşa bence herşeyini hazırla kapıda hazır tut yeterli sakin olmak bence normal dogumda cok önemli uzman tv de nefes egzersizlerini dinleyin kızlar

aman boşver etraftakileri dicemde konuştukca hepsine sövesim geliyor

Seninle ayniziyiz canim benimde gecen hafta 1 cm acilmam vardi acaba devam ediyomudur diye merak icindeyim agri sizi yok ama kahve lekeler gekiyo arada senin normalmi bellimi
Belli degil canim henuz, cuma gidicem ama kilo kintrolu yapicak. Muhtemelen dogum seklimde haftaya belli olur cati muayenesi yapilcakSende ayakta durma kendini yormamalisin yoksa cocuk kanala doru yol alirmis biraz daha kalsinlar icimizde.

benimkide 10 gün geriden geliyor ama kilosu normal dedi bana tam tersi senin bebek öyle iri bir bebek olmıcak en fazla 3200 olur oda gününü beklerse rahat dogurursun diyo korkmaya gelince düşünürsem o anı korkuyorum düişünmemeye calış akışına bırak[/QUOTE]
Bana cati muanesinden sonra bu kadar emin konustu bebek basi asgida catin musait normal senin icin en iyisi dedi ama bende haftami dokdururum bebk cok kilolu olur ve zorlanirim diye korkuyorum bakalim nasik olcak hayirlisi

Al bendende o kadarnefes egzersizinede baslama dedi doktrum, azda kaldi baslasaydim iyi olcakti astim hastasiyim insallah bi problem cikmaz. Hersey nefesleymis cunku

Belli degil canim henuz, cuma gidicem ama kilo kintrolu yapicak. Muhtemelen dogum seklimde haftaya belli olur cati muayenesi yapilcakSende ayakta durma kendini yormamalisin yoksa cocuk kanala doru yol alirmis biraz daha kalsinlar icimizde.
Doktorumda yuruyus yap dedi canim hic bisey yapmak istemiyo surwkli yatistayim zorluyorum arada kendimi acilma devam etsin diye ne kadar acilmayla gidersek o kadar iyi bizim icin ama cati muayenesinden korkma ben kendimi cok kastim dr kizdi sen nasil dogurcan diye bu kontrol dogum aninda cok sik yapilacak kendini rahat birak ve alistir dedi tamamen bizim elimizde ama gelde bize sor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…