- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.921
Ayyy beNim kizimin adasi dogmus kizim 30 aylik zeynep ilay :) rabbim adlariyla yasatsin saglikla... gozunuz aydin... herkese gunaydinnn bizimde yarin sabah sezaryen tahlillerimiz yapilcak hersey yolunda gider insGünaydın kızlarbende kızıma 25.05.2015 sabah 09:07 de allahin izniyle kavustum. Epidural sezaryen ile 4.100 gr 51 cm kızımız İlay dünyaya geldi.cok kisa bir kordonu vardi güzel bir ameliyat gecirdim ama sonrasinda eş ağrısı denilen sey oldu ilk bebegim olmasina ragmen en zor kısmı o acilardi.bizide listemize ekliyebilirsiniz.rabbim sırada bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Tüm acılara değer bir duygu
Gunaydin herkeze dogum yapanlar var yine cok heycanli kizlar benden ara ara kahverengine yakin lekeler geliyo acilmam vardi 1 cm devammi ediyo acaba agri falanda yok sadece asagi tarafin kemikleri agriyo sizdede varmi boyle sikayetler dr lekelenme kirmizi olmadikca sancilanmadikca ve suyun gelmedikce beklicez dedi normal oldugu icin ama tedirginim bende
Aa evet ayniyiz senin sezeryanmi normalmi canim bellimi doktor acilma basladigi icin ve rahim baski yaptigindan vajinadan bu tarz akintilar gelebilir pembemsi ve kirmizi olduğunda bizim icin onemlidir dedi ama cok pimpirikliyim sanirim acilmam oldugunuda suyum geldi zannederek gittigimde muayenede fark edildi halbuki su falan degilmis az miktar gekmisti ultrasonda sorun yoktu idrarmis megerseallah yardımcımız olsun artik su donemi hayirlisiyla atlatalımne güzel aynı gün dogumlarımız korkma canım kahverengi lekeri doktoruna sor muhakkak agrı olması normal diyorlar eger 10 dakikada bir olursa doktora git dogum agırısında bele ve bacaklara vurur diyorlar kendini doğuma hazırlıyor yalancı sancılar ile gercek sancılar arasındaki fark süre sanırım ilk olunca insan bilemiyor
Aa evet ayniyiz senin sezeryanmi normalmi canim bellimi doktor acilma basladigi icin ve rahim baski yaptigindan vajinadan bu tarz akintilar gelebilir pembemsi ve kirmizi olduğunda bizim icin onemlidir dedi ama cok pimpirikliyim sanirim acilmam oldugunuda suyum geldi zannederek gittigimde muayenede fark edildi halbuki su falan degilmis az miktar gekmisti ultrasonda sorun yoktu idrarmis megerseallah yardımcımız olsun artik su donemi hayirlisiyla atlatalım
Bende oyleyim canim. Koku hassasiyetim yine geldi. Kahwaltiyi bile burnumu tikayarak yemeye calistim. Uyku hali war ama uyuyamama problemide. Gozumu kapatiyorum dogum anini dusunuyorum. Nasil olcak , yalnizmi olcam ewde sancilanrken, nisan mi gelcek su mu, ben nasil anlicam falan bi suru sorularla uyku muyku kalmiyoHava yagmurlu,kapali,boğucu,benim uykum var,af edersiniz ishalimsi karin agrilarim var,keyfim yok,halim yok,kahvalti hazırlamak bile zor geldi busabah.daha pazar market alisverisi var.annecim olsa da hazir sofraya oturaydim dedim...annemide ozledim...daha kalkmaz bugün elim kolum.
Seninle ayniziyiz canim benimde gecen hafta 1 cm acilmam vardi acaba devam ediyomudur diye merak icindeyim agri sizi yok ama kahve lekeler gekiyo arada senin normalmi bellimiOzaman bugun itibariyle 37. Haftamiza girdik kizlaarrBakalim hangimizinki erkenci cikacak. Bu arada benimde 26= haftada 1 cm acilmisti, hala yurumek falan yasak, normal dogumu istiyrm hayirlisiyla. Ama etraftakiler sen hareketsizsin normal zor yaparsin diyolar. Ahh ah su etraftakiler
Benimkide Hafta olarak onde acilmam olunca erken gelebilir diye düşünüyorum ama pek niyeti yok benimde dr normale musaitsin bebk 3500 3700 olsa bile rahat dogurusun bu duyguyu yasamani isterim kendini alistir korkularini yenmeye bak dedi korkuyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum hayirlisi bakalim[/QUOTE]Benimkid
[QUOTE="babyshower, post: 41139507, member: 63oblem cıkmazsa normal dogum gibi gözüküyor, bendede oluyor bazen su gibi akıntı ama suyun geldiği zmn bacaklardan inecek kadar geliyormuş ordan anlarsın dedi diğer akıntılar fazlalıgı atabilir dedi bebeğin suyu normal suan dedi.
ay evet bir atlatsak bakalım benimki gününü beklemicek gibi aynı günüz ama benimki aceleci :)
Bende oyleyim canim. Koku hassasiyetim yine geldi. Kahwaltiyi bile burnumu tikayarak yemeye calistim. Uyku hali war ama uyuyamama problemide. Gozumu kapatiyorum dogum anini dusunuyorum. Nasil olcak , yalnizmi olcam ewde sancilanrken, nisan mi gelcek su mu, ben nasil anlicam falan bi suru sorularla uyku muyku kalmiyo
Belli degil canim henuz, cuma gidicem ama kilo kintrolu yapicak. Muhtemelen dogum seklimde haftaya belli olur cati muayenesi yapilcakSeninle ayniziyiz canim benimde gecen hafta 1 cm acilmam vardi acaba devam ediyomudur diye merak icindeyim agri sizi yok ama kahve lekeler gekiyo arada senin normalmi bellimi
Benimkide Hafta olarak onde acilmam olunca erken gelebilir diye düşünüyorum ama pek niyeti yok benimde dr normale musaitsin bebk 3500 3700 olsa bile rahat dogurusun bu duyguyu yasamani isterim kendini alistir korkularini yenmeye bak dedi korkuyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum hayirlisi bakalim
Al bendende o kadarhepimiz 23 haziran dogum tarihiayarlasak bu kadar olmaz hehe dogum anını düşünme anı yaşa bence herşeyini hazırla kapıda hazır tut yeterli sakin olmak bence normal dogumda cok önemli uzman tv de nefes egzersizlerini dinleyin kızlar
aman boşver etraftakileri dicemde konuştukca hepsine sövesim geliyor
Al bendende o kadarnefes egzersizinede baslama dedi doktrum, azda kaldi baslasaydim iyi olcakti astim hastasiyim insallah bi problem cikmaz. Hersey nefesleymis cunku
Doktorumda yuruyus yap dedi canim hic bisey yapmak istemiyo surwkli yatistayim zorluyorum arada kendimi acilma devam etsin diye ne kadar acilmayla gidersek o kadar iyi bizim icin ama cati muayenesinden korkma ben kendimi cok kastim dr kizdi sen nasil dogurcan diye bu kontrol dogum aninda cok sik yapilacak kendini rahat birak ve alistir dedi tamamen bizim elimizde ama gelde bize sor isteBelli degil canim henuz, cuma gidicem ama kilo kintrolu yapicak. Muhtemelen dogum seklimde haftaya belli olur cati muayenesi yapilcakSende ayakta durma kendini yormamalisin yoksa cocuk kanala doru yol alirmis biraz daha kalsinlar icimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?