- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.981
günaydın annişler nasılsınız yine uykusuz bi gecenin sabahında yine burda buldum kendimi kahvaltımızı yapıcaz daha oğluşum acıktı benimse hiç canım istemiyo neyse uğrarız yine görüşürüzzzz
Ewet canim cokk heyecanliyim ya, kontrolede iki gun kaldi. Gulsenden yatcaz kalkcazi dinliyorm oglusumu gorcem diyedegisik kafalar yasiyoruz Allah sonumuzu hayretsin
Valla bilmiyorum sormadım hiç ama.korkmadım değil.bakalım cumartesi doktor kontrolüm var neler diyecek.Niye oyle olmus acabagec dollenmeyle falan mi alakali ki. Oyy gunler gecse hayirlisiyla
Kizim olacak cnm:) ama bizim gec dollenme oldu simdi arayi kapamis durumdayizşaka gibi bir 23 haziran daha cıktı :) seninki cinsiyet ney canım
Benim gorumcem de ilk cocugunda 42ye kadar beklemis. Suni falan vermisler sanci olmamis. En sonunda sezeryana almislar.Valla bilmiyorum sormadım hiç ama.korkmadım değil.bakalım cumartesi doktor kontrolüm var neler diyecek.
Benim annem de 15 gündür yanımda kalıyor. Babamı, kardeşimi memlekette bıraktı da geldi. Valla annelerin hakkı ödenmez. Evin her işini yapıyor, yemekler önüme hazır geliyor. Dr erken doğumum olcak diyince hemen geldi, şimdi de hadi doğsun artık sevelim die sabırsızlanıyorBenim annem burda, sağolsun kahvaltimi falan hazirliyor ama oturup müge Anlı izliyor. Sohbet falan yok. Benim de canim sıkılıyor
Insallah iyi gecer canim yazarsin. Benimkide cuma gunu. Hakkimizda hayirlisiValla bilmiyorum sormadım hiç ama.korkmadım değil.bakalım cumartesi doktor kontrolüm var neler diyecek.
Ne kadar güzel bi doğumun olmuş canım. Darısı başımıza inşallah. Dikişlerin de bir an önce geçer inşallah. Allah razı olsun canım Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin.öpüyorum seni ve tatlı kızlarını :)Merhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
Bende gece geç yattım saat 12 gibi kalktım , kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor .. 2 tane browni yedim vee hala yemek istiyorummalla alla bende anlamadım çikolata yemek istiyorum sadece
Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlarbende kızıma 25.05.2015 sabah 09:07 de allahin izniyle kavustum. Epidural sezaryen ile 4.100 gr 51 cm kızımız İlay dünyaya geldi.cok kisa bir kordonu vardi güzel bir ameliyat gecirdim ama sonrasinda eş ağrısı denilen sey oldu ilk bebegim olmasina ragmen en zor kısmı o acilardi.bizide listemize ekliyebilirsiniz.rabbim sırada bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Tüm acılara değer bir duygu
biaz önce arkadaş ile görüştüm kızını 42.haftada.doğum yapmış ki devamlı yürüyüş yaptım dedi doğsun diye.en son sezeryan ile aldırmışlarda İçim şişti ya ben de beklersem o kdar diye.
Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah26.05.2015 saat41 oğlumu normal doğumla aldım kucağıma. Dua eden tum annislerin çok kolay olsun doğumları. Hepinizi bir avazda kurtarsin rabbim. Çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
maşallah canım kızına Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeSonunda eve geldik bizde :))
Kocam gezdirdi bugun beni hastaneden sonra..çok iyi geldi..orman havası almış olduk...
Küçük kızım uzun boylu narin bir kızmış , doktorumuz öyle dedi :)))
3 kilo , 51 cm yavrukusum:)
Nst de sancim çıktı ama ufacikmis.. haricinde 10 gün sonra gel dedi, tabii bebek gelmezse...artik her an gelebilir dedi... Kanala sokmus kafasıni anladığım kadarıyla :) ama açılma kontrol etmedi doktorum...
Suyumuz Plasentamiz iyi çok sukur..
Bizden bu kadar :))
Pofudugum telefondan girmek zoruma gidiyor kizlwr söyledi israrla pofuduk seni soruyo diye. Öncelikle çok sagolun buraya çok ihmal ettim iki haftayi geçti hastanede yatisa devam her an gözetimde olmaliymisim 37+1 olduk ama bebeğim 32haftayla uyumlu. 2100gr. Basta çok agladim üzüldüm yordum kendmi. Ama doktorlar yapacak visey yok senden bebeğe giden kan akisinda sknti var dedi. Dopplerde direnç cikti. Bi de edf kaybi varmis. Rahim içi gelişme geriliği deniliyormuş buna, IUGR olarak geçiyor. Sabrediyoruz. İki günoönce doğuma alacaklardı vazgeçtiler. 5haziran i bekleyecekmisiz bebek de durursa şayet. Bu arada kayseri araştırma da yatiyorumOy üzülme annesi. Kızımın adaş kardeşi toparlar açıģı kapatır inşallah. Ne kadar geriye düşmüş? Sende bol bol et süt yumurta ye iyi beslen. Toparlicaktir allahin izni ile.
Canim gerilik iki haftayla baslamisti size yazdgmda . sonra 3,4 haftaya cikti. Simdi beş haftaya cikti .Gerilik ne kadar canim. Uzme keni duzelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?