2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bende gece geç yattım saat 12 gibi kalktım , kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor .. 2 tane browni yedim vee hala yemek istiyorumm alla alla bende anlamadım çikolata yemek istiyorum sadece

Benim annem burda, sağolsun kahvaltimi falan hazirliyor ama oturup müge Anlı izliyor. Sohbet falan yok. Benim de canim sıkılıyor
Benim annem de 15 gündür yanımda kalıyor. Babamı, kardeşimi memlekette bıraktı da geldi. Valla annelerin hakkı ödenmez. Evin her işini yapıyor, yemekler önüme hazır geliyor. Dr erken doğumum olcak diyince hemen geldi, şimdi de hadi doğsun artık sevelim die sabırsızlanıyor

Ne kadar güzel bi doğumun olmuş canım. Darısı başımıza inşallah. Dikişlerin de bir an önce geçer inşallah. Allah razı olsun canım Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin.öpüyorum seni ve tatlı kızlarını :)

Bende gece geç yattım saat 12 gibi kalktım , kahvaltı yapmadım henüz canım istemiyor .. 2 tane browni yedim vee hala yemek istiyorumm alla alla bende anlamadım çikolata yemek istiyorum sadece

bende özledim çikolata yemeyi ama yediğim an mide yanmasından ölüyorum resmen onun için sadece bakmakla yetiniyorum

Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ne güzel bir doğum böyle maşallah canım darısı başımıza :)

maşallah canım kızına Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Oy üzülme annesi. Kızımın adaş kardeşi toparlar açıģı kapatır inşallah. Ne kadar geriye düşmüş? Sende bol bol et süt yumurta ye iyi beslen. Toparlicaktir allahin izni ile.
Pofudugum telefondan girmek zoruma gidiyor kizlwr söyledi israrla pofuduk seni soruyo diye. Öncelikle çok sagolun buraya çok ihmal ettim iki haftayi geçti hastanede yatisa devam her an gözetimde olmaliymisim 37+1 olduk ama bebeğim 32haftayla uyumlu. 2100gr. Basta çok agladim üzüldüm yordum kendmi. Ama doktorlar yapacak visey yok senden bebeğe giden kan akisinda sknti var dedi. Dopplerde direnç cikti. Bi de edf kaybi varmis. Rahim içi gelişme geriliği deniliyormuş buna, IUGR olarak geçiyor. Sabrediyoruz. İki günoönce doğuma alacaklardı vazgeçtiler. 5haziran i bekleyecekmisiz bebek de durursa şayet. Bu arada kayseri araştırma da yatiyorum

biz geldik teyzeleriii ama şimdi temizlik yapıcaz oğlumla anne yine mi yaaaaaa dediğini duyar gibiyim içerden ama el mahkum mecbur yapıcaz zaten haftaya da büyük temizlik var camlar falan silinecek halılar kalkacak sonra da yine yapan birini bulurum tabi doğurmassam

dün bizim de kontrolümüz vardı 3360gr kilosu 51 cm boyu masallah 3 hafta öndeymiş bundan dolayı sezeryana alacak 8 haziran 9.30 da.her şey iyi cok şükür sancı da cıkmadı nst de.sadece akıntımı sordum dr a mutlaka ilaç kullan bebeğe enfeksiyon geçerse sıkıntı olur dedi.fitil verdi.akıntısı olanlar dra mutlaka söyleyin.Tabii herkeste var ama benim biraz çoktu ve koyuydu korkutmuştu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…