2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallah cnm benimm ya ne guzel sanci siz 6cmm:)) dikislerin en kisa zamanda iyi 9lur ins gecmis olsunn . Allah anali babali buyutsun canimmm. Kiloda cok farkli cikmisss ultrasonla garipp

oy maşallah cok güzel moral verici bir doğum hikayesi Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :)

Hastaneden yeni geldim sancim var ama duzenli degilmis doktor ultrasyona sokmak istemedi bende en azindan suyuna bir bakin diyince oyle ustun koru sadece suyuna bakti hersey normal yuruyus yap sancilarin duzene girerse artarsa muhakkak gel dedi acilmama falan bakmadi 10 gun sonra cagirdi.
Ben hic bir sey anlamadim bu isten sancilarim baya vardi bence hastaneye yatisimi yaptiklarinda bile boyle sancim cikmamisti ne bekliyor bu doktor anlamis degilim bizden bu kadar optuk sizleri...

Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler nasip etsin meleğine

Bende bu sabah eşime söyledim yaa keşke annem burda olsa kahvaltımı hazırlamıştı oturmuş sohbet ediyor olurduk dedim.. bende çok özledim annemi

Oy benim canim. Ne kadar guzel, yine kolay doğumun olmus maşallah. Darisi basimiza, inşallah.
Cok mutlu oldum. Ciktiniz dimi hastaneden? Ela hanim ve sen iyisiniz inşallah.
Oy yumuk yumuk gözlerinden öp onu benim için :))

Hayırlı olsun tatlım 37. haftaya girmişsin az kaldı az 2-3 haftaya gelicek inşaAllah bizim minikler

Benim annem burda, sağolsun kahvaltimi falan hazirliyor ama oturup müge Anlı izliyor. Sohbet falan yok. Benim de canim sıkılıyor

günaydın annişler nasılsınız yine uykusuz bi gecenin sabahında yine burda buldum kendimi kahvaltımızı yapıcaz daha oğluşum acıktı benimse hiç canım istemiyo neyse uğrarız yine görüşürüzzzz

Geçmiş olsun canım benim,inşallah hemen iyileşir dikişlerin.Çok şükür sağlıkla kavuştun küçük prensesine.

Hayırlı olsun tatlım 37. haftaya girmişsin az kaldı az 2-3 haftaya gelicek inşaAllah bizim minikler
Ewet canim cokk heyecanliyim ya, kontrolede iki gun kaldi. Gulsenden yatcaz kalkcazi dinliyorm oglusumu gorcem diye degisik kafalar yasiyoruz Allah sonumuzu hayretsin

Canım çok sevindim yaa güzel bi doğumun olmuş allah hepimize böyle doğumlar nasip eder inşaallah

Gıcık oluyorum böyle doktorlara yaa o ne öyle başından savar gibi , haftanda ilerde zaten canım doğumun yakın niye bakmıyorlar ultrasondan anlamıyorum çok mu zor

Niye oyle olmus acaba gec dollenmeyle falan mi alakali ki. Oyy gunler gecse hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…