2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende hiç ağrı yok ama öksürdugum an kasiklarimda batma oluyor ve dün de pembe akinti geldi az miktarda. Umarım bişeyimiz yoktur bebekler iyidir canım. Bi kurtulamadık Öksürükten
Canim aslinda bende oksuruk yoktu sadece yedigim cig bademim genzime kacmasi la olusan oksuruk den oldu akintiyi doktora soyleyemedim sonradan farkina vardim agrimgitti gibi oldu ama gine basladi insallah bir sey olmaz canim bol.bol dua edip icimizi ferah tutalim

Geçmiş olsun canım...

Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...
Geçmiş olsun canım. Tereyağ ve pekmezi ısıtıp yiyebilirsin, boğazı yumuşatıyor. Birde sütün içine incir koyup ısıt, ocaktan aldıktan sonra balda ekle. Buda iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım. Baş ağrısı da bitiriyor bazen

Kızlar 9 ay boyunca düşük yapıcam düşüncesiyle yaşanır mı sizce? Bu nasıl bir vesvesedir böyle? Böyle düşünerek hem kendinize hem de bebeğinize kötülük yapmış oluyorsunuz. Teslimiyet önemli gerçekten.

O yavrunun kaderinde doğmak, yaşamak varsa yaşayacak. Rahat olun, tevekkül edin lütfen.

Canım geçmiş olsun. Doktorun söylemiş zaten sıkıntı yapma, bebeğin etkilenmesin.

Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...
Zencefil bal limon karışımı boğaza öksürüğe iyi geliyor birde adaçayı içmemen koşulu ile gargara yaparsan Boğaz enfeksiyonlarına birebir. Geçmiş olsun

Canım bence doktorun dediklerini yap. Doğal yöntemler olsun derken bilmeden yanlış bir şey kullanırsın. Geçmiş olsun, acil şifalar canım...

valla ne yalan söyliyim ben de özledim eşime diyorum hatta eve bi ultrason falanmı alsak diye gülüyorr :)
Ben ilk defa burda gördüm cep ultrasonu var küçücük bir ultrason cihazı :) :) ilk hamileliğimde son haftamda muayenede Dr bakmıştı. Hatta eşim alsak da Türkiye de satsak mı diye konuşmuştuk :)))

Kizlarrr merhabaaa 9 hafta 1 günlük gebeyimm, rahimde septum söz konusu benimgibi sıkıntı yaşayanlar var mi aranizda
Canım seni üzmek istemem septum yada anlıcamız şekilde rahim perdesi buna rağmen hamilesin tebrikler bu durum da ameliyat gerekebilir bazı arkadalarda serviks yetmezliği oluyor sen bu ameliyatı olursan sana tavsiye servikse baktır

Ben sadece araştır ve iyi doktora görün derim perde kaç cm bilmiyorum ama lütfen kendinde dikkat et lütfen

Serklajı araştır lütfen iyi bir doktora Danış

Serviks
Kizlarrr merhabaaa 9 hafta 1 günlük gebeyimm, rahimde septum söz konusu benimgibi sıkıntı yaşayanlar var mi aranizda

Öncelikle geçmiş olsun bilmiyorum nedir ne değildir. Inan herseye bir çare var ama araştırmak lazım. Bir sosyal Paylaşım sitesinde bir grup var sanırım burda isim verilmiyor kadın doğumcular da var oraya üye olsan öğrenebilirsin.
Arkadaş servis yetmezliği Demiş. Bende daha dün hassasanne'nin yazısını okudum. Serviks yetmezliği ile mücadelesini ve 3 çocuğunu anlatmış sana ilham verecektir. Bende birşey öğrenirsem sana yazarım. Mevlam her zorluğun yanında bir kolaylık verir ve inşallah Çözümü bulursun.

Rahmetli anneannemin dediği gb Allah varken gaile yok :)

Canım benim inşallah bir sıkıntın olmaz, sağ salim kucağına alırsın küçük meleğini. Nasıl bir rahatsızlık bilmiyorum, arkadaşların yazdıklarını gördüm sadece. Umarım seninde, bebeğininde sağlığı iyi olur...

Canım serklaj operasyon adı hassanneyi ig de takip eediyorum şimdi Türkiye de bebek varken operasyon oluyor ve başarılı geçiyor çoğu doktor yapıyor bunu

Ama arkadaşın durumu yetmezlik değil perde ve perde kalkarsa yetmezlik gibi sorunlar çıkabilir iyi bir doktor bulmak lazım

Bendede hiç belirti yok oniki hafta dolmasını bekliyorum doktora gitmek için. Ama çokta merak ediyorum çünkü buara düşük kalp durması çok duyuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Avidite yaptirdi ve onun sonucuna gore bunu soyledi demi cnm...

Cok şükür Rabbime ki ikimizde önceden gecirmisiz
Hayir oyle bir test yaptirmadi...direk sonuca bakarak soyledi..bagisikkigin va sorun yok dedi..bizim kedilerimiz vardi..babannemlerde..koyde..ev kedisi..ama asisi bakimi felan yok hic..onlardan kazandim belkide..ozele gittim bir sey olsa doktor soylerdi ama dimi hadi su tstleride yaptir diye..mirac canim aslinda ben inan cok inciklamak istemiyorum yoksa her syden suphelenir psikolojimi bozarim..cok arastrma yapmiyorum..bilmiyorum dogru mu yaptigim ama

Dogru degil cnm...
Lütfen avidite tahlili yaptir...
Tam teşekküllü bir devlet hastanesine enfeksiyon hastalıkları bolumune git elindeki toxoplasma tahlilini goster zaten dr aviditeyi hemen isteyecek...
Lütfen bunu yaptir...
Bende igm pozitifken aviditede negatif cikti igg pozitif cikti avidite ise %49.54 cikti ailecek nefes aldik ki yinede dogum doktorum dosyama enfeksiyon doktorunun dediklerini not aldi...
Telas yapman icin yazmiyorum sana ama 20 . Haftanda sana bir tercih yap dememesi icin doktorunun bunu simdiden belirle lütfen...
Simdiden belirlenirse onceden mi sonradan mi enfeksiyonu geçirdiğin ona gore sende rahatlar ya da tedavine baslarsin... gebelik Döneminde kaptiysan ki savunma metabolizmasi daha zayif bu zamanda bunun antibiyotik tedavisi var...
Cnm lütfen bu testi yaptir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…