2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ben temmuzda ilk gebeliğimde o testleri gördüğüm için hastahane yapmaya gerek kalmadı testin fiyatı da 1500 yani para almak ister özel hastahane ama doktor gerek yok yapmaya demişti

Geçmiş olsun canım. Tereyağ ve pekmezi ısıtıp yiyebilirsin, boğazı yumuşatıyor. Birde sütün içine incir koyup ısıt, ocaktan aldıktan sonra balda ekle. Buda iyi geliyor.

Zencefil bal limon karışımı boğaza öksürüğe iyi geliyor birde adaçayı içmemen koşulu ile gargara yaparsan Boğaz enfeksiyonlarına birebir. Geçmiş olsun

Günaydın Herkese,
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için akşam gezdik gezdik kötüydüm ama dün bütün gün ılık çaylar içtim akşamda ıhlamur ve sirkeli suyla gargara çok şükür bugün iyi gibiyiz :)
bu arada size sorum doktorunuz sütü nasıl tüketmeniz gerektiğini söyledimi eşim çiftlikten getirmiş % 100 doğal ama bazıları pastorize içmelisin diyor yoğurt içinde bir bilgisi olan var mıı???

Kutulanmış süt dedikleri süt mü ki?!
7 yaşında kızım var, ona da içirmiyorum.
Eşin güvenilir yerden almışsa ne güzel işte, bu büyük bir nimet. O sütü iç ve ya mayala kendin yoğurt yap. Hatta şimdiden alışamalısın canım bunlara, bebek gelince illaki yapacaksın inşallah : )

aynı dertten muzdaribimm evde olsam da istediklerimi yesem, bacaklarımı uzatıp keyif yapsam şahane olurdu.

günaydınnnn herkese... bugün çok yorgun ve bitkinim akşam erken uyumama rağmen hala uykum var çalışmak çok zor geliyor nedense hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim.. mide bulantım sabah çok vardı ama şuan toparlandı sanki biraz.. sizler nasılsınız bugün ?

Günaydın canımm uyku hali enerjimizi bebeğimize harcıyor vücudumuz sürekli o yüzden oluyor yorgunluk falan ben de öyleyim uyuyorum uyuyorum sabah zor kalkıyorum mide bulantısı var bendede ama çok şükür çok rahatsız etmiyor..

Bende dun butn gun musteriyle disardaydn havalimani yemek sirket derken cok yoruldum dün. Simdi yine isdeyim ama saat 1 de randevum var devlet hastanesine gidicem hem muayene hemde testlerimi yaptiricam .... cok ozledim minigimi en son 7 haftalikken gordum bugun 11. Haftalik olduk:) Allahim saglikli olsn yeterki.

Günaydın Herkese

Bugün ağrılarım hafifledi Daha iyiğim İş yerindede dikkat etmeye çalışacam bakalım inşallah daha iyi olurum.Daha doktor muyaneisne çook var iki hafta 27 Kasımda gidecem vakit geçmiyor Hergün gidip bebeği görmek istiyorum .. O el cihaıznı bende gördüm internette keşke böyle bir şey alsakç

Günaydın,
Bende de aynı duurm var sabah erkenden yatmama rağmen iş yerinde uyukluyorum onun dışında bir sıkıtnım yok çok şükür.

Günaydın kızlar benim bugün kasıklarımda çok sancı var. Bıçak saplıyolar sanki. Normal mi sizce?

Günaydin hanimlar, hayirli cumalar herkese Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayirlisiyla nasip etsin insallah

Herkesler iyidir umarim fazla ugrayamadim bu hafta buralara, geçmiside okuyamadim masallah çok birikmis..
Bu hafta 3 kere kustugum oldu, 12inci haftadayim, bulantilar azalacagina çogaliyor
Ama hiç söylenmiyorum, biliyorumki bu bulantilarla bebegim orda bi yerde sagliklica büyüyor Allah'in izniyle..

Doktor kontrolüme 13 gün kaldi heyecanla bekliyorum...

Hayırlı cumalar canlar..bu sabah yine mide bulantısıyla uyandık bakalım ..az önce ameliyattan çıktım , şimdi yine ameliyata giricem..keşke bi yedeğimiz olsaydıda o çalışsaydı yerimize ..sürekli ayaktayım ben mesela, başım dönsede midem bulansada ameliyatı bırakıp çıkamıyorun çünkü bir sorunluluğum var insan sağlığıyla uğraşıyorum..rabbim hepimizd kolaylıklar versin hepimizin işi çok zor bence..ama meleğimi düşününce tüm zorluklarda geçiyor sanki

Günaydın canımm ne güzel düşünüyorsun öyle ikili test yaptırdınmı bebişin nasıl kocaman olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…