- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.521
canım ben temmuzda ilk gebeliğimde o testleri gördüğüm için hastahane yapmaya gerek kalmadı testin fiyatı da 1500 yani para almak ister özel hastahane ama doktor gerek yok yapmaya demiştiDogru degil cnm...
Lütfen avidite tahlili yaptir...
Tam teşekküllü bir devlet hastanesine enfeksiyon hastalıkları bolumune git elindeki toxoplasma tahlilini goster zaten dr aviditeyi hemen isteyecek...
Lütfen bunu yaptir...
Bende igm pozitifken aviditede negatif cikti igg pozitif cikti avidite ise %49.54 cikti ailecek nefes aldik ki yinede dogum doktorum dosyama enfeksiyon doktorunun dediklerini not aldi...
Telas yapman icin yazmiyorum sana ama 20 . Haftanda sana bir tercih yap dememesi icin doktorunun bunu simdiden belirle lütfen...
Simdiden belirlenirse onceden mi sonradan mi enfeksiyonu geçirdiğin ona gore sende rahatlar ya da tedavine baslarsin... gebelik Döneminde kaptiysan ki savunma metabolizmasi daha zayif bu zamanda bunun antibiyotik tedavisi var...
Cnm lütfen bu testi yaptir...
benim yaşım 29 ama o sebeple çok beklemek istemedim :) amin canım benim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Günaydın Annişler hayırlı Cuma'lar hepinizee...
haklısın en doğrusunu Allah bilir onun dediği olur biz tedbirimizi alalım gerisinide Allaha bırakalımRahmetli anneannemin dediği gb Allah varken gaile yok :)
Geçmiş olsun canım. Tereyağ ve pekmezi ısıtıp yiyebilirsin, boğazı yumuşatıyor. Birde sütün içine incir koyup ısıt, ocaktan aldıktan sonra balda ekle. Buda iyi geliyor.
Zencefil bal limon karışımı boğaza öksürüğe iyi geliyor birde adaçayı içmemen koşulu ile gargara yaparsan Boğaz enfeksiyonlarına birebir. Geçmiş olsun
Günaydın Herkese,
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için akşam gezdik gezdik kötüydüm ama dün bütün gün ılık çaylar içtim akşamda ıhlamur ve sirkeli suyla gargara çok şükür bugün iyi gibiyiz :)
bu arada size sorum doktorunuz sütü nasıl tüketmeniz gerektiğini söyledimi eşim çiftlikten getirmiş % 100 doğal ama bazıları pastorize içmelisin diyor yoğurt içinde bir bilgisi olan var mıı???
ben de monotonluktan sıkıldım valla bayanlar evınızın tadını çıkarın biz sabah iş akşam uyku başka bişey yokk ne guzel evde dinlenin rahatça bol bol müzik dinleyin kitap okuyun ben bütün gün bilgisayar ekranına bakmaktan bıktım artık belim kopuyor resmen sandalye tepesinde
ah sorma nasıl çalışıcam dıye kara kara düşünüyorum resmen daha mesai bitimine de yıl varaynı dertten muzdaribimm evde olsam da istediklerimi yesem, bacaklarımı uzatıp keyif yapsam şahane olurdu.
günaydınnnn herkese... bugün çok yorgun ve bitkinim akşam erken uyumama rağmen hala uykum var çalışmak çok zor geliyor nedense hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim.. mide bulantım sabah çok vardı ama şuan toparlandı sanki biraz.. sizler nasılsınız bugün ?
günaydınnnn herkese... bugün çok yorgun ve bitkinim akşam erken uyumama rağmen hala uykum var çalışmak çok zor geliyor nedense hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim.. mide bulantım sabah çok vardı ama şuan toparlandı sanki biraz.. sizler nasılsınız bugün ?
Günaydın canımm uyku hali enerjimizi bebeğimize harcıyor vücudumuz sürekli o yüzden oluyor yorgunluk falan ben de öyleyim uyuyorum uyuyorum sabah zor kalkıyorummide bulantısı var bendede ama çok şükür çok rahatsız etmiyor..
Canım bir doktoruna sor istersen benim de ağrılar hafif var devam ederse arıyacam kötü şeyler getirmeyelim aklımıza .Günaydın kızlar benim bugün kasıklarımda çok sancı var. Bıçak saplıyolar sanki. Normal mi sizce?
Günaydın,
Bende de aynı duurm var sabah erkenden yatmama rağmen iş yerinde uyukluyorum onun dışında bir sıkıtnım yok çok şükür.
Günaydin hanimlar, hayirli cumalar herkeseRabbim herkesin gönlünden geçeni hayirlisiyla nasip etsin insallah
Herkesler iyidir umarim fazla ugrayamadim bu hafta buralara, geçmiside okuyamadim masallah çok birikmis..
Bu hafta 3 kere kustugum oldu, 12inci haftadayim, bulantilar azalacagina çogaliyor
Ama hiç söylenmiyorum, biliyorumki bu bulantilarla bebegim orda bi yerde sagliklica büyüyor Allah'in izniyle..
Doktor kontrolüme 13 gün kaldi heyecanla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?