2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sağmayı denesene canım biliyorum emzirmek gibi olmuyodur ama yaralar iyileşene kadar bari makineyle sağ. ben lansinoh sürüyorum hergün. daha 36 haftalığız.
3 kere sagdim cnm ama benim.makinam yok elle sagdim oylede zor oldu
bakalim zeytin yagi iyi geliyo rabbim sifa verir ins

Günaydın kızlar şuan yataktan kalkamıyorum midem aşırı derecede bulanıyo kusmak üzereyim niye böyle oldu resmen ilk ayları tekrardan yaşıyorum

Lansinohu almamı eşim de istemiyor benim. İşe yarıyorsa kpederime falan aldırırdım diye düşündüm. Soğanı emzirmeye başlayınca mı surmeli şimdi mi sürmeli acaba
simdi surmeniz lazimmis diye biliyorum ben dogundan once birkac kere surmek.yeterli oluyomus bir kac saat kalsin sonra dus alirsin dediler bana

gunaydin kizlar dun hic bakamadim kasilmaktan doguruyrm sandim.neyseki bugun daha iyiyim.
doguran oldu mu?haziran annelerinin yarisi maysta dogurdu masallah:)
bu arada hafizzeyneb canm gogus yaran icin birde garmastan krem surmeyi dene bazilarina iyi gelmis.bebegini emzirmeden yika,tekrar sur sogan surmeyide dene.Allah yardimcin olsun.cok zor oluyormus bu aci.
herkese hayrli guzel bir gun olsun ins.

Canım madecassol kremi tavsiye ederim mükemmel bi yara ve yanık kremi bebek yoğun bakımda premature bebeklerede kullanılan bi krem ama bebeğini emzirmeden önce güzelce temizle çok kısa sürede etkisini göreceğine eminim çok geçmiş olsun

H
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Nst gene istenilen gibi olmadi. Birazdan bi daha baglanicam nst'ye. Bu arada acilma var mi diye bakti az biraz canim yandi ve fazla acilmam yokmus. Bakalim ikinci nst sonucuna göre karar verilecek sanırım. Şimdilik Mery'den haberler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…