- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.181
evet cnm nese hanim.yapti sezeryanimi.kendisi iyiydi ama hastane biraz sacma kadin dogum.katinda erkek personel falan var yemek dagitiyolar paldurkuldur odaya giriyolar sacinmi acik nst mi bagli arninmi acik hiic umurlarinda degil.ona cok gicik olduk ameliyathanede de bir suru erkek var ameliyata onlar hazirliyo.doguma gelince eda hnm normal olmasi icin cok ugrasti dogumhanede suyumu patlatti ikindim baya ama basi kanala girmedi megersem kordon dolankis boynuna iki kere.valla ne talan soyliyim benim icimde hala suphe var normal olma,sansim varmiydi diye. cunku 8 cm acilmam vardi.ben cok istiyidum normal dogumu.sezeryandan olumune korkuyodum ama ojadar korkulucak bise degilmis tabi bunu syan soyluyorum ameliyata girerken ve,amekiyat esnasinda aklimi kaybedicektim bisey oldugundan degil sirf.korkudan.neyseki bi sure sonra uyuttular beni.memnun kaldın mı peki? neşe hanım yaptı sanırım. Benim bebeğim dönmezse belki orda olucak sezaryen.
süt sağıp götürüyorDualarımdasınız canım benim. Eminim dayanılacak gibi değildir. Ama sen annesin, güçlü olmak zorundasın. Meleğin hissediyor seni. Güçlü ol ki sütün azalmasın. Hastaneden çıkınca bol bol emzirirsin yavrunu.
G
Günaydın canım.hem gözünaydın, hem geçmiş olsun..neden zaturre olmuş miniğin, ultrasonlamı fark ettiniz?
amin sağolasınGozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Ins tez zmnda iyilesir bebegin. Allah acil sifalar versin
Cnm sen 31mayis yapmamismiydin dogum tarihiniHerkese Günaydın canlariim. Mutlu günler :))
safak 9....
Ay canım. Yha çok. Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin yar ve yardımcın olsun inşallah hemencecik iyileşirgünaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Sata çevirdim tekrar canım :) ECD75 Demişti seni takip ediyordum aramız açıldı böyle diye. Ben de eski haline getirdim. Ama o doğurdu ben kaldımCnm sen 31mayis yapmamismiydin dogum tarihini)
Git oynama otur ne olacak 1-2 saatten. Kocanın kardeşi sonuçta.Günaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?
Diyorum ben sana 42de gelecek diye inanmiyosn BanaSata çevirdim tekrar canım :) ECD75 Demişti seni takip ediyordum aramız açıldı böyle diye. Ben de eski haline getirdim. Ama o doğurdu ben kaldım
Canim allah sifa versin melegine cok gecmis olsun tez zamanda cikar bebegin insallahgünaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Bi kaç kere daha dersen olacak canım inanıyorumDiyorum ben sana 42de gelecek diye inanmiyosn Bana
Canım daha 37desin bende 2haftada 3kilo almıştım zenin haftalarında daha bu hafta gitmeye başladı
Herkes çok fena acıyor diyor canım evet. Lansinoh işe yarar mı ki acaba. Soğan sürmek yarıyorsa ne zaman surmeli ki acabadogum yapmamus olanlar bu gogus ucu yaralari dehset bisey ben suan zeytin yagi suruyorum ama yara oldu tabi.bana burda arkadaskar demistide unuttum goguslere sogan suruluyomus ve asla yara olmuyomus ben yapmayi unuttum bence bi deneyin kesin ise yariyomus.sogani vurarak kirinki biraz sulansin sonra goguslere surun bir kac defa yapmak yeterliymis ben boyle bi aci.oldunu bilseydim uzerinde durur muhakkak yapardim emzirirken acidan agliyorum resmen
olsun canım yavruna kavuştun ya önemli olan oevet cnm nese hanim.yapti sezeryanimi.kendisi iyiydi ama hastane biraz sacma kadin dogum.katinda erkek personel falan var yemek dagitiyolar paldurkuldur odaya giriyolar sacinmi acik nst mi bagli arninmi acik hiic umurlarinda degil.ona cok gicik olduk ameliyathanede de bir suru erkek var ameliyata onlar hazirliyo.doguma gelince eda hnm normal olmasi icin cok ugrasti dogumhanede suyumu patlatti ikindim baya ama basi kanala girmedi megersem kordon dolankis boynuna iki kere.valla ne talan soyliyim benim icimde hala suphe var normal olma,sansim varmiydi diye. cunku 8 cm acilmam vardi.ben cok istiyidum normal dogumu.sezeryandan olumune korkuyodum ama ojadar korkulucak bise degilmis tabi bunu syan soyluyorum ameliyata girerken ve,amekiyat esnasinda aklimi kaybedicektim bisey oldugundan degil sirf.korkudan.neyseki bi sure sonra uyuttular beni.
sağmayı denesene canım biliyorum emzirmek gibi olmuyodur ama yaralar iyileşene kadar bari makineyle sağ. ben lansinoh sürüyorum hergün. daha 36 haftalığız.dogum yapmamus olanlar bu gogus ucu yaralari dehset bisey ben suan zeytin yagi suruyorum ama yara oldu tabi.bana burda arkadaskar demistide unuttum goguslere sogan suruluyomus ve asla yara olmuyomus ben yapmayi unuttum bence bi deneyin kesin ise yariyomus.sogani vurarak kirinki biraz sulansin sonra goguslere surun bir kac defa yapmak yeterliymis ben boyle bi aci.oldunu bilseydim uzerinde durur muhakkak yapardim emzirirken acidan agliyorum resmen
ya ben krem.surmedim oglum.agzina aliyo sonucta ne kadarda zararli madde yok deselerde ne bilim annelik.iste suremedim zeytin yagi enazindan dogal.ama bu sogan hakikaten ise yariyomus hatta ilk cocunda sogan surmus arkadas hic tara olmadi diyo.ikincide oda unutmus oldum yaralardan diyoHerkes çok fena acıyor diyor canım evet. Lansinoh işe yarar mı ki acaba. Soğan sürmek yarıyorsa ne zaman surmeli ki acaba
Günaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?
Lansinohu almamı eşim de istemiyor benim. İşe yarıyorsa kpederime falan aldırırdım diye düşündüm. Soğanı emzirmeye başlayınca mı surmeli şimdi mi sürmeli acabaya ben krem.surmedim oglum.agzina aliyo sonucta ne kadarda zararli madde yok deselerde ne bilim annelik.iste suremedim zeytin yagi enazindan dogal.ama bu sogan hakikaten ise yariyomus hatta ilk cocunda sogan surmus arkadas hic tara olmadi diyo.ikincide oda unutmus oldum yaralardan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?