2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
memnun kaldın mı peki? neşe hanım yaptı sanırım. Benim bebeğim dönmezse belki orda olucak sezaryen.
evet cnm nese hanim.yapti sezeryanimi.kendisi iyiydi ama hastane biraz sacma kadin dogum.katinda erkek personel falan var yemek dagitiyolar paldurkuldur odaya giriyolar sacinmi acik nst mi bagli arninmi acik hiic umurlarinda degil.ona cok gicik olduk ameliyathanede de bir suru erkek var ameliyata onlar hazirliyo.doguma gelince eda hnm normal olmasi icin cok ugrasti dogumhanede suyumu patlatti ikindim baya ama basi kanala girmedi megersem kordon dolankis boynuna iki kere.valla ne talan soyliyim benim icimde hala suphe var normal olma,sansim varmiydi diye. cunku 8 cm acilmam vardi.ben cok istiyidum normal dogumu.sezeryandan olumune korkuyodum ama ojadar korkulucak bise degilmis tabi bunu syan soyluyorum ameliyata girerken ve,amekiyat esnasinda aklimi kaybedicektim bisey oldugundan degil sirf.korkudan.neyseki bi sure sonra uyuttular beni.

süt sağıp götürüyor
G
Günaydın canım.hem gözünaydın, hem geçmiş olsun..neden zaturre olmuş miniğin, ultrasonlamı fark ettiniz?

çok yoğun sancım vardı ama nst de öyle çıkmıyordu. artık büyük küçük tuvaletimi hissetmiyordum hiçbi şekilde. zaten biliyorsunuz üç hafta önden gidiyordu. toparlayamıyorum ama anlarsınız siz. çatı muayenesi yapıp hemen sezeryana alındım. zatürre teşhisi doğunca kondu sanırım.

Git oynama otur ne olacak 1-2 saatten. Kocanın kardeşi sonuçta.

dogum yapmamus olanlar bu gogus ucu yaralari dehset bisey ben suan zeytin yagi suruyorum ama yara oldu tabi.bana burda arkadaskar demistide unuttum goguslere sogan suruluyomus ve asla yara olmuyomus ben yapmayi unuttum bence bi deneyin kesin ise yariyomus.sogani vurarak kirinki biraz sulansin sonra goguslere surun bir kac defa yapmak yeterliymis ben boyle bi aci.oldunu bilseydim uzerinde durur muhakkak yapardim emzirirken acidan agliyorum resmen

Herkes çok fena acıyor diyor canım evet. Lansinoh işe yarar mı ki acaba. Soğan sürmek yarıyorsa ne zaman surmeli ki acaba

olsun canım yavruna kavuştun ya önemli olan o kordon dolandığı için bebeğin çok sıkıntı çekerdi normal için ısrar etseler. nefessiz kalırdı allah korusun.

sağmayı denesene canım biliyorum emzirmek gibi olmuyodur ama yaralar iyileşene kadar bari makineyle sağ. ben lansinoh sürüyorum hergün. daha 36 haftalığız.

Herkes çok fena acıyor diyor canım evet. Lansinoh işe yarar mı ki acaba. Soğan sürmek yarıyorsa ne zaman surmeli ki acaba
ya ben krem.surmedim oglum.agzina aliyo sonucta ne kadarda zararli madde yok deselerde ne bilim annelik.iste suremedim zeytin yagi enazindan dogal.ama bu sogan hakikaten ise yariyomus hatta ilk cocunda sogan surmus arkadas hic tara olmadi diyo.ikincide oda unutmus oldum yaralardan diyo

Gitme tabiki oğlun mu önemli kaynının düğünü mü lafınını da etmezler zaten karnın burnunda bunu biliyolar ha lafınını da ederlerse sende hiç çekinmez tavrını koyarsın ortaya Allah korusun acil bişe olsa hastane de uzakmış ne olur ne olmaz boşver gitme

Lansinohu almamı eşim de istemiyor benim. İşe yarıyorsa kpederime falan aldırırdım diye düşündüm. Soğanı emzirmeye başlayınca mı surmeli şimdi mi sürmeli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…