- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.241
Ahh ahh aynı durum bendede var daha bebişimin kırkı çıkarçıkmaz kaynımın düğünü var hemde başka bi ildeGünaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?
Ah şu kaynanalar! Benimkide 20 si dolunca gelirsiniz bir ay bizde kalırsınız diyor. 5 saat uzakta oturuyorlar bizeAhh ahh aynı durum bendede var daha bebişimin kırkı çıkarçıkmaz kaynımın düğünü var hemde başka bi ildekaynanam hem benim hem bebeğin gelmesi gerektiği konusunda ısrarcı hatta muhakkak öyle olacak diyor kestirip atıyor şuan bu durumu düşünmemeye çalışıyorum sende git yerinden kalkmazsın eşinde anlayışlı davranır herhalde erkenden kalkarsınız hayırlısıyla atlatırsın inşallah kalbini temiz tut
Selam cnmm gunlerımız aynı senınle benım ptesı gunu 36+3 te 2.900 çıkmıştı benjmkıne de mınyon bır bebek dedı doktor. Bence normaller cnm sezeryan ıcın daha ıkı haftamız var 3 ü gecerler daha ne olsun çok şükürKizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun
36+6 dayiz 2755gr sizce nasıl?
Sizin bu zamanlarda ne kadardi? Doktorum biraz küçük diyip duruyor da aklıma takilmadi degil.
38+6 gibi sezeryan olacagim nasipse. Tam tarih haftaya belli olacak.
20si nedir yaa alla allaa :) hiç düşünmüyolar bebiş nasıl olacak dr izin verecekmi yola gitmesine anca diretiyorlarAh şu kaynanalar! Benimkide 20 si dolunca gelirsiniz bir ay bizde kalırsınız diyor. 5 saat uzakta oturuyorlar bize
Düğün 3 haziranda. O güne kadar doğururum da gitmekten kurtulurum die umut ediyorum.Ahh ahh aynı durum bendede var daha bebişimin kırkı çıkarçıkmaz kaynımın düğünü var hemde başka bi ildekaynanam hem benim hem bebeğin gelmesi gerektiği konusunda ısrarcı hatta muhakkak öyle olacak diyor kestirip atıyor şuan bu durumu düşünmemeye çalışıyorum sende git yerinden kalkmazsın eşinde anlayışlı davranır herhalde erkenden kalkarsınız hayırlısıyla atlatırsın inşallah kalbini temiz tut
Geçmiş olsun canım,inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
PisliklerDüğün 3 haziranda. O güne kadar doğururum da gitmekten kurtulurum die umut ediyorum.Oturmak bile sıkıntı benim için. Kasıklarımda öyle çok baskı var ki hiçbi pozisyonda bikaç dkdan fazla kalamıyorum. Tek iyi gelen şey yan yatmak.
bi de eltimin annesigiller geçenlerde sinirimi bozdu:"ayy bi de düğünde doğururmuşsun ha ha ha". die bi laf söyleyip güldüler. İçime oturdu, Allah korusun, neresi komik bunun...
düğünlerde görüyorum ufacık bebişleri düğünlere getiriyorlar, çok üzülüyorum. Ses frekansı büyük insanı bile sağır etcek düzeydeyken o yavrucakların yeni gelişen kulakları kim bilir ne kötü etkilenir die düşünmüşümdür hep. Sen bebişine kulak tıkacı al canım. Madem gitmeme şansın yok, tedbirini al. Sıksık gelin odasına da kaçarsın emzircem die.Ahh ahh aynı durum bendede var daha bebişimin kırkı çıkarçıkmaz kaynımın düğünü var hemde başka bi ildekaynanam hem benim hem bebeğin gelmesi gerektiği konusunda ısrarcı hatta muhakkak öyle olacak diyor kestirip atıyor şuan bu durumu düşünmemeye çalışıyorum sende git yerinden kalkmazsın eşinde anlayışlı davranır herhalde erkenden kalkarsınız hayırlısıyla atlatırsın inşallah kalbini temiz tut
bilmiyorum canım ama izinlerin üst üste gelmesi durumunda babalık izninin erteleneceğini sanmıyorum. yanar yani izin. kesin olarak kurumuna sorabilir eşin. devlet memuruysa 10 gün, değilse 5 gün.Canım şu yüzden soruyorum eşim 24 saat nobet tutuyo ve 3 tam gün izin kullanıyo eğer izinli gününde doğum yaparsam 2-3 gün izin boşa gidiyo bu yüzden nöbet olan ileri güne kaydırabilirmiyiz acaba diye merak ettim.
hadi gözünüz aydın oğluşunu sağ salim kucağına a linşallahKizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Bende bilmiyorum ama heralde hastanede yardım ederlerAy nasil tutacaz ozaman hic bilemem ki ben:)
sana bişey diyeyim mi canım? Bence hiç gitme. Kimse de laf etmez. Halden anlamayan insanların gönlünü yapmak için kendini yormaya değmez.Düğün 3 haziranda. O güne kadar doğururum da gitmekten kurtulurum die umut ediyorum.Oturmak bile sıkıntı benim için. Kasıklarımda öyle çok baskı var ki hiçbi pozisyonda bikaç dkdan fazla kalamıyorum. Tek iyi gelen şey yan yatmak.
bi de eltimin annesigiller geçenlerde sinirimi bozdu:"ayy bi de düğünde doğururmuşsun ha ha ha". die bi laf söyleyip güldüler. İçime oturdu, Allah korusun, neresi komik bunun...
Allah yardımcınız olsun,sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?