2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar dün gece bel ağrım uyandırdı beni. ama biraz hafifledi ki tekrar uyuyakalmışım. şimdi de kalça ve basenlerimde bir ağrı var. sol tarafımda oluyor ağrı. doğum belirtisi değildir bunlar değil mi?

Ahh ahh aynı durum bendede var daha bebişimin kırkı çıkarçıkmaz kaynımın düğünü var hemde başka bi ilde kaynanam hem benim hem bebeğin gelmesi gerektiği konusunda ısrarcı hatta muhakkak öyle olacak diyor kestirip atıyorşuan bu durumu düşünmemeye çalışıyorum sende git yerinden kalkmazsın eşinde anlayışlı davranır herhalde erkenden kalkarsınız hayırlısıyla atlatırsın inşallah kalbini temiz tut

Ah şu kaynanalar! Benimkide 20 si dolunca gelirsiniz bir ay bizde kalırsınız diyor. 5 saat uzakta oturuyorlar bize

Selam cnmm gunlerımız aynı senınle benım ptesı gunu 36+3 te 2.900 çıkmıştı benjmkıne de mınyon bır bebek dedı doktor. Bence normaller cnm sezeryan ıcın daha ıkı haftamız var 3 ü gecerler daha ne olsun çok şükür

Bacaklarımın kasıkla birleştiği iç kısım ağrıyor bikaç gündür. Sanki saatlerce çömelik durmuşum da gerilmiş oraları gibi.

Selam anneler sabahtan temizlige verdim kendimi halilari kaldirdim supurdum heryeri mutfagi topkadim bir tek yatak odasi kaldi ama yoruldum oturuyorum.terden mahvoldum hareket edeyimde belki kizim gelir diye bekliyorum.
Isin garibi geceleri sancim oluyor ama sabah kalkiyorum hic bir seyim yok bu yalanci sancilar beni deli ediyor

Düğün 3 haziranda. O güne kadar doğururum da gitmekten kurtulurum die umut ediyorum. Oturmak bile sıkıntı benim için. Kasıklarımda öyle çok baskı var ki hiçbi pozisyonda bikaç dkdan fazla kalamıyorum. Tek iyi gelen şey yan yatmak.
bi de eltimin annesigiller geçenlerde sinirimi bozdu:"ayy bi de düğünde doğururmuşsun ha ha ha". die bi laf söyleyip güldüler. İçime oturdu, Allah korusun, neresi komik bunun...

Pislikler düğünün başında doğururmuşum düğün iptal olurmuş cümbür cemaat hastaneye gideriz deseydin

düğünlerde görüyorum ufacık bebişleri düğünlere getiriyorlar, çok üzülüyorum. Ses frekansı büyük insanı bile sağır etcek düzeydeyken o yavrucakların yeni gelişen kulakları kim bilir ne kötü etkilenir die düşünmüşümdür hep. Sen bebişine kulak tıkacı al canım. Madem gitmeme şansın yok, tedbirini al. Sıksık gelin odasına da kaçarsın emzircem die.

bilmiyorum canım ama izinlerin üst üste gelmesi durumunda babalık izninin erteleneceğini sanmıyorum. yanar yani izin. kesin olarak kurumuna sorabilir eşin. devlet memuruysa 10 gün, değilse 5 gün.

hadi gözünüz aydın oğluşunu sağ salim kucağına a linşallah

sana bişey diyeyim mi canım? Bence hiç gitme. Kimse de laf etmez. Halden anlamayan insanların gönlünü yapmak için kendini yormaya değmez.

Allah yardımcınız olsun,sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.

Ay ne güzel ya dört kilo ohh maşallah valla. Benim bugün başım çatlıyo ama hastane çiçeği falan bakcam kardeşim de 39 haftalık hamile ona da çiçek alcam doğunca gidemem kocama dedim alışverişe mi gidelim yoksa başım ağrımaya devam mı etsin :) gidelim dedi napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…