- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.161
Oy canım benim... Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim alırsın kucağına meleğini. Allahım acil şifasını versin. Güçlü ol annesi geçecek inşallah....günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Ne mutlu sana canım. İnşallah bizde yakında yaşarız bu güzel duyguyu hayırlısıyla :) Annesiyle babasıyla mutlu mesut buyusun oğluşun inşallah :)gunaydin hamisler :) ogulcani emzirdim bi yandandan gecmisi okumaya calisiyorum ama ne.mumkun okadar cok msj birikmiski.biz bugun 15 gunluk olduk oglumu her kucagima aldigimda rabbimi sukrediyorum bana anneligi yasattigi icin.surekli oglumu izliyorum okadar guzelki bide bazi ozelliklerini benden bazilarini babasindan almis.bende kucukken asla ellerim kundagin icinde uyumazmisim ve babasi acayip masaj hastasidir.oglumda bize cekmis elini kolunu sardigimuzda yuzu kipkirmuzi oluyo kollarini cikartmaya calisiyo bide emdikten sonra yada yataga yanima uzatinca ellerini kollarini aciyo bi genlesiyo ohhhh bide o dudaklar boyle uzuyo gel beni isir diyo resmen cok tatli yaa rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin sonrada bu dunta guzeli cennet kokulu yavrulari alin kucaginiza snnelik helede emzirmek tarifi imkansiz bisey.
Saol cnm tsk ederim. Sutum 2.gun biraz geldi 3.gun tam gelmeye basladi. Dogumdan snra humanna cayi ve malt icicegi ictim. Ama bilseydim dogumdan once baslardim hemen gelmesi icin. sezeryan olcaklarin aklinda bulunsun bence doguma girmeden caya baslayin.Hayırlı olsun bebişin..maşallah
sezaryan bölgende kanama olmaması güzel benm ilkinde kusmuştum zorlamıştım biraz olmuştu kanama
sütün ne zaman geldi..sezaryan daha geç gelir diyorlarda inş. hemen gelmiştir
ilk haftalar çoğunlukla uyuyor bebişler şimdiden keyfini çıkar sonradan baya uykusuz kalacaz..tabi her bebek aynı olmaz..
evet canım sayende ben de az koydumÇok koyunca makine köpürüyor zaten, tecrübeyle sabittir
bize de nasip olur inşallahgunaydin hamisler :) ogulcani emzirdim bi yandandan gecmisi okumaya calisiyorum ama ne.mumkun okadar cok msj birikmiski.biz bugun 15 gunluk olduk oglumu her kucagima aldigimda rabbimi sukrediyorum bana anneligi yasattigi icin.surekli oglumu izliyorum okadar guzelki bide bazi ozelliklerini benden bazilarini babasindan almis.bende kucukken asla ellerim kundagin icinde uyumazmisim ve babasi acayip masaj hastasidir.oglumda bize cekmis elini kolunu sardigimuzda yuzu kipkirmuzi oluyo kollarini cikartmaya calisiyo bide emdikten sonra yada yataga yanima uzatinca ellerini kollarini aciyo bi genlesiyo ohhhh bide o dudaklar boyle uzuyo gel beni isir diyo resmen cok tatli yaa rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin sonrada bu dunta guzeli cennet kokulu yavrulari alin kucaginiza snnelik helede emzirmek tarifi imkansiz bisey.
sagol canim amin ins.bi dogsun bak annesi okadar tatli oluyolarki insan izlemeye doyamiyo her hareketini yuzunun aldigi her hali gormek istiyo insan.Ne mutlu sana canım. İnşallah bizde yakında yaşarız bu güzel duyguyu hayırlısıyla :) Annesiyle babasıyla mutlu mesut buyusun oğluşun inşallah :)
Ben yatak korumalıklarını da onla yıkadım canım. Az koymama rağmen elyaflı olduğu için makinem yine kopurdu neyse ki taşmadı azcık ekşın daha yaşadımevet canım sayende ben de az koydumzaten daha kıyafetlerin çoğu izmire ailemin yanında. o yüzden hastane çantasına girecekleri, havlusu, battaniyelerini falan yıkadım o sabunla. nevresimlerini normal deterjanla yıkadım yaa bişey olur mu acaba bak şimdi aklıma düştü.
bize de nasip olur inşallahnerde doğum yaptın canım?
bize de nasip olur inşallahnerde doğum yaptın canım?
memnun kaldın mı peki? neşe hanım yaptı sanırım. Benim bebeğim dönmezse belki orda olucak sezaryen.medicalpark ta yaptim usak
amin duana kat e mi. çok zor bir şey dokunamadan kapının ardından bakmak canının yarısını orada görmek.Oy canım benim... Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim alırsın kucağına meleğini. Allahım acil şifasını versin. Güçlü ol annesi geçecek inşallah....
Okunur tabi canim neden okunmasin ki hiç bilmiyorsan bol bol salavat getir kuran okumayi bilmiyorsan meryem suresi ve insirah suresi internetten dinleyebilirsin bi arkadasim da dogumdan once taha suresini dinledim demisti dogumu kolay olmus canim@ baldamlam ya hic sorma küçükbi sure ama ezberleyemedim. TRabbiyessir ve tuassir... Duasi var rRabbim zorlastirma kolaylastir anlamına geliyor. Acaba okunur mu?
Dualarımdasınız canım benim. Eminim dayanılacak gibi değildir. Ama sen annesin, güçlü olmak zorundasın. Meleğin hissediyor seni. Güçlü ol ki sütün azalmasın. Hastaneden çıkınca bol bol emzirirsin yavrunu.amin duana kat e mi. çok zor bir şey dokunamadan kapının ardından bakmak canının yarısını orada görmek.
Cnm doguma yakin 1-2kilo verilmesi normalmis. Bnde vermeye baslamistim ama sezeryan oldu bnmkisi :)Kızlar bende kilo veriyorum bu arada nazar değdirmeyeyim de kendimebu sabah 400gr daha gitmiş
allah yardımcın olsun, bebişe de sana da sağlık sıhhat versinKizlar 11 de sezeryana giriyorum. Bugun bebegime kavusuyorum kismetse. Ne olur dua edin...
Oh oh gitsin kilolar gelsin bebişimCnm doguma yakin 1-2kilo verilmesi normalmis. Bnde vermeye baslamistim ama sezeryan oldu bnmkisi :)
Günaydın canım.hem gözünaydın, hem geçmiş olsun..neden zaturre olmuş miniğin, ultrasonlamı fark ettiniz?günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Ins tez zmnda iyilesir bebegin. Allah acil sifalar versingünaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Aynn cnm seninde az kalmis hadi hayirlisi :)))Oh oh gitsin kilolar gelsin bebişimhadi bakalım
Taze annecik, okudum yazdığını da maaşallah size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?