2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Oy canım benim... Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim alırsın kucağına meleğini. Allahım acil şifasını versin. Güçlü ol annesi geçecek inşallah....

Ne mutlu sana canım. İnşallah bizde yakında yaşarız bu güzel duyguyu hayırlısıyla :) Annesiyle babasıyla mutlu mesut buyusun oğluşun inşallah :)

Saol cnm tsk ederim. Sutum 2.gun biraz geldi 3.gun tam gelmeye basladi. Dogumdan snra humanna cayi ve malt icicegi ictim. Ama bilseydim dogumdan once baslardim hemen gelmesi icin. sezeryan olcaklarin aklinda bulunsun bence doguma girmeden caya baslayin.

Çok koyunca makine köpürüyor zaten, tecrübeyle sabittir
evet canım sayende ben de az koydum zaten daha kıyafetlerin çoğu izmire ailemin yanında. o yüzden hastane çantasına girecekleri, havlusu, battaniyelerini falan yıkadım o sabunla. nevresimlerini normal deterjanla yıkadım yaa bişey olur mu acaba bak şimdi aklıma düştü.

bize de nasip olur inşallah nerde doğum yaptın canım?

Ne mutlu sana canım. İnşallah bizde yakında yaşarız bu güzel duyguyu hayırlısıyla :) Annesiyle babasıyla mutlu mesut buyusun oğluşun inşallah :)
sagol canim amin ins.bi dogsun bak annesi okadar tatli oluyolarki insan izlemeye doyamiyo her hareketini yuzunun aldigi her hali gormek istiyo insan.

Ben yatak korumalıklarını da onla yıkadım canım. Az koymama rağmen elyaflı olduğu için makinem yine kopurdu neyse ki taşmadı azcık ekşın daha yaşadım o kadar hassas olacaklarını sanmıyorum canım ama için rahat etmesi için sen bilirsin :) yastık kılıflarını falan normal deterjanla yıkamıştık bizde. Kvalidem dikmişti de kendisi onları.

Gunaydin hamisler, taze annissleeer
Babam icin hastanedeydim dun kalple ilgili bi kac teste gurdi ayakta degildim ama belim agridi, aksam da vardi bel agrim ve haaala var, hele dun gece dirilişi izlerken fena yokladi ama tik yok ne bi nisan ne bi su olsun efenim yooook oluşumun keyfi yerinde zaaar bi turlu gelmek bilmiyo paşam
Zaten dun doğmaya karar verseydi ikinci adi ya ertuğrul olcakti ya da alp
Eee sizde ne var ne yok?

@ baldamlam ya hic sorma küçükbi sure ama ezberleyemedim. TRabbiyessir ve tuassir... Duasi var rRabbim zorlastirma kolaylastir anlamına geliyor. Acaba okunur mu?
Okunur tabi canim neden okunmasin ki hiç bilmiyorsan bol bol salavat getir kuran okumayi bilmiyorsan meryem suresi ve insirah suresi internetten dinleyebilirsin bi arkadasim da dogumdan once taha suresini dinledim demisti dogumu kolay olmus canim

amin duana kat e mi. çok zor bir şey dokunamadan kapının ardından bakmak canının yarısını orada görmek.
Dualarımdasınız canım benim. Eminim dayanılacak gibi değildir. Ama sen annesin, güçlü olmak zorundasın. Meleğin hissediyor seni. Güçlü ol ki sütün azalmasın. Hastaneden çıkınca bol bol emzirirsin yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…