- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.261
Evet bunu iyi düşündün hemen alınacaklar listesine yazıcam zaten düğünde fazla tutmam bebişi herkes mıncık mıncık çekeleyecek el kadar bebeyi bi saat duryr sonra annemlerle gönderirim onu süt falan sağarım idare edilir diyorum tabi inşallah annemler de gelebilir düğüne off doğurmadan bunun gerginliği sarıyo benidüğünlerde görüyorum ufacık bebişleri düğünlere getiriyorlar, çok üzülüyorum. Ses frekansı büyük insanı bile sağır etcek düzeydeyken o yavrucakların yeni gelişen kulakları kim bilir ne kötü etkilenir die düşünmüşümdür hep. Sen bebişine kulak tıkacı al canım. Madem gitmeme şansın yok, tedbirini al. Sıksık gelin odasına da kaçarsın emzircem die.
nehir nilll canim hemen aldim duayi allah razi olsun. Buvarada sancim var gerçek doğum mu acaba? Bi bilemiyorum şu sancı olayini.
4 kilo mu aç mı gezdin kızYa kızlar ben doğurdum doğurucam sadece 4 kilo aldım çokaz geliyo bana bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu normalmi sizce?
Cnm benimde 36+0 da 2550 çıktı . Doktor küçük demedi normal dedi. 3 kilo doğar dedi, boşver çıkarması kolay olur :)Kizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun
36+6 dayiz 2755gr sizce nasıl?
Sizin bu zamanlarda ne kadardi? Doktorum biraz küçük diyip duruyor da aklıma takilmadi degil.
38+6 gibi sezeryan olacagim nasipse. Tam tarih haftaya belli olacak.
Bak doğurup çıkmak istiyorum demiştin duan tuttu canım, hayırlısıyla kucağına al inşallah :)Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Kizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun
Sizin bu zamanlarda ne kadardi? Doktorum biraz küçük diyip duruyor da aklıma takilmadi degil.
Ya kızlar ben doğurdum doğurucam sadece 4 kilo aldım çokaz geliyo bana bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu normalmi sizce?
Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Kızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Benim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardırKızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Kizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun
Sağolun kızlar uzandım şimdi yanıma kıpraşıyor kızım :) birazcık da acıktık bişeyler yiyelim :)Canım amann bebeğin hareketlerine dikkat etzaten son haftandasın çikolata falan ye bol su iç sonra bi bak hareket edecek mi bebiş
Benim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardır
Kızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Başka doğum yapan var mı?
Biri beni bilgilendirsin hayrına.
iki hafta önce 2.700 dü pazartesi gidicem bakalım kaç kilo aldıCanım bende 6 kilo aldım , bebeğim de haftasıyla uyumlu çıkıyor her gittiğimde,hatta bu gidişim de ben 1 kg vermiştimbebeğim 700 gram almıştı doktoruma söledim sorun yoktur diyor senin bebeğin kilo alımı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?