2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet bunu iyi düşündün hemen alınacaklar listesine yazıcam zaten düğünde fazla tutmam bebişi herkes mıncık mıncık çekeleyecek el kadar bebeyi bi saat duryr sonra annemlerle gönderirim onu süt falan sağarım idare edilir diyorum tabi inşallah annemler de gelebilir düğüne off doğurmadan bunun gerginliği sarıyo beni

nehir nilll canim hemen aldim duayi allah razi olsun. Buvarada sancim var gerçek doğum mu acaba? Bi bilemiyorum şu sancı olayini.

Rica ederim canım , sancıların çok şiddetli ve masaj yada dinlenmeyle pozisyon değiştirdiğinde de gitmiyorsa doğum sancısıdır diyorlar , şimdi nasılsın peki var mı hala sancın falan ?

Cnm benimde 36+0 da 2550 çıktı . Doktor küçük demedi normal dedi. 3 kilo doğar dedi, boşver çıkarması kolay olur :)

Bak doğurup çıkmak istiyorum demiştin duan tuttu canım, hayırlısıyla kucağına al inşallah :)

Canım normall yaa kilosu , daha 2 haftan var doğuma 3'ü kesin geçer çok kilo alıyorlar zaten son haftalarda

Ya kızlar ben doğurdum doğurucam sadece 4 kilo aldım çokaz geliyo bana bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu normalmi sizce?

Canım bende 6 kilo aldım , bebeğim de haftasıyla uyumlu çıkıyor her gittiğimde,hatta bu gidişim de ben 1 kg vermiştim bebeğim 700 gram almıştı doktoruma söledim sorun yoktur diyor senin bebeğin kilo alımı nasıl?

HAyırlı haberlerini bekliyoruz canım , ne güzel bebişine kavuşucaksın öpüp kokla ohhhh miss

Kızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Benim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardır

Benim 36+3te 2750 idi.dr.m gayet iyi kilosu haftasıyla tam uyumlu dedi.bence takılma hiç sağlıklı olsun yeter.

Canım amann bebeğin hareketlerine dikkat et zaten son haftandasın çikolata falan ye bol su iç sonra bi bak hareket edecek mi bebiş
Sağolun kızlar uzandım şimdi yanıma kıpraşıyor kızım :) birazcık da acıktık bişeyler yiyelim :)

Benim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardır

Kızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.

Selam arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiyiz evimizin yeni bireyine alışmaya çalışıyoruz.

Canım bebek iyice aşağı indikçe hareketleri azalıyor, panik yapma derim.

kızlar az önce kontrolden geldim.

bebegimin 3.480 gr bana biraz fazla gibi geldi umarim dogumda zorlanmam nst ye bağlandık. hersey yolunda gorunuyor.

5 gun icinde dogum baslamasa doktorum suni sanci verecegini soyledi inşallah gerek kalmaz.

bebeğin hareketlerinde azalma olursa gitmem gerekiyormuş.
pazartesiye kadar dogmazsa tekrar kontrole çağırdı.

off kizlar son gunler ne kadarda zor geçiyor havalarda ısındı. iyice bunaliyor insan

İk
iki hafta önce 2.700 dü pazartesi gidicem bakalım kaç kilo aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…