2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardır
Yaa benim oğlumun huyu da bunun tam tersi, yani ben evde yatistayken pek hareket etmiyor ama disari cikip yürüdüğüm zaman ya da hareketli oldugum zaman hic durmuyo tepiş tepiş
Kizlar itiraf ediyim ki artik gelsin diye evin altini ustune kaldirdim bebeğimin yatagini havalandirdim, temizlik yaptim baya baya, ama böyle haldır haldır mutfak dolaplari camlar falan, bekliyorum bu aksam beni acile taşır heralde
Bi de Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis hava burda bi serinlediii bi serinledi benim doğumum mu olacak acebaaaağ ondan mi

Off bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum yaa.. Bekledikçe zaman uzuyor sanki

Hemen olsun bitsin bebeğimizle evimize gelelimmmmm
Cnmm çok az kalmış senın guzel haberlerjjı alıırz artık. Benımkı de kıcını eskısı gıbı kaldıramıyor sanırım yerınden haraketlerı daha yavaş doktorum normal dedı ama endıselenıyorum

Oğulcuğuma defter tutmustum da ben ona yaziyorum simdi de oturdum, bakiyorum iyi herkes sanirim, limonlucheesecake cim bi an önce yavrucugunu kucagina alirsin inşallah.. Rabbim sağlık versin evladina da sana da..
Doğuma giren arkadaşımıza da Rabbim yardim etsin inşallah su gibi akan doğumu olur

Kizlar dun hastaneye gttim bebism 3 kilo 100 gr ckti 36.haftadayz iyi gelsmis dedi doktorumuzda nstde de azck agrm ckti erken mi gelir acaba fkri olan var mi

Evet daha ağır olmaya başladı hareketleri yavaşladı, Göğsümün altına doğu fena vuruyor ama :) Sabah 5de yattım :)

Bnm de ayni cnm bence normal. Yerleri cok daraldi. Zar zor bi geriliyor duruyor sonra. Kumandayi ziplatan tekmeler yok artikkkkk:)

Hayırlısı olsun canım doğum öncesi bi enerji geliyomuş diyolar senin de öyle mi oldu :) yoksa gelsin diye mi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…