2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya ben haziranı hiç saymıyordum aslında mayıs bitsin tamamdır bu iş diyodum ne bilim sanki hiç doğurmicakmışım gibi geliyo bana of off keşke 2 hafta sonra doğursak yaaaa

Mayıs bitti zaten kuzum şurda en fazla 20 gün sonra doğururuz inşallah , eşimde 2 hafta sonra doğsun bebiş sevelim diyor , dün alışveriş yapmış görümcemle beraber eve geldi elbiseleri öpüyor adam , hadi gel kızım diyor Banyo seti almamıştık dün almışlar çok tatlı pembiş pembiş , ayyyyhh daha da heyecanlanıyor böyle insan eşyaları evin içini doldurdukça

işte sorun orda 20 gün hiç geçmez bakta gör güle güle kullansın cimcime o gün eşimde çıtçıtlı body almış üstünde şirinler var mavi ama kenarları pembe hayatım bu kız için dedim yaa ne bilim birazı maviydi heves ettim aldım evde giydir kim görecek diyo babalarda heycanlı yazzık duygulandım yaa

Yok yaa geçer geçer öyle deme ,hamilelik süreci 280 gün , bizim şurda ne kaldı bak o kadar günler geçti Aslında sende benim gibi teksin evde yanımızda birileri olsa daha çabuk geçer eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorm valla

Merhaba kızlar dün doktora gittik kızımın kilosu 3600 olmuş daha da zamanımız var doğuma çok kilo almis nasıl normal doğum yapacam ben

Rabbim yardimciin olsun
Aaayy ben heyecanlandim dogum tarihlerimiz ayni. Sezeryan mi olacaksin. Yoksa suni sanci mi verilecek caanim

Baslamak gerekiyor sogum oncesi. Demek erken degil bende baslayayim bugünden. Onu emzirememek en büyük korkum.

Ins faydaaini görürüz.

Hergün mu kullanmaliyiz pekiii
Ben Hergün Sabah Akşam sürüyorum canım ... Vucudumu yaglarken kremde sürüyorum işte ... Hergün sür sen ...
Onun dışında soğanı bende duydum kızlar bebek dpğduktan sonra emzirmeden önce sürnüp de yaaraını gören kişiler var...

Merhaba kizlaar
ben temmuz annesi olarak gorunuyorum ama nolur nolmaz belki haziran annesi olurum :) suan ana kadar bi sknti olmadi allahima bin sukur. Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah.. allah herkesin yavrusunu korusn. Bizimde 1 ayimiz falan kaldi ama arrtik heyecandan zaman gecmiyor kizlar... hele bide dogum yapanlari gordukce iyice sabirsizlaniyorum. Oglusumun odasindan cikamaz oldum. Artik esyalarini deilde onu opup koklamak istiyorum... 35. Haftadaym varmi benm gibi olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…