- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.401
Yazicam canimAslında kasılnalar normal ama biraz fazla olmuş sende ama hemen kötü düşünme inşallah güzel haberler vericeksen yarın haber bekliyoruz ona göre :)
Maşallah bebişine.gözünüz aydın canım.böyle haberler duydukça heyecanım dahada artıyor.biranönce bebeğimi görmek yanımda olmasını istiyorum.güzel günlerde büyütün yavrunuzu inşallah.Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Yazicam canimsenin kontrol haftaya miydi?
Kızlar bugün bebek görmeye gittik 20 günlük bir prenses ama benim kızım henğz içimde diye ilk defa sevindim o kadarcık bi bebeden nasıl bu ses çıkıyo hayret ettim2 dk susuyo herhalde güç topluyo yine başlıyor bağırmaya annesi de sözde bebeği eğitcem diye emzirmiyo saat kurmuş o çalınca emziriyo alla allaa şaşırdım valla
dikkat et kız halıları kaldırmalar falan. dr doğum için ev işi spor yerine geçmez dedi tempolu yürü dedi. ha bugün başlamadım. anne yanı beşik için büyük elyaf yorganı kestim ufak 2 parça çıkardım onun kenarlarını dikiyorum
Canim 2400-2600olmustur muhtemelen, belkide gecmistir. Insallah sende iyi haberlerle gelirsin. bak bakalim kime benzemis bir ayda degimistir cokEvet cnm ya 1 ay oldu paşamı görmeyeli çok özledim çok merak ediyorum en son gittiğimde 1800 dü kilosu kaç oldu acaba?
Bende epidural normal doğum bekliyorum.ama çok korkuyorum ne hallerde olacağım.Herkes tel doğum yapan sen değilsin sakin ol diyor ama elimde değil.hastahaneler odalar doğumhaneler gözümün önüne grliyor bebeğimi ilk kucağıma verişleri.doğum sırası sancı ne zaman gelir.düşündükçe.stresim artıyor eşim sen yaparsın gazı veriyor ama içim.öyle demiyor.
Allh bagışlasın maşallah bebişineMerhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Kız bu deniz terliği:) rahat edemezsin bununla koridorda yürürken normal bi günde giyebileceğin bi terlik bak bence yine parmak arası olsun
Bencedd çok entresan heö sarılık olmaması lazım hem o şekilde büyür toafNe saçma saatle mi emzirilir mi her istediğind emzirmeli ki hem sütü çoğalsın hem bebek aç kalmasın enteresan ya gerçekten
Insallah bitanem, hem korku hem heyecan var. Bugun aslinda pek bsyde yapmadim sutler geldi onlari kaynattim falan sonra yattim hep. Esimde erken geldi..oda diyo annen gelse iyi olurdu. Ama annem adanada ordanda mersine gecicek. Nezaman gelcek bilmiyorum
Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
nehir nilll canim agrim var ya. Hatta bu ara sıklaştı yarim saate bi geliyor yürüyüş yapiyorum agri gelince adim atamiyorum
Aynen valla canım ama benim eşim çok kızıyo düşünme böyle diye ona da birşey diyemiyorum. İnşallah hayırlısıyla sağ salim atlatiriz hepimiz de bu günlerimizi gülerek hatırlarız. Doğum şekliniz belli mi bu aradaOlmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzden
Ben normal dogum istedigimi doktruma soyledim, ama oda cati muayenesinden sonra karar werelim dedi. Yarin kontrolm war ya yarin yada haftaya cati muayenesi olcam . Senin belli mi canimAynen valla canım ama benim eşim çok kızıyo düşünme böyle diye ona da birşey diyemiyorum. İnşallah hayırlısıyla sağ salim atlatiriz hepimiz de bu günlerimizi gülerek hatırlarız. Doğum şekliniz belli mi bu arada
Cok zor cook, bugun yengem aradi nasil geciyo falan diye. Dedim yalniliktan kuruyorum sanciyi , dogumu, sagligi, sinrada ewe gelince bebegime yeterli olucakmiyim bilmem ne. Dusunme hicbsy diyo guluyo ama.elinde mi insaninOff yaa yalnız olmak ne zor geliyorbenim de annem gelmedi henüzz
Benim de doktorun 38. Haftada çatı muayenesinden sonra belli olur dedi ama çok kararsızim hamileligimin basından beri tansiyon problemim vardı ama doktorun normal yapabilirsin diyor. En ufak bi heyecqnda yükselirken tansiyonun nasıl normal doğum olucak hiç bilmiyorum çok kafam karışık. Benim de cumartesi kontrolüm bakalım hayırlısıBen normal dogum istedigimi doktruma soyledim, ama oda cati muayenesinden sonra karar werelim dedi. Yarin kontrolm war ya yarin yada haftaya cati muayenesi olcam . Senin belli mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?