2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bugün bebek görmeye gittik 20 günlük bir prenses ama benim kızım henğz içimde diye ilk defa sevindim o kadarcık bi bebeden nasıl bu ses çıkıyo hayret ettim 2 dk susuyo herhalde güç topluyo yine başlıyor bağırmaya annesi de sözde bebeği eğitcem diye emzirmiyo saat kurmuş o çalınca emziriyo alla allaa şaşırdım valla

Maşallah bebişine.gözünüz aydın canım.böyle haberler duydukça heyecanım dahada artıyor.biranönce bebeğimi görmek yanımda olmasını istiyorum.güzel günlerde büyütün yavrunuzu inşallah.

Ne saçma saatle mi emzirilir mi her istediğind emzirmeli ki hem sütü çoğalsın hem bebek aç kalmasın enteresan ya gerçekten

Ne bileyim cnm olabildigince hareket edeyim diye etrafi toplayip duruyorum iste

Aynen canım yaa bende onları düşünmüyor değilim , sancının başladığı zaman ve sonrası sancısız olucağı için nasıl ıkınıcaz falan benim de aklım çok karışık nasıl bi süreç bekliyor beni bilmediğim için korku ve heyecan bir arada

Allh bagışlasın maşallah bebişine

Kız bu deniz terliği:) rahat edemezsin bununla koridorda yürürken normal bi günde giyebileceğin bi terlik bak bence yine parmak arası olsun

Bende saçmaladığımın farkındayım aslında emin olsam sormazdım napayım anne terliği tarzı sevmiyorum ben yaa , ortopedik hemde parmak arası olsun istiyorum ama bulamıyorum

Off yaa yalnız olmak ne zor geliyor benim de annem gelmedi henüzz

Gozunaydin vnm rabbim anali babali buyutsun insallah...

nehir nilll canim agrim var ya. Hatta bu ara sıklaştı yarim saate bi geliyor yürüyüş yapiyorum agri gelince adim atamiyorum

Canım belki doğum kanalına girmeye çalışıyordur yada girmiştir o yüzden sancı hissediyosundur bu kadar , yerinde olsam hastaneye giderim ama , sancıların aralığı artmış çünkü bayaaa ihmal etme derim ben yine

Aynen valla canım ama benim eşim çok kızıyo düşünme böyle diye ona da birşey diyemiyorum. İnşallah hayırlısıyla sağ salim atlatiriz hepimiz de bu günlerimizi gülerek hatırlarız. Doğum şekliniz belli mi bu arada

Ben normal dogum istedigimi doktruma soyledim, ama oda cati muayenesinden sonra karar werelim dedi. Yarin kontrolm war ya yarin yada haftaya cati muayenesi olcam . Senin belli mi canim

Off yaa yalnız olmak ne zor geliyor benim de annem gelmedi henüzz
Cok zor cook, bugun yengem aradi nasil geciyo falan diye. Dedim yalniliktan kuruyorum sanciyi , dogumu, sagligi, sinrada ewe gelince bebegime yeterli olucakmiyim bilmem ne. Dusunme hicbsy diyo guluyo ama.elinde mi insanin

Ben normal dogum istedigimi doktruma soyledim, ama oda cati muayenesinden sonra karar werelim dedi. Yarin kontrolm war ya yarin yada haftaya cati muayenesi olcam . Senin belli mi canim
Benim de doktorun 38. Haftada çatı muayenesinden sonra belli olur dedi ama çok kararsızim hamileligimin basından beri tansiyon problemim vardı ama doktorun normal yapabilirsin diyor. En ufak bi heyecqnda yükselirken tansiyonun nasıl normal doğum olucak hiç bilmiyorum çok kafam karışık. Benim de cumartesi kontrolüm bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…