2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben 37.haftadayim. En son 34te gittim 2500. Kaç olmuştur ki acep simdi?

paketiyle hemşireye veriyormuşuz. hiç yıkanmıyormuş. ilk o kıyafeti giydiriyorlarmıs. ben de ilk defa duydum. :)
Evet canim, bazi hastanelerdede veriliyomus. Ben hemsireye sordugunda steril hastane cikislarini ilk biz giydiriyoruz, zaman gectkten snra kendimizinkini giydirebilirmisiz.

asabiyimm
Bildigim kadariyla bebeklerin anne karninda duydugu seslerin siddeti bir elektrik supurgesinden daha yuksek. O yuzden sac kurutma veya supurge makinasi rahatlatiyor onlari. Dugunlerdeki ses duzeyindede misil misil uyuyorlar. Bebekler sessizlige degil gurultuye aliskinlar

Kizlar bugun cok kasilmam oldu, Allah hayir etsin. Yarinda kontrolum war dua edin bebeim iyi olsun. Damarlarda, plasentada falan problem cikmasin

Diger dualari da indir o zaman canim onlar da dogumun kolay gecmesi icin okunuyor bende bi izne ayrilsam okucam aksamlari firsatim olmuyor yorgunluktan malesef
Canım hangi dualar? Annemlerde kalıyorum diye bütün mesajları okuyamıyorum malesef, kaçırmışım mesajını

Allah allah iyice moralimbozuldu oteki bebislere nazaran benim bebis zayif kalmis gibi gorunuyor

Kizlar bugun cok kasilmam oldu, Allah hayir etsin. Yarinda kontrolum war dua edin bebeim iyi olsun. Damarlarda, plasentada falan problem cikmasin

Canım bende seni merak etmiştim yazmadın hiç bugün , arada bir ses çıkarınn merak ediyoruz sonra
Bugün çok yorulmuşsundur belki o yüzden kasılmaların olmuştur tatlımm ..
Yarın bebişini görüceksin iyidir inşaAllah oğluşun

Kızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan

Bendede nedense 1 gr korku yok

Ben varım cnm aynı şeyleri hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…