2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nehir nilll canim şuan 5 dk bir geliyor sancim ama kisa suruyor ve dayanılmayacak kadar değil. Canini çokcçok yakiyir ama ağlatacak kadar degil
5 dkda bir mi doğum sancısı bu sıklıkla gelirmiş canım hadi hayırlısı. Hazırlıklı ol hastaneye gitmek için.

Hakkimizda hayirlisi canim benim. Ama tansiyon cok onemli Allah korusun yukselmesiyle hersey olabiliyo. Doktora sen soyle defalarca. Ikinizin sagligi herseyden onemli

bugün hem annem geldiği için hem de elimde dikiş vs uğraştığım için şimdi ancak geçmişi okuyacağım :)

kg yu kafana sorun etme canım. bir haftada 250 gr alsa maksimum 3750 olur. dr um 3900-4 kg ya kdr normal doğum olur dedi sıkıntısız.

benim de 37+2 de 3500 ama normal doğum olur dedi. zeytinyağı ile masaj olayını yaparsan kesik yırtık bile olmaz dedi. zaten az günün almış günde iki kere yap en azından korkun azalır.

doğum öncesi annelere bir enerji gelirmiş dr un tavsiye ettiği kitapta yazıyor. o enerji gelince anneler genellikle temizlik vs yapıp o enerjiyi harcar ve doğumda bitkin düşer diye yazıyor. ekstra bir enerji hissederseniz dinlenip enerjinizi harcamayın kızlar benden tavsiye

nehir nilll senin annen ne zaman gekicek canim. Farkli sehirlerde misiniz

Evet canım farklı şehirlerdeyiz , kardeşimin okulu var derslerini verince hemen gelicekler kardeşimin okul işi olmasa gelirdi çoktan ama kandıncağız napsın onu da bırakıp gelemiyor 2 hafta'ya kadar gelirler inşaAllah .. Seninde mi annen farklı şehirde

Tavsiye için sağol canim tamam dikkate alicam zaten bu saatten sonra pratik süpürgeyle evi süpürmek dişinda birşey yapamam herhalde

Kizlar 6 dk da geliyor agri. 1 dk sürüyor.
İçimden bi ses gene bugündogmayacak ddiyor
Canim doğum sancisi diye bahsettikleri gibi iste beş dkda bir olunca gerçek oluyormuş doktora git bence. Bi de nasil bi agri? Yani bicak saplanir gibi mi? Yoksa daha çok agri gibi mi yani adet agrisi gibi mi?

Ewet canim ben istanbuldayim annemde catalcadaydida dedem rahatsizlanmis adanaya gecti, ordanda mersine teyzeme gecicekmis. Annecagzimda sasirdi napicagini bi ablam dogurdu onda kaldi bir ay, sonra dedem hastalandi gitti, benim dogumuma gelck Alkah izin werirse. Benden iki hafta sonrada buyuk ablamin dogumu olcak kismetse ikizkeri gelicek annemde ondma gidicek . Napicagini sasirdi annecigim

Masallahhh bol sutlu, gazsiz, yarasiz gunleriniz olsun canim. Benimde 1 hazirandi beklenen tarih ama benim pasamin gelesi yok hala opuyorum ikinizide

Selam canim iyiyiz oglumla cok sukur
Ama ne sanci ne agri filan hic bir sey yok
Oglumun gelmek fikri yok gibi
Sadece karnimda domalip duruyor baski yapiyor
Siz nasilsiniz?
Ben heralde sen dogurdun sandim ama sen de beklemedesin
Ben de daha beklicem galiba

Kozlar hastaneyi aradim ebeyle konuştum. Sabaha gel bu doğum sancisi değil dedi??? Nst yi de sabah cekelim dedi. Saskinim şuan.
Hayir yani özel hastane özel doktor.
Adet sancisi gibi değil şiddetli. Klasik ve belde oluyor agri.

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Gozunuz aydin canim
Allah anali babali buyutsun insallah
Darisi basimiza

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)

hayirli olsun canim benim. Rabbim anneli babali buyutsun. Bizim yerimizede op kokla bebisini dogumun nasil gecti

Bence hemen acile git canim benim ne olur ne olmaz, bakmadan nerden bilmiş doğum olmadigini? Kaldi ki doğum değilse bile için rahat eder en azindan... annem kardeşlerime hamileyken her sancida hastanede aliyoduk soluğu, ne demek sabah gel allah allah sen oraya gidince bakmak zorunda canim bence git ay ne sorumsuzmus o hastane o ebe öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…