- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.421
5 dkda bir minehir nilll canim şuan 5 dk bir geliyor sancim ama kisa suruyor ve dayanılmayacak kadar değil. Canini çokcçok yakiyir ama ağlatacak kadar degil
Hakkimizda hayirlisi canim benim. Ama tansiyon cok onemli Allah korusun yukselmesiyle hersey olabiliyo. Doktora sen soyle defalarca. Ikinizin sagligi herseyden onemliBenim de doktorun 38. Haftada çatı muayenesinden sonra belli olur dedi ama çok kararsızim hamileligimin basından beri tansiyon problemim vardı ama doktorun normal yapabilirsin diyor. En ufak bi heyecqnda yükselirken tansiyonun nasıl normal doğum olucak hiç bilmiyorum çok kafam karışık. Benim de cumartesi kontrolüm bakalım hayırlısı
kızlar az önce kontrolden geldim.
bebegimin 3.480 gr bana biraz fazla gibi geldi umarim dogumda zorlanmam nst ye bağlandık. hersey yolunda gorunuyor.
5 gun icinde dogum baslamasa doktorum suni sanci verecegini soyledi inşallah gerek kalmaz.
bebeğin hareketlerinde azalma olursa gitmem gerekiyormuş.
pazartesiye kadar dogmazsa tekrar kontrole çağırdı.
off kizlar son gunler ne kadarda zor geçiyor havalarda ısındı. iyice bunaliyor insan
Evet canım o yüzden endişeliyim zaten. Ama normal doğuma engel değil diyor ısrarla hayırlısı hepimiz için artıkHakkimizda hayirlisi canim benim. Ama tansiyon cok onemli Allah korusun yukselmesiyle hersey olabiliyo. Doktora sen soyle defalarca. Ikinizin sagligi herseyden onemli
Yaa benim oğlumun huyu da bunun tam tersi, yani ben evde yatistayken pek hareket etmiyor ama disari cikip yürüdüğüm zaman ya da hareketli oldugum zaman hic durmuyo tepiş tepiş
Kizlar itiraf ediyim ki artik gelsin diye evin altini ustune kaldirdim bebeğimin yatagini havalandirdim, temizlik yaptim baya baya, ama böyle haldır haldır mutfak dolaplari camlar falan, bekliyorum bu aksam beni acile taşır heralde
Bi de Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis hava burda bi serinlediii bi serinledibenim doğumum mu olacak acebaaaağ ondan mi
nehir nilll canim şuan 5 dk bir geliyor sancim ama kisa suruyor ve dayanılmayacak kadar değil. Canini çokcçok yakiyir ama ağlatacak kadar degil
nehir nilll senin annen ne zaman gekicek canim. Farkli sehirlerde misiniz
Kizlarrrr lansinoh göğüs kremi aldimm. Kullanmaya baslayan varmi? Yoksa dogum zamaanimi kullanayim napalım
Kizlar 6 dk da geliyor agri. 1 dk sürüyor.
İçimden bi ses gene bugündogmayacak ddiyor
Tavsiye için sağol canim tamam dikkate alicam zaten bu saatten sonra pratik süpürgeyle evi süpürmek dişinda birşey yapamam herhaldedoğum öncesi annelere bir enerji gelirmiş dr un tavsiye ettiği kitapta yazıyor. o enerji gelince anneler genellikle temizlik vs yapıp o enerjiyi harcar ve doğumda bitkin düşer diye yazıyor. ekstra bir enerji hissederseniz dinlenip enerjinizi harcamayın kızlar benden tavsiye
Canim doğum sancisi diye bahsettikleri gibi iste beş dkda bir olunca gerçek oluyormuş doktora git bence. Bi de nasil bi agri? Yani bicak saplanir gibi mi? Yoksa daha çok agri gibi mi yani adet agrisi gibi mi?Kizlar 6 dk da geliyor agri. 1 dk sürüyor.
İçimden bi ses gene bugündogmayacak ddiyor
Ewet canim ben istanbuldayim annemde catalcadaydida dedem rahatsizlanmis adanaya gecti, ordanda mersine teyzeme gecicekmis. Annecagzimda sasirdi napicagini bi ablam dogurdu onda kaldi bir ay, sonra dedem hastalandi gitti, benim dogumuma gelck Alkah izin werirse. Benden iki hafta sonrada buyuk ablamin dogumu olcak kismetse ikizkeri gelicek annemde ondma gidicek . Napicagini sasirdi annecigimEvet canım farklı şehirlerdeyiz , kardeşimin okulu var derslerini verince hemen geliceklerkardeşimin okul işi olmasa gelirdi çoktan ama kandıncağız napsın onu da bırakıp gelemiyor 2 hafta'ya kadar gelirler inşaAllah .. Seninde mi annen farklı şehirde
Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Selam canim iyiyiz oglumla cok sukurHerkese selamlar;
Bebeklerini kucagina alanlari tebrik ederim; Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi :)
@ECD75 , Canim tebrik ederim Allah anali babali ve de ablali büyütsün insallah, çok sevindim ilk Ela'miz gelmis :)
Biz daha beklemedeyiz haftada bir NST'ye giriyorum. Haftaya persembe ayin 4ünden sonra iki günde bir gidicem. Bakalim ne zaman gelmeye karar vericek benim kizimda :)
@pofuduk18,endless-summer sizlerde ne var ne yok kizlar, nasilsiniz?
Gozunuz aydin canimBugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Bence hemen acile git canim benim ne olur ne olmaz, bakmadan nerden bilmiş doğum olmadigini? Kaldi ki doğum değilse bile için rahat eder en azindan... annem kardeşlerime hamileyken her sancida hastanede aliyoduk soluğu, ne demek sabah gel allah allah sen oraya gidince bakmak zorunda canim bence git ay ne sorumsuzmus o hastane o ebe öyle..Kozlar hastaneyi aradim ebeyle konuştum. Sabaha gel bu doğum sancisi değil dedi??? Nst yi de sabah cekelim dedi. Saskinim şuan.
Hayir yani özel hastane özel doktor.
Adet sancisi gibi değil şiddetli. Klasik ve belde oluyor agri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?