- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.381
İnşallahhhhh bende o zaman doğurrum
Ayy canım inşaAllah , sölemesi bile ne kadar güzel
Bsksli m hangimizinki once gelcek
Aynen ya baya heycanlandım :)acaba nasıl doğum yapıcam onu merak ediyorum
Benim epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle , nasıl bir süreç geçiricem bende çok merak ediyorumtabi yaaa sezeryan olursam ? bişeler yolunda gitmezse diye de aklımdan geçmiyor değil
Bende epidural normal doğum bekliyorum.ama çok korkuyorum ne hallerde olacağım.Herkes tel doğum yapan sen değilsin sakin ol diyor ama elimde değil.hastahaneler odalar doğumhaneler gözümün önüne grliyor bebeğimi ilk kucağıma verişleri.doğum sırası sancı ne zaman gelir.düşündükçe.stresim artıyor eşim sen yaparsın gazı veriyor ama içim.öyle demiyor.Benim epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle , nasıl bir süreç geçiricem bende çok merak ediyorumtabi yaaa sezeryan olursam ? bişeler yolunda gitmezse diye de aklımdan geçmiyor değil
Kizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun
36+6 dayiz 2755gr sizc
Hepimizde oluyor zaman zaman o korkular maalesef.Evde yalnız olmanında bunda etkisi büyük,bende öyleyim artık son zamanlar kendimi işlere verdim çok yorulmadan parça parça işlerimi yapıyorum.Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış bebeğin için şeker vs yapabilirsin eğer yapmadıysan.Gönlünü ferah tut,Allah ın izniyle sapa sağlam alacağız yavrularımızı kucağımıza.Bolca dua et,Allah yardımcımız olsun...Kızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan
Ben doğurana kadar sancı çekmek istiyorum epidural hiç düşünmedim ne bileyim istemedim onu hiç benim adetlerim aşırı sancılı geçerdi acillik olurdum tırnağım kırılmıştı bi keresinde acıdan yatağı tırmaladım onun için dayanırım gibime geliyo sezeryandan çok korkuyorum aslında kist ameliyatı olmuştum sezeryan kadar kesmişlerdi iz kalmadı sadece ince bi çizgi estetik ti ilk 1 2 gün ağrım olmuştu 1 hafta içinde ayaklanıp düğüne gitmiştim eger öyleyse o da korkulacak gibi değilde işte hep normal doğum istiyorum herkes gibi inşallah rabbim nasip eder
Ben doğurana kadar sancı çekmek istiyorum epidural hiç düşünmedim ne bileyim istemedim onu hiç benim adetlerim aşırı sancılı geçerdi acillik olurdum tırnağım kırılmıştı bi keresinde acıdan yatağı tırmaladım onun için dayanırım gibime geliyo sezeryandan çok korkuyorum aslında kist ameliyatı olmuştum sezeryan kadar kesmişlerdi iz kalmadı sadece ince bi çizgi estetik ti ilk 1 2 gün ağrım olmuştu 1 hafta içinde ayaklanıp düğüne gitmiştim eger öyleyse o da korkulacak gibi değilde işte hep normal doğum istiyorum herkes gibi inşallah rabbim nasip eder
Maşallah canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Canım birşey sorayım sana benim hastane de giyceğim pijama takımı buEki Görüntüle 1542600 şimdi bi terlik buldum da hastane için çok mu abes kaçar sence , yoksa iyimi bu ? Eki Görüntüle 1542604
Insallah bitanem, hem korku hem heyecan var. Bugun aslinda pek bsyde yapmadim sutler geldi onlari kaynattim falan sonra yattim hep. Esimde erken geldi..oda diyo annen gelse iyi olurdu. Ama annem adanada ordanda mersine gecicek. Nezaman gelcek bilmiyorumCanım bende seni merak etmiştim yazmadın hiç bugün , arada bir ses çıkarınn merak ediyoruz sonra
Bugün çok yorulmuşsundur belki o yüzden kasılmaların olmuştur tatlımm ..
Yarın bebişini görüceksiniyidir inşaAllah oğluşun
Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Insallahh canim beniim, sabah 9:30da gidicez bakalim nst de cektiririm bakalim sancim ne durumda. Saydim bugun 16 yi gecti kasilma ama sanci hissetmedimİnşallah güzel haberlerle geleceksin cnm stres yapma
Olmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzdenKızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan
Insallahh canim beniim, sabah 9:30da gidicez bakalim nst de cektiririm bakalim sancim ne durumda. Saydim bugun 16 yi gecti kasilma ama sanci hissetmedim
Herkese teşekkür ederiz arkadaşlar.
Doğumda aklıma geldiniz ve hepinize dua ettim.
Canım 8 saat sonra hastaneden çıkışımızı yaptılar.
Ela hanım iyi ne yaptıysam göğüs ucumun yara olmasını engelleyemedim.
Bende şükür iyiyim.
Öperim canım sende yakında kendi meleğinin gözlerini öpeceksin inş.
Ela ismini yanına babası Buğlem ismini eklemek istedi.
İlk kızımın ismini de ben koymuştum, bunuda Ela olarak ben koydum Ela demek kaydıyla Buğlem de ekledik ismine.
Konunu görmüşken yazayım dedim canım.
Normal doğum yaptım bildiğiniz gibi.
Sabah 7,45 te kızım doğdu akşam 5 te taburcu oldum şükürler olsun ki.
Kızım 5 adet bez bir takım 10 lu hastane çıkışı kullandı.
Ben ise 2 adet alt, bir adet üst kullandım.
Eve gelince de duşumu alıp eşofmanlarımı giydim.
Kızmın da üstünü değiştirdik.
Birsürü şeyi boşa götürmüş oldum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?