2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle , nasıl bir süreç geçiricem bende çok merak ediyorum tabi yaaa sezeryan olursam ? bişeler yolunda gitmezse diye de aklımdan geçmiyor değil

Ben doğurana kadar sancı çekmek istiyorum epidural hiç düşünmedim ne bileyim istemedim onu hiç benim adetlerim aşırı sancılı geçerdi acillik olurdum tırnağım kırılmıştı bi keresinde acıdan yatağı tırmaladım onun için dayanırım gibime geliyo sezeryandan çok korkuyorum aslında kist ameliyatı olmuştum sezeryan kadar kesmişlerdi iz kalmadı sadece ince bi çizgi estetik ti ilk 1 2 gün ağrım olmuştu 1 hafta içinde ayaklanıp düğüne gitmiştim eger öyleyse o da korkulacak gibi değilde işte hep normal doğum istiyorum herkes gibi inşallah rabbim nasip eder

Benim epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle , nasıl bir süreç geçiricem bende çok merak ediyorum tabi yaaa sezeryan olursam ? bişeler yolunda gitmezse diye de aklımdan geçmiyor değil
Bende epidural normal doğum bekliyorum.ama çok korkuyorum ne hallerde olacağım.Herkes tel doğum yapan sen değilsin sakin ol diyor ama elimde değil.hastahaneler odalar doğumhaneler gözümün önüne grliyor bebeğimi ilk kucağıma verişleri.doğum sırası sancı ne zaman gelir.düşündükçe.stresim artıyor eşim sen yaparsın gazı veriyor ama içim.öyle demiyor.

Kizlar bende kontrolden geldim herseyimiz iyi Allah a şükürler olsun

36+6 dayiz 2755gr sizc
Hepimizde oluyor zaman zaman o korkular maalesef.Evde yalnız olmanında bunda etkisi büyük,bende öyleyim artık son zamanlar kendimi işlere verdim çok yorulmadan parça parça işlerimi yapıyorum.Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış bebeğin için şeker vs yapabilirsin eğer yapmadıysan.Gönlünü ferah tut,Allah ın izniyle sapa sağlam alacağız yavrularımızı kucağımıza.Bolca dua et,Allah yardımcımız olsun...

Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)

Canım birşey sorayım sana benim hastane de giyceğim pijama takımı bu şimdi bi terlik buldum da hastane için çok mu abes kaçar sence , yoksa iyimi bu ?

Evet canım bende hep normal istiyordum sezeryandan korkuyorum da azcık Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

Maşallah canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

Insallah bitanem, hem korku hem heyecan var. Bugun aslinda pek bsyde yapmadim sutler geldi onlari kaynattim falan sonra yattim hep. Esimde erken geldi..oda diyo annen gelse iyi olurdu. Ama annem adanada ordanda mersine gecicek. Nezaman gelcek bilmiyorum

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın maşşallah tosuncuğa :)

Olmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzden

Insallahh canim beniim, sabah 9:30da gidicez bakalim nst de cektiririm bakalim sancim ne durumda. Saydim bugun 16 yi gecti kasilma ama sanci hissetmedim

Aslında kasılnalar normal ama biraz fazla olmuş sende ama hemen kötü düşünme inşallah güzel haberler vericeksen yarın haber bekliyoruz ona göre :)

Herkese selamlar;

Bebeklerini kucagina alanlari tebrik ederim; Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi :)

ECD75 , Canim tebrik ederim Allah anali babali ve de ablali büyütsün insallah, çok sevindim ilk Ela'miz gelmis :)

Biz daha beklemedeyiz haftada bir NST'ye giriyorum. Haftaya persembe ayin 4ünden sonra iki günde bir gidicem. Bakalim ne zaman gelmeye karar vericek benim kizimda :)

pofuduk18 , @Arifa sizlerde ne var ne yok kizlar, nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…