2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Maşallahh güle güle büyütün arkadaşım.ne mutlu sana.allah analı babalı mutlu sağlıklı yıllar versin.

Doktorum da demişti sancılar aynı şiddette olmaz yavaş yavaş başlar ve gitgide artar.öyle.filmlerdeki.gibi birden bağırış çığırış girmez ağrı. demişti.ya benim hiç sancım yok bu kız bekletir mi beni.bütin gün fıldır fıldır dönüyor.

Veee hastaneye yatirdilar beni. Agri şiddeti yüksekcikti. 2 cm acikli k varmis. Kural ggereği hasta eve gonderilmiyormus.. Ya diğer Dr min olduğu hastaneye gitmek gerekti ya da buradakkalmak.
Doğumhane tertemiz ve kimse yok.tekhastayim. EGebelerde yardimci oldu sagolsunlar.
Özel hastanede geç diye nst cekmedilerse doğum nnasil olur diye düşünerek devleti seçtik
Yengemde burada calisiyor onu aradik o da burayi tavsiye etti.
Dualarinizi esirgemeyin

Ayy canım benim doğumun başlıyor demek iyi ki gitmişsin hastaneye allah yardımcın olsun hayırlı doğumun olsun inşaAllah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman dileğiyle dualarımdasın haber ver bize de müsait zamanında merak ederiz sonra

Doğuruyon demek hadi hayırlîsı olsun bi avazda kurtul inşallah

Bende doğurmak istiyoruuuum belki midemin yanması o zaman geçer sıkıldım artık her gece aynı oğlum doğsa da şu hamilelik bitse yaa valla gına geldi

Bende doğurmak istiyoruuuum belki midemin yanması o zaman geçer sıkıldım artık her gece aynı oğlum doğsa da şu hamilelik bitse yaa valla gına geldi
Az önce kabus görerek uyandım, benim de midem acı acı olmuş. Kalktım ev yoğurdu yiyom. İyi geldi. Sen napıyon miden yanınca canım ne yiyip içion?

Dualarimiz seninle sağlikla kucağina al insallah.güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Allah kurtarsın canım.sular gibi geçer herşey inşallah

yatamıyorum kalça acılarından çok caım yanıyor ne sağa ne sola yatabiliyorum acıdan uyuyamıyorum.kalktım balkona oturdum ayaklarım yanıyor.

Gunaydin kizlar bende uyuyamayanlardanim dun sabah sirtla bel agrisiyla uynadim gun icinde tekrarladi ama sik degildi bugun yine oyle belim cok agriyor kasiklarimda bir agri yok ama gun icinde adet agrisi gibi tatli bir agri oluyor 1 cm acilmam vardi 1 hafta once dr kontrolumde haftaya beklicem bakalim ne olacak korkuyorum

Ne güzel canım ya.maşallah.allahım nasıl bir hayat bekliyor hepimizi çok ilginç

Uykusuz annelere slm olsun bende yatagin icinde bir oyana don bir buyana uyumak ne mumkun oturdum gecmisi okuyorum kizimda hareketli masallah artik hayirlisiyla bir dogursaydim ama hic orali degil benim kiz bakalim belki bu gun bir atak yapariz umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…