- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.481
Allah Allah gece gece noluyo böyle bendede mide bulantısı var
yatamıyorum kalça acılarından çok caım yanıyor ne sağa ne sola yatabiliyorum acıdan uyuyamıyorum.kalktım balkona oturdum ayaklarım yanıyor.
Günaydınn Sanırım öyle bi ihtimal vargünaydın anneler
bende de vardı bulantı dün sanırım hamileyim
Canım hić umut etme öyle bi ihtimal yok bence benim yatak 30 cm uzerinde 7 cm de visco ped var banamısın demiyo. Uyuyamıyorum azıcık uyuyup uyanınca aģrıdan bitiyo heryerim.son dönem yatağım visco olsaydı acaba rahat uyur muydum diye bir düşünceye girdim..
Dogum gunun kutlu olsun canim. Saglikli , bol kahkahali bi yilin olsuunnGunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benimdogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim
Maşallah senin tusuncuga ve sana ne güsel doğum haberlerleri ile uyandım gene bu sabah darısı bize inşallah o.kadam heyecanliyim ki kalktım oğlumun boş besine bakıyorum teyzeleriMerhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Uyuyim dedim mide yanmasindan uyumak ne mumkuuunn
Veee hastaneye yatirdilar beni. Agri şiddeti yüksekcikti. 2 cm acikli k varmis. Kural ggereği hasta eve gonderilmiyormus.. Ya diğer Dr min olduğu hastaneye gitmek gerekti ya da buradakkalmak.
Doğumhane tertemiz ve kimse yok.tekhastayim. EGebelerde yardimci oldu sagolsunlar.
Özel hastanede geç diye nst cekmedilerse doğum nnasil olur diye düşünerek devleti seçtik
Yengemde burada calisiyor onu aradik o da burayi tavsiye etti.
Dualarinizi esirgemeyin
lGunaydin her kese guzel anneler
Yha ne kadar güzel haberler bunlar maşallah size ... çok özendim şimdi maşallah maşallah annesi mis kokar o şimdiBugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Gunaydin her kese guzel anneler
Gunaydin guzel anneler. Biz uyandik gece 4te yattim 7de gozlerim faltasi gibi acildiuykusuzluktan sersem gibiyim
9:30da randewumuz war ve biz bulantidan bsy yiyemiyoruz. Cok heyecanliyim. Dualarinizi esirgemeyin canlarimbugun korku war icimde niyeyse
Canim allah sifa versin melegine cok gecmis olsun tez zamanda cikar bebegin insallah
Allah sifa versin canim çok geçmiş olsun umarim en kisa sure bebegine kavusursun rabbim yardimciniz olsun
sağolasın inşallah bir an evvel sağlıcakla kucağıma almak istiyorum.Geçmiş olsun canım,inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.
Gözünaydın canım , bebeğin iyileşir sağlıklı ve mutlu bir şekilde evinize gidersiniz inşallah
Oy canım benim... Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim alırsın kucağına meleğini. Allahım acil şifasını versin. Güçlü ol annesi geçecek inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?