2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayırlı olsun canım. Allah analı bablı büyütsün miniğini. Neden o kadar erken doğdu?

Canim Rabbim anali babali buyutsun peki cikti mi hastaneden kac kilo dogdu sagliginiz nasil umarim her sey yolundadir

Canim Rabbim anali babali buyutsun peki cikti mi hastaneden kac kilo dogdu sagliginiz nasil umarim her sey yolundadir
Çok sğl cnm. Hastanede iki gün yattık cnm. O da sezeryanlı olduğumdan dolayı. Bebeğimi yanıma getirdiler hemen şükürler olsun. 2080 doğdu kızım. Ardından zayıfladıK. Birazda sarılıkla uğraştık ama şimdi biraz daha yolunda herşey şükşükürler olsun.

Çok sğl cnm. Hem çift rahim vardı hemde rahim ağzında miyom. Bebeğimi sıkıştırıyorlardı. Yeride kalmayınca kanamam açılmam oldu. Acil alındı bebeğim.

Gozunuz aydin saglikla buyutun meleginizi :) ben de 24 hazirana sezaryen gunu aldim ama benim kiz da kafayi rahme dayamis asagida duruyor gerci sagdan soldan cok skistiriyor kaburgalarm aciyo dr. Dinlen artik erken gelmesin dedi
Bir de ruyamda hep erkek dogurmusum goruyorum smdi korktum ya son dakika erkek çıkarsa

Bizim de 2-3 hafta karin cevremiz gerideydi dr sadece minyon bebek olacak demişti ki öyle oldu ama coksukur bi ssagliksorunu yok.sikmayin caninizi.hayirla saglikla kavusun meleklerinize yeter

Canim benim cok gecmis olsun önemli olan bebisin saglikli olmasi insallah bebis annesinin sutuyle hemencecik büyür

Çok sğl cnm. Hem çift rahim vardı hemde rahim ağzında miyom. Bebeğimi sıkıştırıyorlardı. Yeride kalmayınca kanamam açılmam oldu. Acil alındı bebeğim.
Geçmiş olsun canım. Çok şükür almışsın ya bebişini sağlıkla kucağına gerisi önemli değil. benim de rahimde perde var bekliyoruz bakalım biz de

Kizlaar. Sidi saglik ocagindan hemsire arafi lokosit degerim 3le 12arasinda olmasi gerekirken benim 12.8 cikmis. Ayni durumu yasayan war mi doktorumu mu ariyim. Hemsire dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir oda erken dogumu tetikler ayy moralim bozuldu biraz

Allah bagislasin saglikli olsunlar da kiz erkek fark etmez ama anlamadim kardesinin doktoru son doguma kadar hep kiz mi gordu? beni bir tedirginlik sardi simdi. Kac defa baktik kiz dedi doktor hatta gosterdi bak kukusu bu diye ya ama erkek cikarsa

canım benim kanda hep yüksek çıkıyo lökosit. doktor 20 ye kadar normal dedi.

Değer.yüksekliğini bilmiyorum ama canım istersen ara.hoş.erken doğumumız mu kaldı bizim canını sıkma.zateb gelişti bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…