2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlar... pofuduk gunaydin canim merak etme hic birsey cikmaz. Karni 36 haftada kalmis ne demek anlayamadim ama bi dogsun bebis acigi kapatir sutunle:) Normal dusunuyorsan sezaryen yaparlar heralde. Benim bu gunlerde gogus uclarimda ve kahverengi etrafinda hassasiyet var nasil emzirecem onu dusunuyorum. Size de oluyor mu?

Karnı gelişmemiş yani canım haftasına göre geride 3hafta kadar. Devlet hastanesine gidiyorum ama zannetmiyorum ki sezeryana alsınlar. İnşallah bişey olmaz. Bir de artık 2gunde bir geleceksin nstye dedi doktor.

Canim dun bende dokunamiyodum sutyen degse canimi yakiyodu, hala sizi var. Dun krem surmeye basladim, umarim faydasi olur. Sen kullanmaya basladinmi krem falan

Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Allahim insalah her sey guzel olacak saglikli bebislerimizi alicaz kucagimiza hayirlisiyla. Benim de kafayi rahme dayamis artik dinlen cok yurume, erken dogum olmasin dedi. herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin

Canim dun bende dokunamiyodum sutyen degse canimi yakiyodu, hala sizi var. Dun krem surmeye basladim, umarim faydasi olur. Sen kullanmaya basladinmi krem falan

Ben mustela catlak kremi suruyorum sadece ama onun bi faydasi yok sanirim. Ben de sutyen takamiyorum bepanten sureyim diye dusunuyorum ama emin olamadim. Sen ne kullaniyorsun?

Ben mustela catlak kremi suruyorum sadece ama onun bi faydasi yok sanirim. Ben de sutyen takamiyorum bepanten sureyim diye dusunuyorum ama emin olamadim. Sen ne kullaniyorsun?
Ben lansinoh kullaniyorum canim suan hafif gibi. Dusa girerken oldu soguk mu aldi hemen acaba oyalandim bi suru. Ondan supheleniyorum. Sende dikkat et bakalim sogukla mi ilgili

Canim benim kizimin da karin cevresi 3 hafta geri gerci diger olculeri de geri ama doktor yapisal dedi bana minyon olcak dedi demek yaren de uzun boylu zayif olcak kilosu da mi geride peki karin cevresiyle kilo paralel oluyo genelde

sorun olsa direkt söylerler canım zaten. gayet iyi günü falan da gelse annesini bekletmese iyi olur

Hayirlisi olsun canım hakkımda kolay doğumlar inşallah

Nasıl. Olmuş öyle kız ken erkek canım merak.ettik ultrason hatası mi gerçi neyse maşallah sağlıklı dogurmis kardeşin önemli olan o

Kızlar ben zeytinyağı sürüyorum sonra peçete koyuyorum üstüne iyi gibi geldi benim uçları baya yara oldu şimdiden

Canim benim kizimin da karin cevresi 3 hafta geri gerci diger olculeri de geri ama doktor yapisal dedi bana minyon olcak dedi demek yaren de uzun boylu zayif olcak kilosu da mi geride peki karin cevresiyle kilo paralel oluyo genelde
Kilosunu soylemedi canım doktor malesef sadece cm leri yazılı onu da ben anlamıyorum tabi. Son ultrasona girdiğimden beri 5gun gelişmiş görünüyor karın çevresi doktorun ultrasonuna göre, dopplerde de 2hafta gelişmiş görünüyor. En son 1ay önce girmiştim ultrasona. Öğleden sonra belli olacak bakalım ne diyecek doktorumuz.

Bebeğimin başı hala yerleşmedi Bi tur da kordon var boynunda artık normal doğum ümitlerim tükeniyor çok yukarıda hala 40 hafta olduk of bemim durumumda olan varmı aranızda bu gidişle sezeryan olucam

Canim dedigim gibi korkacak bir sey oldugunu sanmiyorum sen icini ferah tut yapisaldir belki hem dogum zamani gelmistir belki yarenimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…