- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.441
Karnı gelişmemiş yani canım haftasına göre geride 3hafta kadar. Devlet hastanesine gidiyorum ama zannetmiyorum ki sezeryana alsınlar. İnşallah bişey olmaz. Bir de artık 2gunde bir geleceksin nstye dedi doktor.Gunaydin kizlar... pofuduk gunaydin canim merak etme hic birsey cikmaz. Karni 36 haftada kalmis ne demek anlayamadim ama bi dogsun bebis acigi kapatir sutunle:) Normal dusunuyorsan sezaryen yaparlar heralde. Benim bu gunlerde gogus uclarimda ve kahverengi etrafinda hassasiyet var nasil emzirecem onu dusunuyorum. Size de oluyor mu?
Canim dun bende dokunamiyodum sutyen degse canimi yakiyodu, hala sizi var. Dun krem surmeye basladim, umarim faydasi olur. Sen kullanmaya basladinmi krem falanGunaydin kizlar... pofuduk gunaydin canim merak etme hic birsey cikmaz. Karni 36 haftada kalmis ne demek anlayamadim ama bi dogsun bebis acigi kapatir sutunle:) Normal dusunuyorsan sezaryen yaparlar heralde. Benim bu gunlerde gogus uclarimda ve kahverengi etrafinda hassasiyet var nasil emzirecem onu dusunuyorum. Size de oluyor mu?
İnşallah canm gecmesede olur 2500ustu sikinti degil dışarda daha hizli kg aliyorlar:)Benim cumartesi gunu canim, cati muayeneside olucam. En son gittimgimde yani cuma gunu 2500tu kilosu, gerilik dewam ediyo. Doguma kadar seninki gecer canim Allah izin werirse 3u
Canim dun bende dokunamiyodum sutyen degse canimi yakiyodu, hala sizi var. Dun krem surmeye basladim, umarim faydasi olur. Sen kullanmaya basladinmi krem falan
gozun aydn canm allah analı babalı sağlıklı buyutmeyı nasp etsin yavrunu darısı bz bekleyenlere en kısa zamanda inş.Kizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Ben lansinoh kullaniyorum canim suan hafif gibi. Dusa girerken oldu soguk mu aldi hemen acaba oyalandim bi suru. Ondan supheleniyorum. Sende dikkat et bakalim sogukla mi ilgiliBen mustela catlak kremi suruyorum sadece ama onun bi faydasi yok sanirim. Ben de sutyen takamiyorum bepanten sureyim diye dusunuyorum ama emin olamadim. Sen ne kullaniyorsun?
Canim benim kizimin da karin cevresi 3 hafta geri gerci diger olculeri de geri ama doktor yapisal dedi bana minyon olcak dedi demek yaren de uzun boylu zayif olcak kilosu da mi geride peki karin cevresiyle kilo paralel oluyo geneldeSelam kızlar... Geldik kontrolden. Malesef sancı falan yok.
Kızımın kafası bacakları gelişimi çok iyiymiş fakat karnı 36.haftada kalmış...
Renkli doppler istedi doktorumuz, çektirdik. Benim anladığım kadarıyla bir problem görünmüyor ama doktor daha iyi bilir tabi.
İnşallah birşey çıkmaz...
Kan tahliliyle idrar tahlili de verdik öğleden sonra tekrar gideceğiz.
sorun olsa direkt söylerler canım zaten. gayet iyi günü falan da gelse annesini bekletmese iyi olurSelam kızlar... Geldik kontrolden. Malesef sancı falan yok.
Kızımın kafası bacakları gelişimi çok iyiymiş fakat karnı 36.haftada kalmış...
Renkli doppler istedi doktorumuz, çektirdik. Benim anladığım kadarıyla bir problem görünmüyor ama doktor daha iyi bilir tabi.
İnşallah birşey çıkmaz...
Kan tahliliyle idrar tahlili de verdik öğleden sonra tekrar gideceğiz.
Hayirlisi olsun canım hakkımda kolay doğumlar inşallahcanım yazamadım dün. 100 gram almıştı bebek ama plasenta iyice bitik durumda. doktor artık yesende olur yemesende olura getirdi. 38 hafta bitti karın çevresi 35 te kaldı. organ gelişimiyle ilgili sıkıntı olurmu dedim onunla ilgisi yokmuş bizlerde nasıl göbeksiz varsa benim oğlumda göbeksizmiş :) kan akımları normal hala. cuma bir daha çagırdı kontrole. haftaya perşembede sezeryan olucam kısmetse.
gözün aydın allah analaı babalı büyütsünKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Maşallah maşallah Allah sağlıklı hayırlı. Evlat eylesin canım çok sevindim ne güzel habeerlerKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Nasıl. Olmuş öyle kız ken erkek canım merak.ettik ultrason hatası mi gerçi neyse maşallah sağlıklı dogurmis kardeşin önemli olan oGünaydın kızlar bugün 38 e girdim kardeşim dün epidural sezeryan la doğum yaptı Kız beklerken oğlan geldi şekerler bile yapılmıştı pembişlerin içinde kaldı oğluş maşallah pamuk gibiydi nasip tabi ama ilk (genel anestezi li ) doğuma göre çok daha iyiydi inşallah darısı bize olsun Rabbim dar geçitte bırakmasın bana şimdiden evdeki yavrumu iki gün tek bırakma hüznü çöktü
Kızlar ben zeytinyağı sürüyorum sonra peçete koyuyorum üstüne iyi gibi geldi benim uçları baya yara oldu şimdidenBen mustela catlak kremi suruyorum sadece ama onun bi faydasi yok sanirim. Ben de sutyen takamiyorum bepanten sureyim diye dusunuyorum ama emin olamadim. Sen ne kullaniyorsun?
Kilosunu soylemedi canım doktor malesef sadece cm leri yazılı onu da ben anlamıyorum tabi. Son ultrasona girdiğimden beri 5gun gelişmiş görünüyor karın çevresi doktorun ultrasonuna göre, dopplerde de 2hafta gelişmiş görünüyor. En son 1ay önce girmiştim ultrasona. Öğleden sonra belli olacak bakalım ne diyecek doktorumuz.Canim benim kizimin da karin cevresi 3 hafta geri gerci diger olculeri de geri ama doktor yapisal dedi bana minyon olcak dedi demek yaren de uzun boylu zayif olcak kilosu da mi geride peki karin cevresiyle kilo paralel oluyo genelde
Doktorumuz doppler istedi işte canım kan akışına bakılsın diye. Öğleden sonra belli olacak bakalım.sorun olsa direkt söylerler canım zaten. gayet iyi günü falan da gelse annesini bekletmese iyi olur
Canim dedigim gibi korkacak bir sey oldugunu sanmiyorum sen icini ferah tut yapisaldir belki hem dogum zamani gelmistir belki yarenimizinKilosunu soylemedi canım doktor malesef sadece cm leri yazılı onu da ben anlamıyorum tabi. Son ultrasona girdiğimden beri 5gun gelişmiş görünüyor karın çevresi doktorun ultrasonuna göre, dopplerde de 2hafta gelişmiş görünüyor. En son 1ay önce girmiştim ultrasona. Öğleden sonra belli olacak bakalım ne diyecek doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?