2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Caniim hayirlisii olsunn. Haftaya iyi olur gununude doldurmus olur. Ozamana kadar 3 kilo olur belki biraz daha fazla. Skma canini hersey iyi olcak insallah

Günaydın kızlar bugün 38 e girdim kardeşim dün epidural sezeryan la doğum yaptı Kız beklerken oğlan geldi şekerler bile yapılmıştı pembişlerin içinde kaldı oğluş maşallah pamuk gibiydi nasip tabi ama ilk (genel anestezi li ) doğuma göre çok daha iyiydi inşallah darısı bize olsun Rabbim dar geçitte bırakmasın bana şimdiden evdeki yavrumu iki gün tek bırakma hüznü çöktü

a çok şaşırdım onca ay saklamış mı. ama erkeğin kız doğma ihtimali yoktur dimi :)

Nasilmis bebeginin durumu canim, kilo almis mi. Ayy ne guzel gunun belliii
Gecen haftayla az fark vardi arada onceki hafta 2700flndi simdide 2800 900 flndir dedi. Neden öyle dedim. Ultrasondan kaynakli o dedi. Son haftalarda pek guven olmazmiss kilo ölçümüne. 3ü geçmiştir sanirim ya. Sninki nasil oldu

Benim cumartesi gunu canim, cati muayeneside olucam. En son gittimgimde yani cuma gunu 2500tu kilosu, gerilik dewam ediyo. Doguma kadar seninki gecer canim Allah izin werirse 3u

Herkese günaydın, doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş.Darısı bizim başımıza
Ben de bugün hareketlerinde azalma hissediyorum bakalım biraz daha gözlemleyeceğim kahvaltı ettim belki hareketlenir diye ama pek ses seda yok.Normal mi yoksa panik yapmalı mıyım bilmiyorum güne gününe uymuyor diyen arkadaşlar da olmuş.Ne düsüneceğimi bilemedim

Zor ama değer bence, anne olmak mükemmel bi his olsa gerek baksana dogum yapan kimse ugramiyo buralara, herkes bebisiyle
Kizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Hayirli olsun canim, Rabbim sizinle beraber gecen saglikli huzurlu bi ömür versin bebegine
Darisi da bizim basimiza artik

Aynen öyle cnm bu duyguyu yaşayabildiğimiz için ne kadar sükretsek az Allah isteyen herkese anneliği evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin

Günaydın doğum yapmış anneler sezeryan tarihi alanlar ve her an tetikte olanlar hepinize günaydın nasılsınz biz daha yatakdayız kalkamadık bi türlü oğlumun hareket etmesini bekledim çok şükür sağdan soldan ittitiyo kalkıp kahvaltı hazirliim bari ama midem bulanıyo canım hiçbişe yemek istemiyo

Selam kızlar... Geldik kontrolden. Malesef sancı falan yok.
Kızımın kafası bacakları gelişimi çok iyiymiş fakat karnı 36.haftada kalmış...
Renkli doppler istedi doktorumuz, çektirdik. Benim anladığım kadarıyla bir problem görünmüyor ama doktor daha iyi bilir tabi.
İnşallah birşey çıkmaz...
Kan tahliliyle idrar tahlili de verdik öğleden sonra tekrar gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…