- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.421
Masallah cnm sizeKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Allah analı babalı büyütsün.gözünüz aydın canım.Kizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Caniim hayirlisii olsunn. Haftaya iyi olur gununude doldurmus olur. Ozamana kadar 3 kilo olur belki biraz daha fazla. Skma canini hersey iyi olcak insallahcanım yazamadım dün. 100 gram almıştı bebek ama plasenta iyice bitik durumda. doktor artık yesende olur yemesende olura getirdi. 38 hafta bitti karın çevresi 35 te kaldı. organ gelişimiyle ilgili sıkıntı olurmu dedim onunla ilgisi yokmuş bizlerde nasıl göbeksiz varsa benim oğlumda göbeksizmiş :) kan akımları normal hala. cuma bir daha çagırdı kontrole. haftaya perşembede sezeryan olucam kısmetse.
hayırlı uğurlu olsun canım benim güzel anneKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina insallahKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Kizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Günaydın kızlar bugün 38 e girdim kardeşim dün epidural sezeryan la doğum yaptı Kız beklerken oğlan geldi şekerler bile yapılmıştı pembişlerin içinde kaldı oğluş maşallah pamuk gibiydi nasip tabi ama ilk (genel anestezi li ) doğuma göre çok daha iyiydi inşallah darısı bize olsun Rabbim dar geçitte bırakmasın bana şimdiden evdeki yavrumu iki gün tek bırakma hüznü çöktü
Bizimkilerde kiz cikiyomus ayy şokka çok şaşırdım onca ay saklamış mı. ama erkeğin kız doğma ihtimali yoktur dimi :)
Nasilmis bebeginin durumu canim, kilo almis mi. Ayy ne guzel gunun belliii16 haziranda doguruyorum kizlar insallah dun günümüzü aldik:) tabi kendisi daha önce gelmek istemezseee. 14 günüm kaldi hayrlisiylaa. Gerci doktor bana gec bi tarih verdi gibi geliyor ama bakalimmmm
Gecen haftayla az fark vardi arada onceki hafta 2700flndi simdide 2800 900 flndir dedi. Neden öyle dedim. Ultrasondan kaynakli o dedi. Son haftalarda pek guven olmazmiss kilo ölçümüne. 3ü geçmiştir sanirim ya. Sninki nasil olduNasilmis bebeginin durumu canim, kilo almis mi. Ayy ne guzel gunun belliii
Benim cumartesi gunu canim, cati muayeneside olucam. En son gittimgimde yani cuma gunu 2500tu kilosu, gerilik dewam ediyo. Doguma kadar seninki gecer canim Allah izin werirse 3uGecen haftayla az fark vardi arada onceki hafta 2700flndi simdide 2800 900 flndir dedi. Neden öyle dedim. Ultrasondan kaynakli o dedi. Son haftalarda pek guven olmazmiss kilo ölçümüne. 3ü geçmiştir sanirim ya. Sninki nasil oldu
İyi geceler kızlar yine uykum yok size bakayım dedim burda da kimse yok rahat bi uyku çekmeyi özledim aylardır ya doğurana kadar böyle devam eder doğurunca da ömer sağolsun o uyutmaz anne olmak ne zor ya aslında kadın olmak zor
Hayirli olsun canim, Rabbim sizinle beraber gecen saglikli huzurlu bi ömür versin bebegineKizlar ben dun gece 2.40 da dogum yaptimm 3570 gr 53 cm iyiyiz çok şükür yarin taburcu olcaz ins
Zor ama değer bence, anne olmak mükemmel bi his olsa gerek baksana dogum yapan kimse ugramiyo buralara, herkes bebisiyle
Hayirli olsun canim, Rabbim sizinle beraber gecen saglikli huzurlu bi ömür versin bebegine
Darisi da bizim basimiza artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?