- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.541
geçen hafta cumartesi gittim canım. 3100 gr çıktı. boyu da 50 cm. yakın kiloları bebişlerimizin :)C
cnm bu arada en son ne zaman gittin kilosu kac cikti? Ben dun gittigimde 3.200 dedi dr ama bu on gunde pek almazmis eskisi gibi . En fazla 200 gr alir 3.300 3.400 gibi dogar dedi. Ben ve esim 2.900 dogmusuz belki daha bile az dogar ancak 3 u bulur benim bidikk
Günler geçtikçe doğuramayacakmışım gibi bi duygu kapladı beni bu gün 4 saat aralıksız yürüdüm hiç hareket yok önceden erken olacak diye korkardım artık olmayacak gibi korkuyorum doktor gününe kadar bekleyelim suni sancı da dener olmazsa sezeryan yaparız dedi :/
39+0 oldum bugün.doktorum perşembeye kadar gelir demişti cumartesi günü.tetikte bekliyorum ama rahatı çok iyi sanırım sürekli dolanıyor.Yatıp kalkıp bekliyorum.
Ama herkesim doğurmadın demesinden sıkıldım sanki günü geçti vakti tam gelmedi ki.
Ben de düşünüyorum bazen ya 40.haftaya kadar gelmezse diye sonra daralıyorum sıkınti basıyo onun için hep 10 15 içinde doğuracam diyorum rahatlıyorym
Darısı başımıza vallaHerkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
Merhaba annisler biz bugün günümüz dolmuş şekilde hastaneye gittik ne açılma var ne su ne kan suyunda fazkaymis ama bi kıpırtı olmadığı için doktorum cumartewiye kadar mühlet dedi ozaman sezeryanmi normalmi karar vericez dedi kafa yine büyük aşağıya zoryyerleşir dedi kilosu 3.700 boy 51 cm kkızımın masallahi var ama gelesi yok :) inşallah cumartesiye kadar sancilanirim normal olur dua edin
Kizlar bende ne yapcagimi bilemiyorum kafayi yicem artik bende bobrek buyumesi var agri nobeti geldiginde dogum sancisindan beter oluyor bugun biraz iyiyim ama dr dogum olana kadar devam edicek dedi bugunde basur cikti hende 3 4 adet meme seklinde sezeryani dusunmeye basladim cunku agrilar geldiginde her yeri parcaliyorum dogum sancisi gibi olurmus zaten akil verin kizlar dogumum baslamazsa 2 hafta nasil dayanicam bu agrilara
Valla doktor hic orali olmadi haftaya cagirdi tekrar dedigin gibi olabilir aslinda keske sorsaydimCanım enfeksiyon ' a bağlı bi kanama olmuştur belki test falan yaptırsaydın
Bi de 19 kilo nerdeeeee dimi yaniii6 kilo nere,16 kilo nereee.Emziririken tombidik tombidik olda gör gününü inşallahhhh
Bende 11 hazirana gun aldim cnmmm:) hayirlisi olsun hakkimizda. 38+6 normal geldi bana erken de gec de diil. O zamana kadar kendi gelebilir tabi cok da memnun olurum
kızlar benimde 11 hazıranda olucak doğum sabah 8 gibi :)Ben de 11 Haziran a gün aldım :) aynı gün alacağız bebeklerimizi kucağımıza inşallah. :) 38+4 olacağız biz de :)
İlaç falan kullanıyo musun? Eğer dayanamıycak kadar ağrın oluyosa senin için hangisi iyiyse onu yap canım. Sonuçta yaşayan sensin. Kimse bilemez ne kadar ağrı çektiğini. Doktorun bu konuda bişey demedi mi? Dayanamıyosan sezeryanı düşün falan demedi mi ?
tabi ki bekle canım belki döner belli olmaz. ama dönmesede sorun değil hayırlısı nasılsa o şekilde olsun dogumlarımız. bende zorunlu sezeryan oluyorum çatıdan dolayı.ama önemli olan dediğin gibi bebeklerimizin saglığı gerisinin hiç önemi yokcanım yavrularımız sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.Günlerdir ağlıyorum bebeğim ters diye, bu sabah kuzumu sevdim nasıl gelmek istiyorsan, ne zaman gelmek istiyorsan o zaman gel bebeğim dedim. doktoruma kalsa asla dönmeyecek. BDT den 1 hafta 10 gün önce alalım diyor ama ben bekleyeceğim dedim. Bekliycez kuzumu bakalım kısmet
Günler geçtikçe doğuramayacakmışım gibi bi duygu kapladı beni bu gün 4 saat aralıksız yürüdüm hiç hareket yok önceden erken olacak diye korkardım artık olmayacak gibi korkuyorum doktor gününe kadar bekleyelim suni sancı da dener olmazsa sezeryan yaparız dedi :/
Ya ben napayımaynı hisleri paylaşıyoruz :) gelmeyeceğini düşünmeye başladım sıkılıyorum böyle düşününce
6 kilo nere,16 kilo nereee.Emziririken tombidik tombidik olda gör gününü inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?