2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim son 8 günüm kaldı. 8 gün içinde normal doğum başlarsa hiç hazırlıklı değilim. Kendimi sezeryana şartladım doktor yüzünden. 10 hazirana gün verdi.Son kontrolüm cuma günü.Hiç sancım falan da olmadı, ilk kızımda da olmamıştı.

geçen hafta cumartesi gittim canım. 3100 gr çıktı. boyu da 50 cm. yakın kiloları bebişlerimizin :)

Günler geçtikçe doğuramayacakmışım gibi bi duygu kapladı beni bu gün 4 saat aralıksız yürüdüm hiç hareket yok önceden erken olacak diye korkardım artık olmayacak gibi korkuyorum doktor gününe kadar bekleyelim suni sancı da dener olmazsa sezeryan yaparız dedi :/

39+0 oldum bugün.doktorum perşembeye kadar gelir demişti cumartesi günü.tetikte bekliyorum ama rahatı çok iyi sanırım sürekli dolanıyor.Yatıp kalkıp bekliyorum.
Ama herkesim doğurmadın demesinden sıkıldım sanki günü geçti vakti tam gelmedi ki.

Suni sancı herkeste farklı oluyo, ben nst ye girdiğimde 2 bayana suni sancı vermişlerdi, biri sancılanıyodu,diğerinde tık yoktu. Suni sancıyı hissetmiyodu.Konuştuk biraz,ilkinde de suni sancı verdiler hissetmedim dedi, suni sancıyı kestiler benim kendi sancım başladı öyle doğurdum dedi.

Herkesin dediğine bakma, herkesin ağzı olduğu için konuşuyolar. Onlar bilmiyolar ki kaç haftalık hamilesin.Herkesin hamileliği bir olucak diye bişey yok.Kiminin erken olur kiminin geç. Bebek içinde kalıcak değil ya.Boşuna insanların ne dediğini düşünüpte sıkma canını.

Darısı başımıza valla

Kizlar bende ne yapcagimi bilemiyorum kafayi yicem artik bende bobrek buyumesi var agri nobeti geldiginde dogum sancisindan beter oluyor bugun biraz iyiyim ama dr dogum olana kadar devam edicek dedi bugunde basur cikti hende 3 4 adet meme seklinde sezeryani dusunmeye basladim cunku agrilar geldiginde her yeri parcaliyorum dogum sancisi gibi olurmus zaten akil verin kizlar dogumum baslamazsa 2 hafta nasil dayanicam bu agrilara

Merhaba annisler biz bugün günümüz dolmuş şekilde hastaneye gittik ne açılma var ne su ne kan suyunda fazkaymis ama bi kıpırtı olmadığı için doktorum cumartewiye kadar mühlet dedi ozaman sezeryanmi normalmi karar vericez dedi kafa yine büyük aşağıya zoryyerleşir dedi kilosu 3.700 boy 51 cm kkızımın masallahi var ama gelesi yok :) inşallah cumartesiye kadar sancilanirim normal olur dua edin

Amin cnm inşallah yine de hakkında hayırlısı olsun

İlaç falan kullanıyo musun? Eğer dayanamıycak kadar ağrın oluyosa senin için hangisi iyiyse onu yap canım. Sonuçta yaşayan sensin. Kimse bilemez ne kadar ağrı çektiğini. Doktorun bu konuda bişey demedi mi? Dayanamıyosan sezeryanı düşün falan demedi mi ?

Bende 11 hazirana gun aldim cnmmm:) hayirlisi olsun hakkimizda. 38+6 normal geldi bana erken de gec de diil. O zamana kadar kendi gelebilir tabi cok da memnun olurum

Ben de 11 Haziran a gün aldım :) aynı gün alacağız bebeklerimizi kucağımıza inşallah. :) 38+4 olacağız biz de :)
kızlar benimde 11 hazıranda olucak doğum sabah 8 gibi :)

Doktorumun dedigi sey bunun tek çözümü dogun acilma yok su yok nisan yok ya normal belirtilerini bekliyecegiz ağrıları çekerek yada ne zaman istersrn sezeryan yapalim bobrekte hemiroiddeki baskida bebekten kaynaklanıyor cunku gelisimi iyi kilosuda iyi ama zor bir karar iste allahim sen yardim et

tabi ki bekle canım belki döner belli olmaz. ama dönmesede sorun değil hayırlısı nasılsa o şekilde olsun dogumlarımız. bende zorunlu sezeryan oluyorum çatıdan dolayı.ama önemli olan dediğin gibi bebeklerimizin saglığı gerisinin hiç önemi yok

aynı hisleri paylaşıyoruz :) gelmeyeceğini düşünmeye başladım sıkılıyorum böyle düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…